sunnuntai 22. toukokuuta 2016

epävakautta akseli vastaan ​​#Venezuela on #EEUU, #Colombia ja # Espanjassa

Journalisti José Vicente Rangel tuomitsi että eri epävakautta toimia syyllistynyt vastaan ​​esitetty väite laillisen hallituksen puheenjohtaja Nicolas Maduro, ovat seurausta koordinoidusti kansainvälisen oikea suunnitelma, toiminnallinen akseli koostuu toimijoille Washington, Yhdysvallat; Madrid, Espanja, ja Bogota, Kolumbia.
"Koska kolmessa pääkaupungissa media, psykologisia, poliittisia, taloudellisia toimia, joiden tarkoituksena oli tehdä loppu Venezuelan hallituksen käyttöön ", totesi toimittajana osassa luottamuksellisen, José Vicente Tänään hänen ohjelma, lähettää sunnuntaina Televen.
Hän selitti, että Washington on silloin epävakautta tilauksia Espanjan ja Kolumbian, lähetetään sitten ennustetaan Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa.
"Tämä toiminto on toimintaa toteutetaan sekä Espanjan entinen pääministeri Jose Maria Aznar ja puheenjohtaja Espanjan Felipe González, joka on runsaasti taloudellisia resursseja tehtäviin, jotka vastaavat", hän sanoi.
Sen lisäksi, Rangel paljasti, että USSOUTHCOM välittämään mitä hän katsoi hyökkäävän suhteesta ja lisäsi vaihtoa sotilaallisten tietojen ja tiedustelutietojen kanssa alueen maiden.
"(...) Tämä on koko politiikan Latinalaisen Amerikan johdolla ja valvonnassa Yhdysvaltain armeijan järjestö kuten Southern Command , ", hän sanoi.
Hän totesi, että tähän mennessä on ollut neljä edustajien kanssa 13 maassa , joista hän mainitsi Bahama, Brasilia, Kanada, Chile, Kolumbia, El Salvadorin, Guatemalan, Hondurasin, Jamaika, Meksiko, Yhdysvallat ja Britannia.
Hän sanoi, että viimeinen kokous oli päämajassa Etelä Command, mistä 26-28 04 viime "luoda ja vahvistaa suhteita, edistää vuoropuhelua ja yhteistyötä asiantuntijoiden sotilastiedustelun asevoimien vuonna läntisen pallonpuoliskon" .
Hän täsmentää, että ne, jotka osallistuivat kokoukseen "keskusteltiin yhteisiä uhkia, strategiat, oppeja, valmiuksia ja integrointi Information Operations kansallisella ja alueellisella tasolla." 
Lue lisää en: http://www.ultimasnoticias.com.ve/noticias/actualidad/politica/jvr-eje-internacional-dirige-planes-desestabilizad.aspx#ixzz48wgf6Lyd

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti