keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Tulitaukoa Syyriassa, oopiumi Afganistanissa, ja "Economic Hit Man" (EHM)
By Global Research News
Global Research, 23 helmikuu 2016
 
Url tästä article: http://www.globalresearch.ca/selected-articles-ceasefire-in-syria-opium-in-afghanistan-and-the-economic-hit-man-ehm/5509911
By presidentti Vladimir Putin , 23 helmikuu 2016
Käännetty Venäjän: "Rakkaat ystävät, olen juuri järjestetään puhelinkeskustelun kanssa Yhdysvaltain presidentti Barack Obama. Keskustelu aloitettiin Venäjä kuitenkin Kiinnostus vuoropuhelu oli epäilemättä keskinäistä ... "
By n Stephen Lendman , 23 helmikuu 2016
Epäonnistuminen tuomitsemaan terrori Damaskoksessa "eteläisessä Sayeda Zeinab alueella ja Homs viime sunnuntaina, tappaminen tulokset, haavoittaen satoja, aiheuttaen valtavaa vahinkoa osoittaa USA / Venäjä neuvotellaan lopettaminen vihamielisyyden suhteen ei pysäytä ongelmat tulevaisuudessa.
By Moon of Alabama , 23 helmikuu 2016
Yhteinen lausuma Yhdysvaltojen ja Venäjän federaation, kuten Co-puheenjohtajat ISSG, vihollisuuksien lopettamisesta Syyrian ... Yhdenmukainen YK: n turvallisuusneuvoston päätöslauselman 2254 ja lausunnot ISSG, vihollisuuksien lopettamisesta tekee ...
By Alfred W. McCoy , 23 helmikuu 2016
Mitä että luettelo Washington saavutuksia, se voisi olla oikein sanoa, että vain yksi asia oli "vapautunut" Afganistanissa viimeisten 14 plus vuotta ja se oli, koska TomDispatch säännöllinen Alfred McCoy huomauttaa tänään, oopiumiunikon.
By Dr. Paul Craig Roberts , 23 helmikuu 2016
Minun arkistoissa on sarake tai kaksi, joka esittelee lukijalle John Perkinsin tärkeä teos, Confessions of Economic Hit Man. EHM on operatiivinen joka myy johtoon kehitysmaan taloudellista suunnitelmaa tai massiivinen kehittämishanke.
Disclaimer: sisältö tässä artikkelissa on yksin vastuussa tekijä (t). Centre for Research Globalisaatio ei ole vastuussa mistään virheelliset tai virheellisen vaatimuksen tässä artikkelissa.
Copyright © Global Research News , Global Research, 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti