sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Elian Gonzalez: Olen onnellinen # Kuuba

Katso Fidel Castro kuin ihminen, joka voi olla vastoinkäymisiä ja siirtyä eteenpäin tiellä, humanismi tekee se suuri, sanoi Elian González , yksinomainen lausuntoja ACN, noin 90 vuotta johtaja vallankumouksen Cubana.
Fidel antoi tukensa isälleni, mikä oli oikein, ja isäni päätti nostaa minut takaisin Kuubaan, hän on hämmästyttävä ihminen, me tiedämme, että aina lapset huolta nuorille, mutta tosiasia huolta lapsen, kertoo paljon hänen persoonallisuutensa, hänen humanismi, sanoi Elian.
Olen ylpeä tästä päätöksestä, tunnen Kuubassa, että tulos, joka pääosassa Kuuban taistelu että amerikkalaiset ja monet persoonallisuuksia johdolla Fidel liittyi antoi minulle mahdollisuuden kasvaa täällä, mielellään tavata, olla hänen ystävänsä ja minun suurin ylpeys, nuori opiskelija yliopistossa Matanzas sanoi.
Elian González on noin saada työnsä tutkintotodistuksen saada otsikko teollisuuden insinööri ja työskentelee tällä hetkellä hänen mentori, Master of Science Maile Salgado Cruz, jonka aiheena Strateginen suunnittelu tietokoneen yritys ennustettu matancero alueella.
Cruz Salgado sanoi Elian on erittäin hyvä oppilas ja opinnäytetyö etenee suunnitellusti ja tavoitteena on kehittää tietotekniikan Kuuban yhteiskunnan mukaan päivittämiseen talousmalli.
Gonzalez katsoi, että tämä on vaikea vaihe, joka on hyvin valmistautunut, monimutkaisuus aikatauluja, joita kyseinen opiskelijoiden ja niiden tuloksista riippuu viiden vuoden opinnot.
Consult kirjallisuusluetteloiden hakea tietoa, lajittelu lähteistä on välttämätöntä kehittää hyvä thesis; mutta uskomme, että työ on suora sovellus, ei hyllylle, jotta saadaan ratkaisuja maan kehitystä, hän sanoi.
College on suuri koulu jokaisessa merkityksessä, tässä olen oppinut hallitsemaan tietoon, löysin uusia ystäviä ja tavannut ihmisiä, jotka auttoivat minua opetukseen, kasvoin ihmisenä olen ansainnut vastuuta ja tulevaisuudessa on hyötyä yhteiskunnalle uutena insinööri, sanoi 22-vuotias.
Seuraavan 28 kesäkuu tulee kuluneeksi 16 vuotta paluun Elian González Brotons Kuubaan, kun hänen äitinsä poistaa hänet laittomasti saarelle ja hukkuvat yrittäessään.
Elian pelastettiin merellä ja kaappaa äärioikeiston Kuuban Florida lähes seitsemän kuukautta, jonka aikana ihmiset saaren vaati hänen palata mitä miljoonat ihmiset liittyivät maailmassa.
(Ote Radio Habana Kuuba)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti