sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Sota, Korruptio, ja totalitarismi Euroopassa
By Global Research News
Global Research, 27 helmikuu 2016
 
Url tästä article: http://www.globalresearch.ca/selected-articles-war-corruption-and-totalitarianism-in-europe/5510730
Vuoteen Clara Weiss , 25 helmikuu 2016
Puolan oikeistolaiset kansallismielinen hallitus on nopeasti laajentanut poliisivaltiolle toimenpiteitä viime viikkoina.
Vuoteen Sputnik , 27 helmikuu 2016
EU-poliitikot ja Euroopan valtionpäämiehet epätoivoisesti etsivät tapoja säästää eurooppalaisen hankkeen, mutta sarjan voimakas anti-EU iskuja, ja kasvavan julkisen epäluottamusta tekee Neuvostoliiton tyyliin romahtaa näyttävät lähes väistämätöntä, ranskalainen ekonomisti Charles Antoi ehdottaa.
By Ben Hogg , 27 helmikuu 2016
Kuten poliittinen keskustelu Britanniassa keskittyy EU kansanäänestyksessä kesäkuussa merkittävä päätös pidettiin Euroopan parlamentissa tällä viikolla.
Vuoteen Oliver Tickell , 27 helmikuu 2016
Miksi se on niin tärkeä USA että Britannia uudistaa ydinaseiden joukkotuhoaseita? Päätarkoitus Trident, kirjoittaa Oliver Tickell, on mahdollistaa Britannian liittymään Yhdysvaltain ydinaseiden, lisäten "oikeutuksen" heille ...
Vuoteen Brad Hoff , 27 helmikuu 2016
Ei ole mikään salaisuus, että Saudi-Arabia, sekä sen Persianlahden ja Länsi liittolaisia, on ollut suora rooli tankkaus tulipalot hionta lahkojen välisistä ristiriidoista, joka on pitänyt Syyrian polttava viimeiset viisi vuotta.
Disclaimer: sisältö tässä artikkelissa on yksin vastuussa tekijä (t). Centre for Research Globalisaatio ei ole vastuussa mistään virheelliset tai virheellisen vaatimuksen tässä artikkelissa.
Copyright © Global Research News , Global Research, 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti