lauantai 23. tammikuuta 2016

Parlamentti hylkäsi Venezuelan valtion taloudellisen hätätilan ilmoittamien Maduro

  • Ehdotus  hylättiin  107 ääntä opposition

  • Pidetään "epätyydyttävä" motiivit standardin

| 
Venezuelan kansalliskokous on hylännyt taloudellinen hätäasetus ehdottama maan presidentin, Nicolas Maduro, käsitellä talouskriisin öljy-rikas kansakunta perjantaina. Pidetään "epätyydyttävä" motiivit standardin.
Ehdotus hylättiin 107 ääntä ja  opposition, joka järjestää kaksi kolmasosaa parlamentin  in edessä 53 äänestäneiden please- tuomion jälkeen nimeämä erityiskomitea arvioimaan sisällön hätä asetuksen suositteli kieltää sisältöä .
"Me kieltää asetus, koska se on sama, samaa politiikkaa samoja tuloksia", sanoi opposition lainsäätäjä Jose Guerra tunnustaa samalla, että kaikki tietävät "suuruuden kriisi", mutta että asetus olisi "teroittaa ".
Tämä päätös  on mitätön sikäli virkamiehelle Maduro perjantaina  virallisessa lehdessä valtion taloudellisen hätätilan, muoto keskeyttämistä takuiden taloudellisen, toteutetaan tilanteen korjaamiseksi maassa päättyi 2015 huono tulos.
Sota on johtanut valiokunnalle, että on tilattu arvioimaan asetuksen ja toimitettava kertomus täysistunnolle on todennut, että  ongelma on öljyn kansakunnan "epäonnistui" poliittinen malli edistää "bolivariaanisen vallankumous" johti presidentti Maduro .
"Kriisi on ilmaus on sijoitettu Venezuela ovella hyperinflaatiomaan prosessi, lausutaan niukkuus, ja tuhoaminen Bolivar kuin rahayksikkö, mutta se ei pidä paikkaansa, että on osoitus ongelman syy on taloudellinen malli joka toi meidät tähän tilanteeseen ", hän lisäsi.

Maduro pahoittelee

Venezuelan presidentti on syyttänyt oppositiota etsivät polku "show" ja "steriili vastakkainasettelua" kanssa hylkäämisen asetuksella.
"Olen pahoillani tämän negatiivinen, erittäin negatiivinen spin, joka on sovellettavissa muihin suunnitelmiin todellisia halu kohtaamme ja siirtää taloudellisia aloitteita, joiden avulla voimme ajaa ja trasmontar tämä monimutkainen tilanne", sanoi Nicolas Maduro.
Varajäsenet uskovat, että oppositio hylkäsi suunnitelman vastata "kaataa hallitus" ja  paina lähtö Maduro, jonka hallinto päättyy vuonna 2019 .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti