maanantai 22. helmikuuta 2016


-7:04
717 katselukertaa
Tuoreimmat uutiset Donbass
Donbass: Lapset edestä linjan vierailla Aqua Park Donetsk
Useita viikkoja sitten, jäsenet "Essence of Time" yksikön Donetsk yhdessä Russell Bonner Bentle y "Texas" vieraili perheitä, jotka ovat asuneet Gorlovka, on hyvin etulinjassa, jatkuvasti kuorinnasta Ukrainan armeija. Perheet saivat humanitaarista apua ja lahjoituksia. Elena ja Natalya, äidit näistä perheistä, päätti käyttää lahjoittanut rahaa järjestää matkan lapsille heidän naapuruston Aqua Park Donetsk.
Koska Ukrainan armeija jatkuvasti kuoret Gorlovka, lapset Gorlovka elävät pysyvästi tunne uhka. Siten vierailu Aqua Park oli suuri läsnä heitä. Kaksikymmentä lasta Gorlovka jäi puoli päivää Aqua Park. Ne voisivat lopulta rento ja unohtaa jonkin aikaa, että he elävät etulinjoilla jatkuvasti riskin kuolla tai loukkaantua.
On video näet kuinka onnellinen lapset ovat. He varmasti muistaa tämä päivä ja kaikki positiivisia tunteita, että he saivat! Kiitos kaikille, jotka lahjoitti jotta tämä onnellinen päivä lapsille mahdollista!
Kuitenkin heti puoli päivää, lapset piti mennä takaisin kotiin, vaikka ne voisivat jäädä Aqua Park kauemmin, koska illalla, pommittamisen Ukrainan armeija alkaa uudelleen ja lapset on oltava turvattu paikoissa siihen asti.
Jos haluat auttaa näitä perheitä, voit lahjoittaa PayPalin tai westernunion:
-WesternUnion: Borzilov Gennadiy Evgenevich, Rostov on Don, Venäjä
-PayPal (via Russell Bentley tilille): http://www.russelltexasbentley.com/p/ donate.html
Määritä "Gorlovka" tarkoitukseen oman lahjoituksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti