sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Korkeus "arrastra'o". # Kuuba #SocialismoCubano

Johtaja unionin "Paquetera" Kuuba (lue UNPACU) osallistui torstaina 12. toukokuuta läsnä ns "lehdistötilaisuudessa" Havannassa ilmeisesti hahmoteltiin EFE ja AFP virastojen jossa "johtaja" ennakoinut media ehdokkaita vaaleissa 2017.
Manuel "Cuesta-down" morua, joka osallistui myös arvoituksensa sanoi huvittavan että "Me esittelee vaalien ja voitamme", mutta ei sanonut hän viittasi kokemus, joka on menossa saada kokemusta ... ja te, herrat. Älä odota mitään muuta.
Hän otti myös mahdollisuus käynnistää hanke, mitä hän kutsui ohjelman nimi: "Kaikki me sovi. Kohti kansallinen hanke "yksikkö Bureau of demokraattisen Action (MUAD) päättämässä José Daniel Ferrer, alustana luotu vuonna 2015 edistämään siirtymistä saarella. (Cabemos? Missä? Ne viittaavat Kuuba? Onko että he elävät puoli yli rantatiellä? No ... ainakin henkisesti, tiedetään, että elävät menetetty ja tutkimaton paikka luonut oman valheita ).
Odota ... "perate ..." perate ... Mesa yksikkö Demokraattisen Action (MUAD) "? Että "recorteros" ovat tämän asere ihmisiä! Miten kaikkien yhdistelmät mahdollisia nimiä ympäri maailmaa niin kaunis kieli, joka meidän piti valita yksi lähes identtinen "demokraattinen Unity Roundtable" Venezuelan opposition? WE käheä, kansani! Onko se sattumaa? Hmmm ... joka haisee ruma.
Lisätty "oxiurito" työskennellä "noin 90 vastustajat" ja "heittää" (tarve selventää sitä, miten he aikovat heittää, etteivät he satuta itseään, köyhien asiat) kuin "ehdokkaita" vaaleissa 2017 ja otin vaivaa tehdä yksinkertainen matemaattinen tili (olisi hyvä heille myös teki, pa "nähdä, jos he ymmärtävät ei maalata tai lisätä väriä) huolimatta logiikka epäluottamus tuntuu hahmo, mutta lähes 11 miljoonaa 239 tuhatta asukasta, luku edustaa 0,0008! % Nykyisestä kuubalaisten. Olettaen, että kuvitteellinen "90" valittiin niin monta vaalipiireissä 12589, edustavat käännä (kuulen hänet hyvin!) ... 0,71% vuonna käsissä "oxiurera" (trumpetti välissä). Joka tapauksessa, yksi niellä edelleen ilman kesällä.
Hänen puheensa, morua muistutti, että vaaleissa huhtikuun 2015 esiteltiin kaksi ehdokasta, "jotka hylättiin gallupit." Haluan oikaista häntä: nöyryytetyksi, tuhoutunut, valloitti, hallitsee, sulatettu, edellyttäen, tylsä, vaimennettu. Yhteenvetona ei äänestetty.
José Daniel "el-Enterobius-pormestari" Ferrer, hänen sanojensa jätti selvää, miksi tämä uusi ohjelma, uskoo ylittää Varela-hankkeen Payá, 1998, kun hän sanoo, "on nyt uusi tilanne, sekä sisäisesti ulkoinen "ja korosti voimakkaasti, että tämä lisää" Yhdysvaltain uusi politiikka saari "(ota ketään, ystävä vai vihollinen, hyväntekeväisyyteen, deigns kuoria pois kielen pehmeät osat USA: n imperialismin) ja mitä "tapahtuu Latinalaisessa Amerikassa" ja "vetäytyä jotka kärsivät näistä hyvin lähellä Kuuban hallintoa, saa meidät ajattelemaan, että olemme hyvässä tilanteessa."
On selvää, seuraavat mallit isäntiensä North on syytä yhdistää kappaleita voiton Latinalaisen Amerikan oikeus kansainvälistää "oxiurera", joten nimi MUAD niin samankaltaisia ​​MUD.
Vuonna nopea harjoitus vireystilaan ymmärrämme epävarmuutta oman sanan niin sanottu "lehdistötilaisuudessa" (tai pyörän itsetyytyväisyyteen jos voitaisiin paremmin auttaa heitä termi), mutta en muistuttaa kaikkia siitä, että vastavallankumous Kuuba on paras maksanut USA: n imperialismia, ja että historiallisesti ottaen on ollut huonoin, nöyristelevä ja tehoton maailmassa.
En näe nyt, miksi (tai ilman liitoksia) pitäisi olla erilainen tulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti