lauantai 30. tammikuuta 2016

World War III - Uusi Axis of Evil

Liittoja ja valtakirjat Syyrian Front selitti.
Käsite, että ihmiskunta on teetering reunalla kolmannen maailmansodan ei ole enää verkkotunnus ääriryhmä .
Ne teistä, jotka ovat kiinnittäen huomiota tietää, että todellisuudessa, sota on jo käynnissä . Tässä videossa aiomme tutkia profiilit keskeisten toimijoiden ja liittoutumia he muodostivat, paljastaa heidän motiivinsa, ja läsnä todisteita rikoksista, että he ovat jo sitoutuneet. Kaikki lähteet liitetään alla.

Kartta allianssit

Venäjä, Kiina ja Iran ovat kaikki nimenomaan asettui Syyrian hallitus. Venäjä tarjoaa ilmatukea ,kehittynyt Ilmatorjuntaohjus järjestelmät , raskaita aseita ja koulutusta .
Iranin puolestaan ​​on joukkoja paikan päällä .
Toistaiseksi Kiina on kiinnostuneempi meneillään jännitteitä Etelä-Kiinan merellä , ja ei ole taivuttaa sen lihaksia Syyriassa kuin vielä. Kuitenkin, ne olisi aina pidettävä wildcard muuttuja .
Nykyinen Irakin hallitus on myös wildcard. Vuonna 2015 he alkoivat osoittaa, missä heidän uskollisuudestaan ​​makasi useita mielekäs tavoilla. Esimerkiksi he kertoi Yhdysvaltain hallitukselle, että uusia uria toiminta ei ollut tervetullut , mutta samalla ilmoitettiin, että he aikovat etsiä Venäjälle sotilaallista apua .
Luettelo maista ajaa järjestelmä muuttui Syyria on vähän pidempi: Yhdysvallat, Ranska, Englanti, Saksa, Saudi-Arabia, Jordania, Qatar, Turkki ja Israel. Jos näkevät nämä merkit sängyssä iskee kuin outoa, katsomalla heidän motiivinsa selventää asioita huomattavasti.

Matrix motiiveja

Ei ole olemassa vain yksi motiivi tähän verilöylyyn. Pikemminkin on matriisi motiivit jotka leikkaavat joissakin melko outoa paikoissa.
Tietenkin rahaa oli osansa.
Vuonna 2009 Qatar ojensi ehdotuksen rakentaa maakaasuputki , joka olisi kulkenut Saudi-Arabia, Jordania, Syyria, Turkkiin ja Eurooppaan. Syyrian presidentti kuitenkin hylkäsi tämän ehdotuksen. Sen sijaan vuonna 2011 hän taottu sopimus Irakin ja Iranin ajaa putki itään leikkaus Qatar ja Saudi-Arabia ulos silmukan kokonaan.
Se oli noin tällä kertaa, että jihadisteihin alkoi tulvivat alueelle aikomus poissulkevia Assad. Westesitti nämä ryhmät vapaustaistelijoina.

Lahkojen geopolitiikka

Suurin osa näistä militantteja (ISIS mukana) ovat sunnit jihadistit, joka on merkittävä, koska Saudi-Arabia, Qatar, Turkki ja Jordania ovat kaikki sunnit samoin.
Ja Saudi-Arabia erityisesti on pitkä historia levittää haluamansa kanta Sunni ääriliikkeiden(Wahhabismi) investoimalla voimakkaasti rakennuksen moskeijoissa, madrasas, koulut, ja sunnit kulttuurikeskukset kaikkialla muslimimaailmassa. Nyt he ovat ISIS työntämällä sitä asein (ISIS tarttuu wahhabien muodossa sunnien islamin).
ISIS ei ole vain joitakin tumma poikkeama. Wahhabismi kuten filosofia vaatii sen kannattajista ottaa hallituskausien valta voimakeinoin, ja määrätä sharia-lakia. Wahhabismi myös kannustaa seuraajia vainoamaan Shia muslimeja , joita ne pitävät luopioiden. Ja tietenkin luopumus seuraa kuolemanrangaistus.
Iran on Shia. Nykyinen hallitus Irakissa on Shia, ja on vahvat siteet Iraniin . Putkilinjan sopimusta, joka Assad hyväksyi vahvistaisi tämän Shia lohko, ja sen alueellinen vaikutus. Sunnit eivät pidä tätä, itse asiassa he jopa keksi termi kuvaamaan sitä: Shia Crescent .
Israel ei myöskään pidä tästä "Shia Crescent", lainkaan, ja he ovat päättäneet työskennellä sunnit muodostaa rinnakkaisen lohkon tasaamaan Iranin vaikutusvalta.
Siksi Israel on käynnistänyt lukuisia ilmaiskuja vastaan ​​Syyrian hallitus vuosien (ks täällä , täällä , ja täällä ), ja on säädetty sairaanhoidon, logistista tukea ja turvallinen liikkuminen tunnettuihin jihadisteihin .
Vuonna 2013 Israelin suurlähettiläs Yhdysvaltojen, Michael Oren, kertoi Jerusalem Post että "alustava viestin Syyrian kysymys oli, että me aina halunnut [presidentti] Bashar Assadin mennä, me aina mieluummin pahiksia, jotka eivät tukena Iran roistoja jotka tukivat Iran ", hän sanoi.
Tämä oli asia, hän sanoi, vaikka muut "pahiksia" olivat sidoksissa al-Qaidaan.
Anna että uppoavat hetkeksi.

Todisteet rikollisen toiminnan

Nyt tässä vaiheessa, jos kysyisit mitään näistä hallitusten suoraan miksi niitä aseistaa ja rahoittaa jihadisteihin Syyriassa he väittäisi että ne vain tukevat "kohtalainen kapinalliset", erityisesti FSA.Kuitenkin FSA komentajat ovat menneet ennätys sanoa, että ne tekevät yhteistyötä, ja toteuttaa yhteisiä operaatioita Al-Nusra (Al-Qaidan virallinen sivuliikkeen Syyria), ja ISIS ja Al-Nusra ovat virallisesti liittoutuneet , ja se on vakiintunut että FSA komento on hallinnut islamilaisten ääriryhmien vuosia .
Lisäksi ajatushautomo, joka perusti Tony Blair julkaisi raportin vuonna 2015 jossa todettiin, että se oli turha yrittää tehdä eroa maltillisten kapinallisten ja jihadistit , koska suurin osa näiden ryhmien jakaa ISIS ydin uskomusjärjestelmän , ja aiheuttaisi Sharia-laki jos he tulivat valtaan.
Tässä yhteydessä saisi tukea näiden ryhmien voidaan tulkita materiaali terrorismin tukemiseen, mikä on rikos.
Nyt Yhdysvaltain hallitus on aseistaa, rahoitus ja koulutus näiden ääriliikkeiden sekä salaisesti että julkisesti vuodesta 2011. Kuitenkin tämä tuki olisi ollut mahdotonta ilman apua alueellisten jäsenten anti-Assadin akselilla.
Vuosia Jordan on mahdollistanut CIA juosta koulutusleirit sotilaalliset ryhmät ja on myöntänyt niille militantteja turvallinen liikkuminen Syyriaan.
Qatar on myös koulutuksen perusteella. Vuonna 2014 PBS vieraili jokin näistä leirejä ja haastatelleet muutamia harjoittelijoita . Yksi taistelijoista kertoi toimittajille, että he olivat koulutettu "miten lopettaa sotilaat vielä elossa jälkeen väijytys."
Viimeistely pois haavoittuneita sotilaita on selkeästi vastoin Geneven sopimuksia. Se on warcrime. Tämä on tunnusmerkki terroristijärjestö, ei maltillinen vapaustaistelijoiden.
Turkki, on ollut pääasiallinen tapa materiaalin ja henkilöstön upeasti ja ulos jihadisti alueella vuosia . Räikeä esimerkki tästä oli 400 tonnia aseita, jotka oli ryöstetty Gaddafin armories, kuljetetaan Turkkiin ja sitten muutti Syyriaan vuonna 2012. Tässä vaiheessa he eivät edes yritä peitellä sitä, vaikka se oli jo selvää, että jihadisteihin olivat vastaanottavan leijonanosan aseita .
Jordania, Saudi-Arabia ja Qatar on myös avustaa siirto raskaiden aseiden suoraan Al-Nusralentämällä satojen lastin lennot Syyriaan.
Ja sitten on surullisen Toyota kuorma joka ISIS asemia. Yhdysvaltain terrorisminvastaisen virkamiehet tehty show tutkii missä ne saada nämä autot, mutta se olisi ollut paljon helpompaa, jos he oli juuri kutsuttu Yhdysvaltain ulkoministeriö. mukaan PRI , Yhdysvaltain ulkoministeriö on toimittanut Toyota Hiluxes (tarkka malli käyttävät ISIS) Rahoitustarkastuksen vuosia.
"Varusteet kuten Toyota Hiluxes ovat mitä me kutsumme voima mahdollistajina kohtalainen oppositiovoimien maahan", hän lisää. Shahbander sanoo Yhdysvaltojen toimittama mikrofonien on panna joukkoja ja tarvikkeita taisteluun. Osa laivaston jopa tulla taistelukenttä aseita.
"Voit aivan odottaa monille näistä kuorma asennettavaksi miehistöineen palvellaan konekiväärit tai muun tyyppinen laitteet, sotatarvikkeita, että oppositiovoimien on pääsy. Tarkoitan, se on yksi syy miksi Toyota Hilux on niin tärkeä voima kerroin, koska sitä voitaisiin käyttää sekä humanitaarisiin tarkoituksiin ja toiminnallisiin tarkoituksiin samoin. "
Tietäen todellinen ketju liittoutumien näiden ryhmien välillä on erittäin järkevää, että ISIS päätyisi ratissa.
Eikä pidä unohtaa öljyn. Tässä vaiheessa ISIS on saavuttanut pisteen, jossa se ​​ei enää tarvitse suoraa sponsorointi. organisaatio ansaitsee arviolta $ 1 miljoona $ 2 miljoonaa dollaria päivässä läpi öljyn myynnistä . USA oli tietoinen tästä , mutta ei tehnyt mitään sen pysäyttämiseksi . He eivät edes tuomita maa, joka on helpottaa myyntiin tämän öljyä.
Venäjä, toisaalta, alkoi kohdistaminen öljy saattueita puski Turkkiin marraskuussa 2015. Pian tämän jälkeen Turkki ammuttiin alas Venäjän Su-24, joka muka rikkoi Turkin ilmatilaa 17 sekuntia. Vastauksena Venäjä julkaisi satelliitti todisteita , että he väittävät osoittaa miten Turkki on salakuljetus öljyä ISIS. Yhdysvaltain hallitus hylkäsi tämän todisteita , mutta ei vastapainoksi mitään näyttöä oman.
Joten jos on öljy menee? Meidän pitäisi vain laittaa, että pienetkin yksityiskohdat ulos mielessämme.
He tiesivät, mutta he eivät tehneet mitään. Miksi?
Oikea, ja oletan emme huutaa Turkki ostaa öljyä, koska emme halua satuttaa Erdoganin tunteita.

Katastrofiin

Selvästikään ei ole edun anti-Assadin akselin poistamiseksi ISIS. Yhdysvallat ja Ranska ovat innokkaita tekemään show ilmaiskuja ja erikoisjoukot, mutta mitä he todella haluavat on kyky toimia Syyriassa sotilaallisesti. Tämä on ainoa tapa he ole mitään mahdollisuutta vaikuttaa lopputulokseen.
Trouble on, Venäjä on kaivettu. Toisin kuin Yhdysvallat ja Ranska, ne on lupa toimia maassa , ja tämä on mahdollistanut heitä perustamaan emäksiä, ja voimakas ilmatorjunnan sähköverkko missään vaiheessa voitaisiin valvoa lentokieltoalue.
Washington on heikossa asemassa . Se ei voi oikeastaan ​​voittaa tästä näkökulmasta , joten ne täytyy löytää tapa laittaa Venäjän taseen ja vallata vauhtia.
On tärkeää muistaa oikeilla panoksilla tässä konfliktissa. West on romahdus. Niiden vaikutus on hiipumassa. Jos Yhdysvaltain ja niiden liittolaiset eivät poistaa Assad vallasta mitä ne on edessään on enemmän kuin vain vahva Shia puolikuu. Jos he epäonnistuvat, he ovat vaarassa on apajille pois koko alueen , ja tilalle Venäjällä . Tämä antaisi Venäjälle valtavasti vaikutusvaltaa globaaleilla energiamarkkinoilla, ja tämä tietysti on vakavia seurauksia petrodollari. Washington-tämä on mahdotonta hyväksyä tulos , joten odottaa odottamatonta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti