torstai 21. tammikuuta 2016

Italialainen liikemies: Investoinnit Venäjälle ovat ihanteellinen vaihtoehto
Moskova, 17.1. (Sputnik) --  Venäjä on ihanteellinen vaihtoehto investoinneillein. Tälle on olemassa muutamia perusteluita, kirjoittaa italialainen Il Giornale -lehti viitaten italialaisen liikemiehen, Domina -hotelliverkoston perustajan Ernesto Preatonin näkemykseen.

Venäjällä on vakaa poliittinen ja rauhallinen sosiaalinen tilanne, pieni valtionvelka, hillitty veropolitiikka ja alhaiset kiinteistöjen hinnat, huomautti Ernesto Preaton.
Liikemiehen näkemyksen mukaan Venäjällä voidaan laatia projekti ja aloittaa sen toteuttaminen hyvin lyhyen ajan sisällä verrattuna Italiaan. Preaton kertoi, että on kääntänyt mielenkiintonsa Egyptistä ja Baltian maista Venäjän suuntaan ja aloittanut omien hankkeidensa toteuttamisen muutamassa kaupungissa. Sen jälkeen kun hän avasi hotellin Pietarissa, toinen hotelli aloitti toimintansa Novosibirskissa.
048163.jpg
© SPUTNIK / ALEKSANDR KRYAZJEV
Myös toiset italialaiset liikemiehet jakavat Preatonin näkemyksen siitä, että liiketoiminnan harjoittaminen Venäjällä on kannattavaa. He ovat sijoittaneet kiinteistöihin ja rakennustoimintaan eri puolilla maata.
"Usein matkustamme Siperiaan, jotta voimme seurata kuinka siperialaiset rakennusyhtiöt toimivat. Olemme myös huomanneet, kuinka nopeasti tarvittavat asiakirjat laaditaan. Meitä on hämmästyttänyt se, että korkeimmalla tasolla, jossa vaaditaan suurta ammattitaitoa, meidän asioitamme ovat hoitaneet naiset, kertoi Il Giornale —lehdelle insinööri Giuseppe Rustignoli, joka omistaa yhdessä arkkitehti Emiliano Sciaccan kanssa R+S Workshop —studion.

__._,_.___
Liite (t) =? Iso-8859-1? Q? Heikki_Sipil = E4? = | Näytä liitteet internetissä
1 1 Valokuva (t)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti