lauantai 23. tammikuuta 2016

"Eilen koimme pommituksen, joka alkoi klo 22 ja jatkui aamuyöhön 02 saakka. Kolme sähkönjakelukeskusta Trudovskiyen alueella vahingoittui eikä alueen sähkönjakelu toimi", hän sanoi,
Zhukovskyn mukaan alueella vahingoittui myös sähkönjakelulinja ja tällä hetkellä alueen kadut ovat ilman sähköä. Hänen mukaansa pommitus suoritettiin kranaatinheittimillä ja kevyillä aseilla Ukrainan armeijan asemista. Pommitus aiheutti yksityistalon vaurioitumisen kranaatti-iskussa.
"Kranaatin heittimen ammus osui asuintaloon Alexandrovkassa, jonka seurauksena ei kuitenkaan asukkaat haavoittuneet mutta talon katto on tuhoutunut", aluehallinnon johtaja sanoi.
Tammikuun 13 päivä kontaktiryhmän tavattua Valko-Venäjän pääkaupungissa Miskisssä osapuolet vaativat kaikkia noudattamaan tulitaukoa sitä rikkomatta, mutta Ukraina jatkaa tulitaukorikkomuksia. Eilen Donetskin Kansantavallan puolustusministeriö raportoi Kiovan joukkojen pommittaneen Donetskin aluetta 11 kertaa vuorokauden aikana, sisältäen myös jälleen myöhemmin tulitetut Trudovskien ja Petrovskin asuinalueet pääkaupungin laidalla.
Doni uutistoimisto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti