sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Raul Castro ja Jose Maria Garcia Margallo ne tarkistaa suhteet # # Kuuba ja Espanja

Kokouksessa ne vaihdettiin myönteisiä suhteita maiden välillä ja ilmaisi haluavansa jatkaa työskentelyä vahvistamista
Army General Raul Castro Ruz puheenjohtaja neuvostojen valtion ja ministerien, sai maanantai-iltapäivänä Hänen korkeutensa Mr. José Manuel Garcia-Margallo Marfil, ulkoministeri ja yhteistyön Espanjan kuningaskunta, joka tekee virallisen vierailun maamme.
Kokouksessa ne vaihdettiin myönteisiä suhteita maiden välillä ja ilmaisi haluavansa jatkaa työskentelyä sen vahvistamista. He myös, että viimeaikainen sopimusten tekeminen Madrid regularizing velkaa keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä Kuuban Espanjassa, luo suotuisat olosuhteet tämän tavoitteen saavuttamiseksi. He keskustelivat myös muita kiinnostavia asioita kansainvälisellä asialistalla.
Arvokkaan vierailija oli mukana Ana pastori Julián, kehitysministerille; Pablo Gomez de Olea Bustinza, toimitusjohtaja Latinalaisen Amerikan klo ulkoasiainministeriön ja yhteistyö Espanjan; ja suurlähettiläs Juan Francisco Montalban Carrasco.
Kuuban puolella osallistui ulkoministeri Bruno Rodriguez Parrilla; Varapuheenjohtaja ministerineuvoston Ricardo Cabrisas Ruiz; Ulkomaankauppa- ja Foreign Investment Rodrigo Malmierca Diaz; ja varaulkoministeri Rogelio Sierra Diaz.
Aiemmin Espanjan ulkoministeri myös todennut viralliset keskustelut kuubalaisen vastine ja tapasi Cabrisas Ruiz ja Diaz Malmierca.
Ote Escambray

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti