torstai 14. tammikuuta 2016

Venäläispilotin teloitus” lavastettiin kiovalaisessa yökerhossa(VIDEOITA)



Kiovalaisessa “BarHot” yökerhossa järjestettiin uuden vuoden tapahtuma joka kantoi nimeä “Selkäänpuukotus”, missä esitettiin Turkissa maahan ammutun venäläisen Su-24 sotilaskoneen pilotin teloitus.
Tulemme rankaisemaan jokaista venäläistä. Tämä tulee tapahtumaan jokaiselle maahamme saapuvalle venäläiselle. Ehdotan että pidätte hauskaa, hauskempaa kuin mitä tämä venäläinen”, sanoi illan “ohjelman” juontaja.
Illan “ohjelman” aikana yksi ohjelmaan osallistuneista imitoi kurkun leikkaamista toiselta, asettaen hänet polvilleen kädet selän taakse sidottuna. Illan juontajan puhetta säesti musiikki, jota Islamivaltion radikaalit käyttävät propagandavideoissaan.
Illan aikana asiakkaille tarjottiin ruoka-annoksia kuten “Savustettu pilotti”.

“BarHot” on sama yökerho, jossa järjestettiin vuosi sitten tapahtuma nimeltään “Vatnik of the year”, jonka aikana asiakkaille tarjoiltiin Venäjän lipun päällä makaavalla koristevauvalla koristelua täytekakkua.
Venäläisten pop-laulajien musiikin tahdittamana Kiovan eliitti naureskeli ja vitsaili leikatessaan Venäjän lipun päällä makaavaa koristevauvaa. “Vauva” leikattiin pystysuunnasa kahtia, taustalla olevien naisten pyytäessä tyytyväisenä “toisen palan vatsaa”.
Kyseisen illan ruokalistalla oli hampurilaisia nimeltään “ Ammattiliiton talo” (Odessassa 2.5.2014 elävältä palaneille ihmisille) ja “Sotilaan maksa” (niille, jotka puolustivat kotejaan Donbassissa) sekä lihalajitelma “Volynin massamurha” (Ukrainalaiset nationalistit tappoivat vähintään 80 000 puolalaista Volyniin alueella Ukrainassa 1943) ja likööri nimeltään “Naisveteraani”.
23. helmikuuta 2015, Neuvostoarmeijanpäivänä samainen baari järjesti “ohjelmanumeron” nimeltään “Pastorin veriset pallit”. Miehet, joiden vaatteet oli varustettu hakaristeillä ja muilla natsisymboleilla “uhrasivat” venäläisen henkilön Ukrainan nationalismi-idolille Stepan Bandera.
Me olemme jo tottakai raiskanneet hänet ja nyt me leikkaamme hänen kurkkunsa Banderan kunniaksi.’, sanoi illan “ohjelman” juontaja.
Hänen “kuolemansa” jälkeen osallistujat “irroittivat” hänen maksansa ja asettivat sen kynttilöillä koristellulle pöydälle.
“BarHot”- yökerhon omistaja Oleg Magaletski oli Maidanin aktivisti. Hän osallistui vuonna 2014 melkein kaikkin välikohtauksiin Kiovassa, mukaanlukien yhteenottoihin Bankovaia-kadulla, joka on Kiovan hallintoalueen keskuksessa. Hän otti myöhemmin osaa vihollisuuksiin itä-Ukrainassa, jossa hän haavoittui takamukseensa Peskin alueen lähettyvillä, Donetksin lähiössä. Hän päätti palata ravintolabisnekseen kotiutumisen jälkeen.
Kysyttäessä pitikö hän “ohjelmanumeroitaan” rienauksena, Magaletski vastasi että hän oli valmistautunut syytöksiin “mustasta huumorista”.
Venäjä on hieno ja voimakas maailmanmahti, joilla on vara käyttää valtavia määriä sen omien kansalaisten ja ulkomaalaisten aivopesuun. Ukrainalla ei ole edes murto-osaa niistä mahdollisuuksista. Joten meidän on pakko turvautua kyseisiin toimiin, antaen oman panoksemme tiedotusministeriön työhön.


Doni uutistoimisto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti