sunnuntai 24. tammikuuta 2016


 
   
Janus Putkonen
24. tammikuuta kello 15:57
 
Geopolitiikan analyytikon julkaisemien tietojen mukaan Ukrainan uusjako kolmeen (Krimi tietenkin pysyy Venäjän osana) on pöydässä nyt Lännessä ja Yhdysvalloissa. Analyysi on kokolailla tarkalleen sitä mistä olen nähnyt voimakkaita ja selviä merkkejä tammikuun ensimmäisinä viikkoina Donbassin uutistoimiston päätoimittajan paikalta. 

Venäläisväestön kansoittama Donbass kaikkine lähialueineen saa vapauttaakseen kaivatun Novorossian, Keski-Ukraina menee USA:n tukemille natseille ja Länsi-Ukraina EU-maiden kassaraksi. Muutosta uusjakoon povataan alkavaksi loppukeväästä ja implementaatio loppukesästä. 

Julkaistun kartan mukaan elän ja työskentelen pian huomattavan suuren valtion merkittävässä pääkaupungissa. Tämän analyysin mukaan työkiireistä ei tule olemaan pulaa ja vastuutakin olisi odotettavissa rekkalasteittain lisää. 

Verta ja tragedioita odotetaan Lännen myöntäessä jälleen uusia tappioitaan. Analyytikon ohje ukrainalaisille on sammuttaa televisionsa ja aloitaa ajattelemaan itse kun toipuminen aivopesusta on edistynyt ajan kuluessa. Olen samaa mieltä ja suosittelen suomalaisille samaa. Yksipuolisesti tuutattu valtamedian propaganda on äärimmäisen vaarallinen piru merrassa. 

https://dninews.com/article/andrey-knyazev-expert-us-planning-reformat-ukraine
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti