lauantai 30. tammikuuta 2016

Janus Putkonen
29. tammikuuta kello 17:17
 
DONi:n SaveDonbassPeople.info avustustoimintaa tehtiin tänään lähellä etulinjoja Gorlovkassa, Donetskin Kansantasavallassa, jossa viikko sitten tehtiin DONi:n raportteja. Yhdessä kanadalaisten lahjoittajien kanssa me jaoimme taloudellista tukea Krazny Partizanissa paikalliselle koululle ja lastenklinikalle, jotka ovat pommitettu Ukrainan armeijan toimesta. 

Kolmas avustus annettiin yksityiskotiin, jossa asuu vain naisia ja lapsia erittäin lähellä etulinjaa ja lähes tyhjän päällä, jonne veimme ruokaa ja raha-avustuksen. 

Minne ajoimme hyvin lähelle etulinjaa, siellä ei ole hiljaista päivää - tulitaukoa ei ole koettu vielä Gorlovkan länsipuolella. Sadat siviilit asuvat vain muutamien satojen metrien päässä etulinjan asemista. Ihmiset asuvat tänään vaurioituneissa kodeissaan ja kellareissaan. Vain tällä asuinalueella on noin 120 alle 15-vuotiasta lasta sekä yksi yhteinen toive: "Rauha". 

Nämä ihmiset ovat kriittisissä tarpeissa. Ei ole mitään kansainvälisiä avustusohjelmia. Me teemme parhaamme kertoaksemme heidän tarinansa ja riippuen ihmisten hyvästä tahdosta, me toimitamme apua ilman välikäsiä - suoraan:www.savedonbasspeople.info
Doni ja  SaveDonbassPeople.info  avustustoimiin tehtiin tänään vieressä etulinjassa Gorlovka, DPR, wh ...

__._,_.___
Liite (t) =? Iso-8859-1? Q? Heikki_Sipil = E4? = | Näytä liitteet internetissä
1 1 Valokuva (t)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti