maanantai 25. tammikuuta 2016

Janus Putkonen julkaisi ryhmässä Uutisryhmä: Ukraina, Kiova - Euroopan konfliktit - uutisseuranta.
 
   
Janus Putkonen
25. tammikuuta kello 10:38
 
On ihmisoikeuksia ja on ihmisoikeudettomia. Salaliitto laajenee ja valtioterrori on halvaannuttanut jo koko Euroopan oikeusjärjestelmän. 

"Totuus" lennon MH17 tuhoamisesta on jäänyt syytösten ja väitteiden tasolle. Ns. "tutkimuskomitea" ei muka kyennyt edes kertomaan mikä matkustajakoneen tuhosi Donetskin taivaalla ja ohitti kaikki Venäjän toimittamat faktat, jotka osoittivat Ukrainan ilmeiseen osallisuuteen. 

Länsi ja Ukraina ei koskaan julkaissut tietojaan tapahtumasta - edes julkisesti luovuttajien mustien laatikkojen sisältöä ei ole kerrottu, tapahtuman kiistattomia todistajia ei ole koskaan kuultu ja todisteaineiston keräämisen suorittamatta jättäminen on häpeällinen osa modernin rikos- ja onnettomuustutkinnan historiaa.

Lännessä jätettiin elämään pelkkä todisteeton harhakuva Donetskin armeijan osallisuudesta ja jopa Venäjän tukemana, vaikka alusta alkaen jotain oleellista puuttuikin itäiseltä osapuolelta ja varsinkin kotiensa puolustajilta Donbassissa: Motiivi ja tarvittava aseistus. 

A. Stubbin kaltaiset globalistit Lännessä käyttivätkin MH17 tragediaa häikäilemättä hyväkseen julistaessaan Venäjän vastaisia pakotteita ja tukiessaan Kiovan sotarikollista kampanjaa Donbassin asukkaiden yhteisen tahdon kukistamiseksi. Lännen vasalleilla oli selvä motiiivi Venäjän pakottamiseksi tahtoonsa, eliitin valtamedian kompatessa riemukkaasti Donbassissa kuolleiden haudoilla. 

Ukrainalla oli kesän 2014 raskaiden sotilaallisten tappioiden jälkeen ilmeinen tarve, aseistus ja kyky murhata ja murhauttaa sodan jatkamiseksi, mutta siitä ei Euroopan Ihmisoikeuksien tuomioistuin halua keskustella - paikalla on jopa ukrainalaistuomari valvomassa salaisuuksien säilymistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti