lauantai 27. helmikuuta 2016

19-26 02 2016
KESKEISET

American ampujat ovat virallisesti sodassa vuonna Donbass

24 helmikuu 2016
Yhdysvaltain kansalaiset ovat virallisesti osallistumaan taisteluihin Donbass jäseninä Ukrainan yksikköä. Se oli ilmoittanut Maumuka Mamulashvili esitetty komentaja "Georgian National Legion" lehdistötilaisuudessa Kiovassa.

Zakharchenko: Ukraina on maa gangsterit

25 helmikuu 2016
"Rankaisematta jättäminen ampuminen lainvalvontaviranomaisia ​​on Maidan helmikuu 2014 kääntyi Ukrainan plug-ruma valtion," totesi Aleksandr Zahartšenko, johtaja Donetskin kansantasavalta.

Intelligence Report: CIA Expert sanoo Yhdysvaltain romahtaa

20 helmikuu 2016
Monet entinen Yhdysvaltain tiedustelupalvelun virkamiehet ollut ongelmia miten Amerikan tekee se ulkopolitiikka, mutta James Rickards, entinen CIA-agentti ja taloudellinen asiantuntija uskoo USA on lukittu taloudellinen kuoleman kierre, joka ei ole palautuva.

Intelligence Briefing: US Mercenaries in Donbass Ensisijaiset välilehdet

23 helmikuu 2016
Voidaan kysyä, että jos Yhdysvallat on todellakin tehokkain kansakunta maan päällä, niin miksi se tarvitse palkata itsenäisiä sopimusosapuolia riistää toisia elämää ja vapautta ympäri maailmaa ja täällä Donbass.

Zakharchenko: vastavallankumous Ukrainassa on täysin mahdollista

21 helmikuu 2016
Muutos viranomaisten Ukrainan vuonna 2014 johti itsetuhon valtio, joka on tarkoitus pysäyttää vain vastavallankumous, johtaja Donetsk kansantasavallan Aleksandr Zahartšenko.
PUOLUSTUS

Basurin: Laitamilla Donetsk kaksi asukkaiden haavoittunut, vuonna Zaytsevo lapsi pökerryksissä

25 helmikuu 2016
Kaksi siviiliä loukkaantui pommittamisen Kuibyshev alueella Donetsk Ukrainan armeijan vuonna pommittamisen paikkakunnalla Zaytsevo pohjoiseen Gorlovka siellä loukkaantui lapsi. Se raportoi Vice komentaja DPR puolustusministeriön Corps Eduard Basurin.

Ukrainan kansalainen heidän kauttaan "Aydar" taistelija antautui LPR

23 helmikuu 2016
LPR Ministry of State Security esti kaksinkertainen murha tasavallan alueella, joka oli suunnitellut chastener pataljoona "Aydar" AT lehdistöpalvelu osasto.

Ukrainan hyökkäys Spartak, Donetsk City - Puolustajat Day 23.2.2016 (Video)

24 helmikuu 2016
Myöhään illalla 23.2.2016 (puolustajista Day) Ukrainan joukot käynnisti raskaan tunkeutua Donetsk armeijan asemiin etulinjassa laitamilla Donetsk pääomaa. Video vihollisuuksista kirjataan noin 1 km Spartak alueella noin 21:30 paikallista aikaa, joka sijaitsee vain muutaman kilometrin pohjoiseen Donetsk lentokentälle.

Kolmas sekä liberaalidemokraattien armeijakunta on määrä ilmestyä

20 helmikuu 2016
Johtaja SSU Vasily Gritsak anna koko Ukrainassa tietää, että kolmas armeijakunta hallinnassa Venäjän kansalaisen alueella Rostovin alueella, Venäjä, luotiin, mutta rekrytointi joukkojen oli joita pääasiassa Ukrainan kansalainen sitten joulukuun.

AFU jatkaa piilossa olevat vieraat armeijan "ATO" vyöhyke

21 helmikuu 2016
Kiev sotilaallinen edelleen salaaminen tietoa läsnäolo ulkomaisten yksityisten sotilaallisten yritysten vyöhykkeellä niin kutsutun terrorisminvastaisen toiminnan ". Kerrottiin tänään apulaispäällikkö LPR Kansan miliisin joukot eversti Igor Yashchenko.
Donbass Life

Republikaanien matkapuhelin tarjoaja Phoenix sai 80000 tilaajat

25 helmikuu 2016
"Helmikuussa määrän aktiivista tilaajille republikaanien matkapuhelinpalveluiden tarjoaja Phoenix nousi 10 tuhatta ja nyt Phoenix noin 80 tuhatta tilaajaa," ilmoitti DPR ministeriön Communications.

Checkpoint in Zaitsevo Pohjois Gorlovka Ukrainan ja DPR tiivistänyt työskentelynsä

20 helmikuu 2016
"Tänään tarkastusasemaa Zaitsevo sijaitsee Pohjois Gorlovka on ratajohtoon Ukrainan ja Donetskin kansantasavalta on jälleen uudelleen autoliikenteen kahden viikon tauko," ilmoitti puolustusministeriö Donetskin kansantasavalta.

Concert omistettu kansainvälinen päivä äidinkielen pidettiin Donetsk

21 helmikuu 2016
21. helmikuuta kansainvälinen päivä äidinkielellä vietettiin "Donbass Opera" pääkaupungissa Donetskin kansantasavalta.

Sotilasvarusteet näyttely omistettu Isänmaan puolustajan päivä Donetsk

23 helmikuu 2016
Näyttely puolustustarvikkeiden ja aseiden omistettu Isänmaa Defender päivä on avattu Donetsk tänään. Näyttely käy alueella DPR n Provost yksikkö.

DPR sai Venäjältä 16,5 tuhatta tonnia tuen Donetsk rautatien korjaus

24 helmikuu 2016
Venäjä on siirretty rautatieläisten Donbass yli 16 tuhatta tonnia humanitaarista apua vuonna 2015 - DPR liikenneministeri Semyon Kuzmenko.
muut

Media: Ukrainan viranomaisten valmistelu maanalaisen suojien osalta mellakoissa

23 helmikuu 2016
Turvallisuus virastojen kasvaa: rakennukset kabinetin ja presidentin hallinnon vartioivat National Guard, portin Verkhovnaya Rada on vahvistettu panssaroituja ikkunaluukut, rakennuksissa hallituksen piirissä maanalaiset suojien ja kohdat ovat tarkastetaan.

Kiovassa eläkkeet asukkaille LPR rinnastaa "rahoitus terrorismi"

25 helmikuu 2016
28. joulukuuta 2015 Darnitskiy käräjäoikeudessa Kiev kokeillut työntekijöiden ensimmäinen kaupallinen keskus, järjestäminen Lugansk, jonka avulla eläkeläisiä kortteja, lunastettu ne Kiovassa pankkiautomaattien ja toimitti rahaa omistajille.

Venäjän omistamien pankkien kimppuun Kiovan keskustassa

20 helmikuu 2016
Osallistujat muisto tapahtumista Ukrainan pääkaupunki merkitä toisen vuosipäivän ns Euromaidan vallankumous joka huipentui syrjäyttäminen presidentti Viktor Janukovitshin ovat lavastettuja mellakoita keskustassa Kiovassa.

Parubiy: Ukrainan armeija pettänyt lähetetään Donbass

21 helmikuu 2016
Ukrainan armeija ei halua olla sodassa vuonna Donbass, ja niin post-Maidan viranomaisten oli turvauduttava eri temppuja tehdä AFU aloittaa sota, sanoi entinen johtaja kansallisen turvallisuuden ja puolustuksen neuvoston Ukrainan Andrei Parubiy .

Haagin tuomioistuimelle mielestä vaatimus Kiovan osallistumisesta murhaa Maidan

24 helmikuu 2016
Kansainvälinen rikostuomioistuin (ICC) Haagissa alkoi tutkimus Ukrainan Institute of oikeuspolitiikan ja sosiaalisen suojelun väitteeseen, joka koskee osallistumista nykyisen viranomaisten edustajien murhaa Maidan - instituutin johtaja, entinen sijainen Verhovna Radan Irina Berezhnaya.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti