lauantai 20. helmikuuta 2016


Janus Putkonen julkaisi ryhmässä Uutisryhmä: Ukraina, Kiova - Euroopan konfliktit - uutisseuranta.
 
   
Janus Putkonen
19. helmikuuta kello 14:05
 
DONi Uutistoimisto ja Russia Insider ovat käynnistäneet tärkeän julkaisu-yhteistyön haastaakseen informaatiosaarron Donbassista! 

Uusi konsepti paikkaansa pitävään tilanneraportointiin Donbassista on maalissaan ja ensimmäiset julkaisut on tehty Russia Insiderissa. DONi uutistoimisto on keskus kaikelle tilanneraportoinnille ja todellinen spesialistimme, Irina Burya, tekee parhaansa kerätäkseen tärkeimmän tiedon raportteihin. Kovaa työtä, mutta yhteistyö auttaa meitä kaikkia! 

Olen henkilökohtaisesti kunnioittanut Russia Insideria ja käyttänyt sitä paljon lähteenä Verkkomediassa sekä myös DONi:ssa. Ystävyyden ja yhteistyön rakentaminen kunnioittamaani suuntaan on minulle erittäin miellyttävä kunnia. Kiitos Russia Insiderin perustajalle ja päätoimittaja Charlesille littymisestä kanssamme puolustamaan totuutta! :) 

http://russia-insider.com/en/donetsk-blog-feb-15-9-year-old-wounded-mines-claim-more-lives-heavy-shellings-homes-and/ri12861 

http://russia-insider.com/en/donetsk-blog-feb-10-shelling-heavier-houses-destroyed-civilian-bus-undermined/ri12765 

http://russia-insider.com/en/donetsk-blog-feb-9-shelling-continue-kiev-equipment-massing-heavy-ukrainian-non-combat-losses

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti