sunnuntai 22. toukokuuta 2016

OAS: uudet ajat ja vanha kutsumus. #PatriaGrande # Kuuba

Pääsihteeri OAS, Luis Almagro viitaten mahdolliseen turvautuminen Amerikan maiden demokratian peruskirja Venezuelan pyynnöstä maan oppositio hallitsee kansalliskokous, sanoi 8. maaliskuuta vierailullaan Chile:
"Haluaisin, jos se maksetaan jossain vaiheessa, sai muodolliset poseeraa kansalliskokouksen Venezuelan tutkimuksen asianmukaisesti ja sen mukaisesti siirtää tämän pyynnön pysyvän neuvoston", hän sanoi.
Eteneminen OAS tällaiseen kysyntään, Venezuelan pidettäisiin käytännössä "epäonnistunut valtio" väitetyistä rikkomisesta demokratian ehtojen mukaisesti oppien niin kutsuttua "pehmeää vallankaappaus" ja perusteltu äärimmäisessä tapauksessa, yksi " humanitaarinen interventio ", joka on etukäteen tiedossa, jotka pää.
Presidentti Nicolas Maduro ja Venezuelan diplomatian reagoi voimakkaasti tällaista mahdollisuutta ja tuominnut liikkumavaraa oikealle kyseisen maan tuhota demokratia ja määrätä oikeistolainen järjestelmä myös saamaan sen liittolaiset ulkomailla
Vaikka voitaisiin väittää, että ajat ovat muuttuneet kylmän sodan ja poliittinen konteksti on erilainen. Et voi aliarvioida, että OAS on vahva perinne ja kutsumus US väline.
Pyhittäminen tämä surullinen rooli OAS alkoi käytännössä kun syytetään kommunistisen progressiivinen hallituksen Jacobo Arbenz Guatemalassa, ensimmäinen maaliskuun 1954 kokouksessaan Caracasissa mitä rikkoi hyökkäystä järjestämä CIA vastaan, että maa muutamaa viikkoa myöhemmin.
On 31 tammikuu 1962 Kuuba erotettiin OAS nojalla vastaavia säännöksiä ja koska tämä organisaatio oli osallisina yli puolen vuosisadan USA aggressioiden ja saarto saaren.
Tänään uusliberaali palauttaminen yhdistellään mantereella kanssa oikeistolainen järjestelmien Argentiinan ja parlamentaaristen vallankaappausta, nyt väliaikainen, mutta suuri potentiaali tulla peruuttamattomia vastaan ​​Vilma puheenjohtaja Roussef Brasiliassa.
Lisäksi Bolivia ja Ecuador pysyvät ristikko epävakauden ja mediakampanjoiden myöhemmin lopullisesti mahdollisuuksia iskujen reaktion rohkaistui niiden onnistumisista alueella.

Jää nähtäväksi, OAS tässä uudessa tilanteessa ei avoimesti jatkaa perinteistä roolia villi kortti Yhdysvaltain imperialististen etujen uusia aikoja coursing.
Luotetaan eheyden että alueellinen järjestö rauhaturvatoimiaan toimintaan , takaajia vaalien sovittelujen ja sopimukset olisi itsemurha progressives ja Venezuelan hän näytti liikkeitä ei kuulu tämän virheen. YHTEENVETO JWC

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti