perjantai 22. tammikuuta 2016

Siperian lääkärit suoritettu maksansiirto varten uuden teknologian

Novosibirsk, lääkärit suorittaa ainutlaatuinen toiminta elinsiirron maksan kaksi potilasta. Tällaisia ​​operaatioita tehdään ennen. Mutta viimeistään kehittämä Novosibirsk kirurgit, mahdollistaa lähes puolittaa toimintaa ja tallentaa toiminnot viranomaisen otettu luovuttajalta.

Novosibirsk, lääkärit suorittaa ainutlaatuinen toiminta elinsiirron maksan kaksi potilasta. Tällaisia ​​operaatioita tehdään ennen. Mutta viimeistään kehittämä Novosibirsk kirurgit, mahdollistaa lähes puolittaa toimintaa ja tallentaa toiminnot viranomaisen otettu luovuttajalta.
Heidän tuttavuus tosin tahattomasti, mutta kohtalokkaasti. Kanssa diagnoosi maksakirroosi ja Stanislav Lydia ilmestyi vieressä leikkauspöydät. Yksi elinluovutuskortin, ja kaksi potilasta. Vuonna monimutkainen operaatio kesti 20 tuntia. Samalla kaksi toimii kaksi lääketieteen tiimille.
Yhdessä huoneessa, kirurgit työskennellyt luovuttaja. Maksa on jaettu aivan ruumiin kuolleen henkilön kahteen yhtä suureen osaan. Vuonna liiketoiminnan muut maksa, potilaat odottivat.
"Synkronisesti toiminnan ensimmäinen vastaanottaja maksa on oma potilas poistettiin. Ja sitten se istutettiin osa tätä jaettuna maksassa. Sen jälkeen aloitimme toiminnan toisen vastaanottajan," - sanoi Apulaisylilääkäri kirurgisten hoidon, kuraattori kirurgian osasto elinsiirto Novosibirsk Regional Hospital Ivan Porshennikov.
Riskien pienentämiseksi ja estää leikkauksen jälkeisiä komplikaatioita, Novosibirsk, kirurgit ovat kehittäneet ainutlaatuisen teknologian - päätti jakaa maksan kahtia aivan ruumiin luovuttajan, ei pysyvästi säilyttäminen elin. Veren edelleen virrata maksaan. Tällä tavoin toiminta on alennettu lähes kaksi kertaa.
"Maksakudos selvästi tarpeeksi aikuinen ja lapsi, koska lapsi on pieni. Ja tilanne kun se on jaettu kahtia, on olemassa tiettyjä riskejä. Jos teet virheen pienten puolella, käy ilmi, että elin jaoimme jo puoli ja yhden henkilön massa ei välttämättä riitä. Sitten saamme ongelmia ", - sanoi johtaja kirurgisen osaston elinsiirtoja Novosibirsk Regional Hospital Alexander Bykov.
Venäjällä yhdeksän vuotta, nämä toimet ovat tuottaneet enintään kymmenen. Kyllä, ja he alun perin suunniteltu lapsille. Sen jälkeen, kun kaikki, koko maksassa, joka tarvitaan elinsiirron riippuu henkilön painon.Oli myös tapauksia, joissa yksi elin jaettu lapsen ja aikuisen. Ja vain kaksi vuotta sitten Moskovassa, toteuttanut maksansiirto kaksi aikuista. Kuitenkin ennen että se takavarikoitiin ruumiin luovuttajan.
"En ole sairas, olen terve jo. Tunnelma on suuri, ja valtio on täsmälleen sama," - sanoo yksi potilaista.
Nykyään potilaat seuraavan tarkastuksen. Kuka oli antaja maksa - lääketieteellinen salaisuus. Ja sitten ennen leikkausta, ja Stanislav muistaa Lydia, he eivät paljasta yksityiskohtia vasta äskettäin.
Puutteen vuoksi luovuttajan elinten, tekniikka - epäilemättä suuri menestys kirurgit. Mukaan lääkärit, vain Novosibirsk odottavien potilaiden elämän välttämätön elimet ovat seitsemän kertaa suurempi kuin luovuttaja.Maittain, tämä luku on vielä suurempi. Mutta useimmissa tapauksissa, yksi kuollut henkilö, joka haluaa tulla luovuttajan kuoleman jälkeen, voi antaa elämän useita ihmisiä.
Elena Makarova

Смотрите оригинал материала наhttp://www.1tv.ru/news/health/300185

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti