maanantai 29. helmikuuta 2016

Donetskin tilannekatsaus: Yhdistynyt yhteistyö- ja koordinaatiokeskus etsii mystisiä venäläisjoukkoja Ukrainan tulitusten Keskellä - 27.02.

'' Etulinjan Parliament, pysyy kireänä. Ukrainan asevoimat rikkoivat tulitaukoa 8 välikohtauksella ja tulittivat kansantasavallan alueita 33 kertaa "raportoi Donetskin Kansantasavallan armeijan varakomentaja Eduard Basurin lauantain ja lisäsi Että" Ukrainan puolen Yhdistyneen yhteistyö- ja koordinaatiokeskuksen edustajat ovat Alone: ​​ei pelkästään tiedustelutietojen keräämisessä Meidän armeijamme tilasta etulinjassa, senin sijaan Että suuntaisivat energiansa tulitaukoon , Vaan suuntaavat niita MYÖS etsintöihin Donetskin Kansantasavallan alueella ".
'Vihollinen käytti tulituksissaan 82-120mm kranaatinheittimiä Neljä kertaa, rynnäkköpanssarivaunuja 8kertaa kuten MYÖS Erilaisia ​​kranaattituliaseita, ilmatorjunta-aseita ja kevyitä hiukkasia aseita.
Ukrainan rankaisijat toteuttivat Zaitsevon ja Petrovskoin asetusalueiden, lentokentän- ja Volvo-keskuksen ALUEEN ja Petrovskin kaupunginosan tulitukset Peskin, Mariinkan Zhovankan, Slavnoin ja Opitnoin asutusalueilta. Käskyt tulituksiin antoivat Ukrainan sotarikolliset Zhakun ja Klochkov 14. ja 93. erillisistä motorisoiduista prikaateista.
Meidän armeijamme tiedustelupalvelumme on rekisteröinyt viimeisen vuorokauden aikana vihollisen Henkilöstön, aseiden ja sotakaluston keskittämisen rekisteröimistä etulinjan läheisyyteen:
- Granitnoissa (0,5 km etulinjasta) rekisteröitiin Neljän motorisoidun "Gvozdika 2C1" asejärjestelmän,yhden 120 mm motorisoidun 2S9 "nona-S 'asejärjestelmän ja Viiden ammuksia ja henkilökuntaa kuljettaneen ajoneuvon saapuminen
- Fiodorovkassa (10 km etulinjasta) Neljän motorisoidun asejärjestelmän ja Kahden taisteluvaunun saapuminen.
Olemme tuoneet esille useammin Kuin Kerran Ukrainan asevoimien palvelusmiesten barbaarisen ja rosvoilevan käytöksen. Olemme rekisteröineet tapauksen Missä Ukrainan asevoimat murtautuivat yöaikaan tyhjiin taloihin ja veivät omaisuutta mukanaan Lebedinskoissa (6 km etulinjasta).
Ukrainan asemissa, Troitsk-Golmovskin rajalla, Uglegorskin voimalaitoksen alueella (8 km etulinjasta), on oletettavasti menossa 30. erillisen mekanisoidun prikaatin yksiköiden vaihto 54. erillisen motorisoidun prikaatin yksiköihin. Vasta Saapuneet YKSIKÖT ovat tulleet asemiin aseineen ja sotakalustoineen.
Olemme jo väittäneet Että Ukrainan puolen Yhdistyneen yhteistyö- ja koordinaatiokeskuksen edustajat eivät täytä heidän toiminnallisia velvoitteitaan. Joten, meillä on hallussamme kiistatonta näyttöä siitä, Että hän eivät Ole Alone pelkästään tiedustelutietojen keräämisessä Meidän armeijamme tilasta etulinjassa ja suuntaavat energiansa tulitauon sijaan mystisten venäläisjoukkojen etsintöihin Donetskin Kansantasavallan alueella. Ety-järjestön edustajat uskovat jokainen kerta sitkeällä ja moukkamaisella tavalla heidän perusteettomiin tietoihin.
Vain typerykset toimivat TÄLLÄ tavoin. Olen pahoillani Ukrainan Kansalaisten Puolesta mikäli hän ovat luottaneet rajojensa Suojelun tällaisten johtajien käsiin, olevissa asioissa osaavat turhaan valehdella ja keksiä tekosyitä tappiolleen, "sanoi Basurin.
Varakomentaja Eduard Basurin, virallisesta käännöksestä vastaa Doni News Agency

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti