tiistai 26. tammikuuta 2016

Spoileri kommunistit uhkaavat protesteja jos DiCaprio nabs rooli Lenin

Vladimir Uljanov (Lenin) ja näyttelijä Leonardo DiCaprio.  © Sputnik / Reuters
Jäsenet pieni mutta laulu "kommunistit Venäjän osapuoli ovat uhanneet Lenfilm studiossa protesteja ja tolpat jos elokuva päättäjät kutsua Hollywood-näyttelijä Leonardo DiCaprio pelata Vladimir Lenin.
Me olemme lähettäneet kirjeen Lenfilm ja kertoi heille, että tällainen siirto aiheuttaisi mielenosoituksiin.Haluamme käynnistää kansalaistottelemattomuutta toimia lähellä Lenfilm sisäänkäynti, emme yksinkertaisesti ei anna heidän kirjoita se , "yksi puoluejohtajat, Sergei Malinkovich, kertoi RIA Novosti. "Niiden pitäisi löytää venäläinen näyttelijä ", hän lisäsi.
Kommentti tuli muutaman päivän kuluttua Venäjän joukkotiedotusvälineet lainasi tiedottaja Lenfilm studio, Valeri Karpov, kuin sanomalla, että Leonardo DiCaprio oli ilmaissut aikomus näytellä Vladimir Putinin, Grigori Rasputin tai Vladimir Lenin.
DiCaprio on usein verrattuna siihen kuinka Lenin näytti nuoruudessaan. Meillä on tarpeeksi rekvisiittaa luoda aikaan [bolshevikkien] vallankumouksen ", hän sanoi.
Venäjän elokuvaohjaaja, käsikirjoittaja ja tuottaja Vladimir Bortko on ilmaissut valmiutensa ohjata elokuvan DiCaprio pelissä Leninin.
DiCaprio on hyvä taiteilija. Hän voi pelata mitä hän haluaa pelata. olisin hänelle ilo, jos hän pyysi minua ohjaajana ", Bortko sanoi.
Kommunistit Venäjän on hyvin pieni puolue, ei mistään merkittävistä lainsäädäntöaloitteiden eikä julkista tukea. Sen sijaan, se on päättänyt perustaa johdonmukainen läsnäolo tiedotusvälineissä erilaisten outoa ehdotuksia ja nopean reagoinnin viimeisimpiä villityksiä.
Julkisuus temppuja mukana ehdotus kieltää kannettavat Monopodit, alias "selfie tikkuja", kadun juhla Voitonpäivä, aloite estää Yhdysvaltain urheilijoita osallistumasta 2014 Sotshin olympialaisten ja vetoomus keskuspankin rajoittaa myyntiä valuutta kansalaisia.
Puolivälissä 2015, kommunistit Venäjän johtajat ilmoittivat aikeestaan ​​tehdä väkijoukon rahoittama TV-sarja noin 1917 bolshevikkivallankumouksen, jossa he itse haluaisivat leikkiä kuuluisien henkilöiden ja kutsua Venäjän tähdet kuvata päähenkilöt.
Hankkeen julkaisu on teilataan aikaisin 2018.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti