keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Luganskin tilannekatsaus: Ukrainan rankaisijoiden sabotaaseja siviilejä ennakkoratkaisun - 23.02.

"Ukrainan rankaisijat jatkavat harhautusten suorittamista Ukrainan asevoimien kontrolloimilla alueilla, syyttäen kansanarmeijan henkilökuntaa näistä toimista", raportoi Luganskin kansantasavallan kansanarmeijan varakomentaja ja Eversti Igor Yashchenko tiistaina.
"Parliament, kansanarmeijan vastuulla olevalla alueella EI OLE muuttunut merkittävästi viimeisen vuorokauden aikana ja tilannetta voidaan kuvailla vakaan jännittyneeksi.
Meidän tiedustelupalvelumme MUKAAN, nationalistipataljoonat tulittivat 20. helmikuuta Valuskoin aluetta Stanitsa Luganskassa 82mm kranaatinheittimillä Viisi kertaa. Hän poistuivat nopeasti paikalta.
Vahvistuksena Konfliktin sotilaallisen Ratkaisun korkeasta todennäköisyydestä ja Ukrainan Minskin sopimusten systemaattisista rikkomuksista tulisi ottaa huomioon se, Että Meidän tiedustelupalvelumme MUKAAN 20.helmikuuta 2016, Ukrainan asevoimien sotakalustokolonnan on saapunut Malinovoon, Stanitsa Luganskajan alueelle, JOKA sijaitsee 7 km päässä etulinjasta. Kyseisessä kolonnassa rekisteröitiin seuraavat Raskaat sotakalustot: 10 taisteluvaunua, Neljä rynnäkköpanssarivaunuyksikköjä,6 panssaroitua miehistönkuljetusvaunua ja 7 "Ural" raketinheitintä.
This ja Muut vastaavanlaiset seikat antavat syyt kansantasavallan johdolle ja kansanarmeijalle olemaan heikentämättä heidän valppautta ja tarkkuutta, lisäämällä erityistä huomiota Luganskin Kansantasavallan suojelu- ja turvallisuuskysymyksiin, joihin liittyvillä ohjelmilla lisätään yksikköjen taisteluharjoituksia ja parannetaan heidän taisteluvalmiutta, "sanoi Yashchenko.
Luganskin kansantasavallan kansanarmeijan varakomentaja ja Eversti Igor Yashchenko,

virallisesta käännöksestä vastaa Doni News Agency

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti