tiistai 26. tammikuuta 2016

 
Janus Putkonen
26. tammikuuta kello 13:55
 
DONi:n suomalaistoimittaja Donetskissa, Jaana Koo, kävi tutustumassa elämään ja tragedioihin Donetskin pääkaupungin pohjoispuolella sijaitsevilla alueilla, jotka ovat joutuneet kokemaan kovimpia kohtaloita nationalististen Kiovan natsijoukkojen tulituksessa. Ja kokevat parhaillaan. 

Samaan aikaan Suomen valtamedia on täytetty kauhistelulla, joka on suunnattu maata ravistelevaan ja Lännen tuhoamilta operaatioalueilta masinoituun maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuvia vastaan - leimaten heitä hakaristein ja rasismi-kortteja heilutellen. Hui kauheaa, siis ihan natsejako? Eikä vieläkään valtamedia suostu paljastamaan mitään tämän faktisesti luodun "mamu-ilmiön" suunnitelmallisuudesta. 

Valtamedian kaksoisstandardit ovatkin iljettävää tekopyhyyttä, koska Suomessa ei tosiasiassa ole valtion aseistamia äärimielisiä militantteja tappamassa etnisin perustein ketään, mutta täällä, siis vain muutaman tunnin matkan päässä Suomesta, natseja on aseissa kymmenien virallisten pataljoonien voimalla, ja myös raskain asein. 

Fasistisen valtion aseistamat natsit tuhoavat kaiken, ja sumeilematta. 

Suomen tukema ja fasistien hallitsema natsismi Ukrainassa on vaiettu totuus ja valtamedia takaa edelleen täyden tuen Kiovan joukoille, jotka tappavat venäläisväestöä päivittäin ja jopa keskitysleirejä on perustettu Donbassiin. Missä on kauhistelu militarsoidusta natsismista ja sen aiheuttamista tragedioista, tuhosta ja epätoivosta? Rasismi-korttia ei kuitenkaan nosteta, vaikka syytä siihen olisi ollut Maidan-kaappauksen masinoinnista alkaen. 

Suomessa sosiaaliseen hajautukseen reagoineessa ja kirjavassa joukossa on varmasti myös orastavia nationalisteja, tosin yhtälailla hallinnon vastuuttomuuteen ja Suomen itsenäisyyden menetykseen raivostuneita patriootteja - lähinnä yhdistävänä vaatimus kansallisista turvatoimista ja kunnollisesta rajavalvonnasta. Kyse on edelleen yksilöistä, jotka kokevat tulleensa suuren shakin pelinappuloiksi, kuten ovat, mutta Odin-ryhmistä on vielä matkaa valtion aseistamiin Azov-pataljooniin, mutta kuinka pitkä? 

Suomessa maahan tuotetuista miesjoukoista ei ole tarkempaa tietoa, koska länsirajat on avoinna tälle exodukselle ISIS-joukkojen hallitsemilta alueilta ilman yhteistyötä lähtömaiden turvallisuusviranomaisten kanssa, joka onkin varmasti sairain piirre tapahtumissa niiden alkamisesta alkaen... Huolen leviämistä on siis aivan turha ihmetellä, ja huolissani olen itsekin. 

Koko mamu-sopan selkeä tarkoitus on aiheuttaa sosiaalinen hajautus sekä tuottaa modernia orjuutta ja kasvualustaa järjestäytyneelle rikollisuudelle. Niin tehtiin myös Ukrainassa, jossa äärimielisyyden voimisti venäläisviha ja vastaava viha lietsoontuu nyt Suomen alueella, jota ulkoisin intressein hallitaan. Syy ei ole yhdenkään kansalaisen, mutta jokaisen korruptoidun ja harvainvaltaa kannattelevan globalistin. 

Jälleen kerran: "Ongelma-Reaktio-Ratkaisu!" 

Suomen hallinto auttoi luomaan valtavan sosiaalisen ongelman, luotuaan ensin pohjan sille maamme raa'sti suoritetulla taloustappamisella. Nyt se kiihdyttää reaktioita, valmistellakseen nationalismin huumaan eksyneitä kohti militarisaatiota. Olen toistuvasti varoittanut, että länsirajojen ylitse saapunut mamu-operaatio on vain askel militarisaatiossa ja kohde masinoinnilla on lopulta Venäjä. 

Katsokaa viimepäivien otsikoita ja kuulkaa globalistien lausuntoja - mitäpä muuta siellä syyllistetään kaikesta kuin Venäjää? Moskovan suuntaan reaktioita suunnataan, jotta saataisiin aikaan haluttu ratkaisu, joka on Naton isäntämaasopimuksen kohteeksi joutuneen Suomen osaksi asetettu ensimmäisenä: sotilaalliset provokaatiot Venäjää ja venäläisiä vastaan. 

Valtamedian vaikenemat tragediat ovat enää muutaman askeleen päässä Suomenniemelläkin, kuten täällä Donbassissa on jo käynyt:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti