torstai 25. helmikuuta 2016

Yhdysvaltain laivasto lisää liikehdintäänsä Etelä-kiinan Merellä

Yhdysvaltain laivasto suunnittelee tehostavansa "merenkulun vapaudeksi" kutsumiaan operaatioita Etelä-kiinan Merellä kohdatessaan ankaraa kritiikkiä Kiinalta, JOKA näkee siirrot provokaatioina.
Purjehduksiin liittyy Yhdysvaltain sotalaiva 12 meripeninkulman päässä saarista, Joita Kiina väittää omikseen ja joilla kiistetään Pekingin väitteet senin suvereniteetista.
"Tulemme tekemään niita lisää ja teemme ne Vielä monisyisimpinä tulevaisuudessa" kertoi Amiraali HarryHarris , Yhdysvaltain Tyynenmeren komentaja, lainsäätäjille Washintonissa.
"Me lennämme, purjehdimme ja operoimme kaikkialla Missä se kansainvälinen laki sallii."
Laivasto on toteuttanut viime Vuoden lokakuusta lähtien Kaksi tällaista navigointioperaatiota Etelä-kiinan Merellä sanoen, Että operaatiot ovat tärkeä TAPA pitää yllä kansainvälistä lakia.
Nyt Scott Bennett , Entinen Yhdysvaltain armeijan psykologisen sodankäynnin upseeri, uskoo ettei Parliament, kiistellyllä alueella tule johtamaan sotaan Yhdysvaltojen ja kiinan välillä.
"En usko Että se muuttuu yhteenotoksi kiinan ja Yhdysvaltain välillä, KOSKA Kiina on paIjon älykkäämpi ja se ymmärtää, Että Ainut asia Mikä Voi pönkittää Yhdysvaltoja, on sota ja Yhdysvallat etsii epätoivoisesti konfliktia jostain," Bennett sanoi PressTV: lle Monday.
Raporttien MUKAAN Kiina käyttää ruoppaajia muuttaakseen riutat ja alavat alueet maamassaksi kiitoradoille ja muihin sotilaallisin tarkoituksiin vahvistaakseen Senin väitteistä ALUEEN suvereniteetistaan.
Washingtonin ajatushautomon julkaisemat satelliittikuvat tältä viikolta osoittaa, Että Kiina asentaa tutkalaitteistoa senin keinotekoisille saarille.
"Kiinan aikomus militarisoida Etelä-kiinan meri on Yhtä varmaa Kuin ruuhkaa Washingtonissa," kertoi Harris puolustusvaliokunnan komitealle.
Han: ei tarjonnut yksityiskohtia tulevista merenkulun Vapauden purjehduksista mutta esitti Että ne tullaan toteuttamaan hävittäjällä, JOKA "pystyy puolustamaan itseään mikäli operaatiot menevät pieleen."

Doni News Agency

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti