lauantai 23. tammikuuta 2016


Janus Putkonen paikassa Donetsk.

On helppoa havaita Suomen valtaeliitin kaksoisstandardit varsinkin Venäjään liittyvissä asioissa ja erityisesti koskien "salaliittoteorioita":
Esität dokumentoidut faktat Länttä hallitsevista ja ylikansallisesti vaikuttavista valtarakenteista, kuten EU-agendaohjauksesta, BIS-keskuspankista, korporaatio-oikeuksista, salatuista Nato-sopimuksista, rahan valheesta tai demokratian ulottumattomissa operoivista vallan keskittymistä, kuten Bilderberg-ryhmästä, Trilateral komissiosta tai CFR:stä, puhumattakaan vapaamuurareista, median hallintoneuvostoista tai vaikka lestadiolaisblokeista - asiasi vaietaan ja dokumentaatiot hylätään.
Negatiivinen kuva valtamediassa saatetaan julkaista mikäli tarve vaatii. Diagnoosi leimataan psykoosiksi ja nimittely "hörhöksi" alkaa "putinistille" foliohattua tarjoilemalla, naureskelemalla ja sivuuttamalla faktisen aineiston. "Älkää uskoko mitä netissä kirjoitellaan!" - koska "vastamedia".
- "Ei jatkoon!"
Esität huhuja, luuloja, syytöksiä ja väitteitä Venäjän mahdollisesta salaisesta vaikutuskyvystä ilman dokumentoituja valtarakenteita ja onnistut jopa liittämään mielikuvituksellisella sillalla itse Putinin asiasi päämieheksi, oli sitten kyse trolli-tehtaista, sukellusveneistä, pakolaisista tai jopa murhista - asiaasi osoitetaan kiinnostusta ja pelkkä epäilyksen sana riittää. Kukaan ei edes muista kysyä dokumentaatioista ja lähteistä.
Tehdään positiivinen henkilökuva, päälehteen. Diagnoosi "mielenvapauden sankari" ja nimitykset kuten "rohkea ulostulo", "taitavasti tehty" ja mairitteleva sävy jatkuu... Mikäli Venäjää parjannut henkilö vieläpä omin sanoin nimittää kriitikkojaan foliopää-hörhöiksi, A-Studion lähetyksen jälkeen tarjolla on herkullisia kakkuja eikä kukaan ole edelleenkään kysynyt dokumentaatioista.
- "Pääuutisiin!"
Suomen valtaeliitin harjoittama infosota suomalaisia vastaan kammottaa ja sen tuottamasta aivosaasteesta näkee julkaisut päivästä toiseen. En edes viitsi esittää uusinta esimerkkiä, koska näet sen alkavalla tunnilla muutenkin.
---- Siinä avautuminen odotellessa. Lähden nyt Donetskin lentokentän lähistölle jatkamaan Donbassiin loikanneen ex-CIA viranomaisen haastattelua. Studiohaastis on tehty ja nyt ulkokuvaus. Donetskissa puhutaan vain dokumentoituun faktaan perustuen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti