torstai 21. tammikuuta 2016

12-19 01, 2016
KESKEISET

Länsi lupaukset pakotteiden poistamisesta vastineeksi Donbass ovat valhe

18 tammikuu 2016
"Länsi ei nosta pakotteet Venäjän federaation, vaikka kaikki artiklat Minskin sopimukset ratkaisun kriisin Donbass toteutetaan," sanoi Sergei Miheev, Venäjän poliittinen asiantuntija.

Jacques Clostermann: Ukrainan armeijan toimet ovat vain terrorismi

13 tammikuu 2016
Jacques Clostermann, ranskalainen poliitikko, joka on tullut DPR valtuuskunnan kanssa ihmisoikeusaktivistien, kuvataan toimia Ukrainan joukkojen Donbass kuin terrori-iskujen.
 

Ranskan asianajajien auttaa Donbass ihmiset puolustaa oikeuksiaan Euroopan ihmisoikeussopimuksen

14 tammikuu 2016
Ranskan ihmisoikeusaktivisteja ovat valmiita auttamaan asukkaita Donbass puolustaa oikeuksiaan Euroopan ihmisoikeustuomioistuin (EIT), väitti puheenjohtaja Ranskan ihmisoikeusjärjestön Josi-Jean Bousquet aikana edustajien kanssa Donetsk ja Lugansk kansantasavaltaa.

Yhdysvaltain kongressi on poistanut kieltäminen Rahoitus uusnatsien alkaen vuoden lopussa menojen lasku

17 tammikuu 2016
Painostuksesta Pentagon, kongressi on riisuttu menojen lasku tarkistuksen joka esti varoja käsiin Ukrainan uusfasistinen ryhmiä.
 

Doni johtaja Lugansk: "Konflikti Donbass vaikuttaa maailmassa" - RIA Novosti (Video)

16 tammikuu 2016
Doni uutistoimisto johtaja Janus Putkonen oli virallisella työvierailun kanssa toimittaja valtuuskunnan Lugansk kansantasavallan perjantaina. Toimittaja RIA Novosti oli yksi monista osallistuu lehdistötilaisuudessa LPR pääkaupunki. ANNA Uutiset julkaisi videon, joka voi nähdä ja kuulla venäjäksi ja Englanti.
PUOLUSTUS

DPR asukkaat kertoivat Tšekin poliitikot noin kidutuksia Ukrainan vankeudessa

14 tammikuu 2016
DPR sotilaiden ja siviilien kertoi varajäsentä Tšekki noin kiduttaa ne olivat eri aikoina altistuvat Ukrainan vankeudessa. Varten turvallisuutta heidän henkilökohtaisia ​​tietoja ei luovuteta.

Kiev tarjotaan poliittisia vankeja, ei miliisit, vaihto

17 tammikuu 2016
Ukraina sisällytetty luetteloon vaihtoon poliittisten vankien ja pidätettyjen vahingossa sijasta kiinni poliiseja tasavallan. Todettiin Denis Pushilin, johtaja DPR valtuuskunnan Minskin neuvottelujen ja puheenjohtaja Kansan neuvostolle.
 

Kiev tehostaa tiedustelutoimintaa ja lähettää tarkka-ampujia varten provokaatiot LPR

18 tammikuu 2016
Kiovan sotilaallinen parannettu tiedustelutoimintaa kanssa turvautua miehittämättömien ilma (UAV) on ratajohdolla. Kerrottiin tänään apulaispäällikkö LPR Kansan miliisin joukot eversti Igor Yashchenko.

Ukraina rakentaa sotilastukikohtia Donbass

13 tammikuu 2016
Mukaan LPR älykkyyttä, Ukrainan asevoimat ovat rakentamassa uusia sotilastukikohtia heidän asevarusteluun on teritorry Donbass määräysvallassa olevat huomautti Igor Yachenko, apulaispäällikkö LPR Kansan Militia.
 

Prizrak "Ghost" Brigade varapuheenjohtaja komentaja Doni: "Pysymme uskollisia tasavalta"

16 tammikuu 2016
Kansainvälinen vapaaehtoinen yksiköt kohtaavat jatkuvasti haasteita sekä itsenäinen Donetsk ja Lugansk kansantasavaltaa. Kuuluisa "Prizrak 'Prikaati (Ghost Brigade) sijoitetaan Alchevsk, LPR. Doni Chief-editori Janus Putkonen oli työkokouksen tunnettu varapuheenjohtaja komentaja Alexey Markov perjantaina.
Donbass Life

Kaasutus Debaltsevo maksaa noin 190 miljoonaa ruplaa

14 tammikuu 2016
Kustannukset kaasutus kaupungin-sankari Debaltsevo on määrältään jopa 190 miljoonaa ruplaa. Se oli ilmoitti Sergei Filippov, toimiva pääjohtaja valtion huoleen "Donbassgaz".

Nopeasti kehittyvä yhteistyö Donetsk ja Moskovan Yliopistot

13 tammikuu 2016
Kirill Cherkashin toimii dekaani tiedekunnan historia Donetsk National University, kertoi virallisella sivustolla kansantasavallan Donetsk noin suhteiden kehittämistä Donetsk National University ja Moskovan Lomonosov State University.
 

Kansalaiset Kominternovo jäivät ilman kaasua jälkeen Ukrainan kuoret

16 tammikuu 2016
Asukkaat kylän Kominternovo, joka sijaitsee puskurivyöhykkeellä Etelä Donbass, jäävät ilman kaasun eilisen hyökkäyksen paikkakunnalla tekemän Ukrainan armeijan. Kerrottiin tänään Hallintopäällikkö DPR n Novoazovsky alueella Oleg Morgun.
 

Yksinkertainen keino tarjota juomakelpoista vettä sodassa olosuhteissa

18 tammikuu 2016
Leikkaus vesihuollon Ukrainasta Lugansk kansantasavallan tammikuun alussa, muistuttaa meitä siitä, että menetyksen juomakelpoista vesihuolto voidaan nopeasti muuntautua taistelua hengissä. Ihminen voi elää yli kolme päivää ilman vettä. Emmekä voi juoda vettä. Tarvitsemme juomakelpoista vettä.
 

Kokous DPR ja LPR edustajien synkronoinnista oikeusjärjestelmien pidettiin Donetsk

17 tammikuu 2016
17. tammikuuta Donetsk siellä pidettiin kokous edustajien välillä viranomaisten Lugansk ja Donetskin kansantasavaltaa, jonka aikana osallistujat keskustelivat mahdollisuudesta synkronoida oikeusjärjestelmien tasavaltojen. Kokoukseen osallistuivat puheenjohtaja Kansan neuvoston DPR Denis Pushilin, puheenjohtaja Kansan neuvoston LPR Aleksei Karyakin sekä parlamentaarikkojen DPR ja LPR.
Muut

Toteuttaa Minsk Sopimukset Ukraina on muuttaa noin 40 lakeja

17 tammikuu 2016
Ratkaista tilanne Donbass Kiovassa ei vain hyväksymään lain erityisaseman Donbass mutta myös radikaalisti muuttaa kaikki Ukrainan lainsäädännön

Johtaja DPR: federalisoitumista ei ole auttaa Ukrainaa päästä pois vaikutuksesta West

14 tammikuu 2016
Mukaan johtaja DPR Aleksandr Zahartšenko, Ukraina voi päästä eroon vaikutus lännen vain vallanvaihdon. Se voi olla ennenaikaiset vaalit tai voimakasta painetta nykyiset viranomaiset Kiovassa.
 

Colonial Demokratia: West kieltää Ukraina ostaa halvempaa kaasua

13 tammikuu 2016
"Naftogazin Ukraina" on menettänyt itsenäisyytensä ja ei voi ostaa halvempaa kaasua enää. Se ilmoitti yhteistyössä puheenjohtaja energiastrategioiden rahaston Dmitri Marunich, joiden mukaan Ukraina olisi pakko jatkaa kaasun tuonnista, koska tämänhetkisten ei riittäisi elää läpi talven. Samalla hän huomautti, että se ei olisi Venäjän kaasua Ukraina ostaisi vaikka se oli halvempaa.

Untold tarinoita kuullut edelleen Lugansk Airport - Doni Uutiset

16 tammikuu 2016
"Valtuuskunta toimittajia Euroopan unionin vieraili alueella nykyään tuhosi Lugansk Airport raskas taisteluja joka kesti koko kesän 2014", kirjoitti Lugansk uutistoimisto noin vierailusta Doni valtuuskunnan LPR perjantaina.
 

Moskova ei luopua Donbass koska ottaa taloudellisten ongelmien

18 tammikuu 2016
Virkamiesten Washington puhua mahdollisuudesta pakotteiden ja se tarkoittaa, että ymmärrystä täytäntöönpanoa Minskin väliset sopimukset Venäjän ja Yhdysvaltojen on ilmestynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti