maanantai 22. helmikuuta 2016

Kansanedustajat haluavat arvioida Gorbatshovin romahtamiseen Neuvostoliiton

Entinen Neuvostoliiton presidentti Mihail Gorbatshov voi olla vastaajana rikosasiassa on Neuvostoliiton hajoamisen. Duuman kansanedustajia lähetti valituksen valtakunnansyyttäjälle Venäjän tutkia tapahtuneista aikana Neuvostoliiton. Niiden mielestä päätös valtakunnansyyttäjän, ja on virallinen kanta nykyisen hallituksen suhteen tulkinta tapahtumista vuosina.
Duuman kansanedustajia vaatia Venäjän valtakunnansyyttäjä Juri Chaika tehdä tutkimuksen romahtaminen Neuvostoliiton ja kun kyseessä on tunnustamista lainvastaisuudesta tosiasia romahtaminen Neuvostoliiton syyttämättä osallistuvien henkilöiden, mukaan lukien - ensimmäinen Neuvostoliiton presidentti Mihail Gorbatshov . On todettu, että sanomalehden "Izvestia" viitaten parlamentin kysymykseen vuonna valtakunnansyyttäjänviraston .
Tämä pyyntö on laatinut varajäsenet Eugene Fedor ja Anton Romanov, mistä "Yhtenäinen Venäjä", Ivan Nikitchuk ja Oleg Denisenko päässä CPRF ja sekä liberaalidemokraattien Mihail Degtyarev. Kansanedustajat vaativat tekemään syyttäjän tarkistaa tapahtumista aikana Neuvostoliiton. Kansanedustajat totesi hänen pyyntönsä, että aikana All-Union kansanäänestyksessä, valtaosa kansalaisista Neuvostoliiton kannatti säilyttää maan yhtenäisyyden, ja top osapuolen henkilöt syyllistyneet laittoman seuraa romahtaminen Neuvostoliiton erillisiin toteaa.
Pyynnöstä parlamentti sanoo, että 4. marraskuuta 1991 toteuttamista osavaltion lakien Security valtakunnansyyttäjä Neuvostoliiton Department of Valvonta avasi rikosasia vastaan ​​Neuvostoliiton presidentti Mihail Gorbatshov kuitenkin marraskuun 5. saman vuoden, vaikuttaa ensimmäisen ja viimeisen luvuissa Neuvostoliiton, valtakunnansyyttäjänviraston kumosi päätöksen nostaa syytteitä.
"Arvioimiseksi nykyinen hallitus toimielimet tarvitsevat täydellisiä ja luotettavia oikeudellisen analyysin tapahtumista 1991. On otettava huomioon tosiasiat ja tahallinen selvitystilaan viranomaisten ja väärennettyjä kansanäänestys asiakirjoja. Tämä antaa meille ymmärrystä nykyisestä sijainnista" viides kolonna "ja sen teknologioita, jotka muuten ovat muuttuneet vain vähän. muun muassa tämä antaa oikean historiallisista-poliittisia kuva, joka tekee luotettavia päätelmiä. lopuksi se antaa sysäyksen kansallinen vapautusliike alueella entisen Neuvostoliiton. kuten Gorbatshov, en usko, että Saksa antaa hänelle, kun on kyse jos tutkimuksen tulokset osoittautuvat hänen syyllisyyttä hajoamiseen maassa ja tilan Yhdysvaltojen vakooja, jonka mukaan hän rakensi sitten politiikka ", - sanoo" Yhtenäinen Venäjä "Jevgeni Fedorov.
Mihail Gorbatshov syytettiin luoda valtioneuvoston Neuvostoliiton, jossa hän otsikkona. Mukaan varajäseniä, perustaminen tällaisen elimen, ja makaa hänen julkinen toimisto vastoin perustuslain Neuvostoliiton. Se on valtioneuvoston Neuvostoliiton tuli elin, joka teki päätöksen riippumattomuuteen Baltiassa, vaikka perustuslain mukaan Neuvostoliiton, tällainen päätös ei voinut ottaa edes laillista valtaa elimissä.
Kansanedustajia korostaa, että tällaiset rikokset eivät vanhene, ja Gorbatšov ei tällä hetkellä ole suojattu millään koskemattomuutta, ja mikään ei estä tehdä hänen syytteeseen.
Liberaalidemokraattien Michael Degtyarev mielestä päätös valtakunnansyyttäjän aina virallinen arvio vuoden 1991 tapahtumista, jotka toimitetaan Venäjän viranomaisten :. "On erittäin tärkeää tehdä, koska tähän asti se ei ole antanut mitään oikeudellista arviointia siitä hajonneita valtion, mutta kaikki todisteet osoittavat, että se oli suunniteltua toimintaa, ja syylliset on rangaistava. myös Gorbatshov. jälkimainingeissa 1991 olemme osanneet toistaiseksi. ihmisiä kuolee Kiovassa ja tulee olemaan. "
Tämä ei ole ensimmäinen aloite suhteen ensimmäinen presidentti Neuvostoliiton.Toukokuussa 2013 Internet on levinnyt vetoomuksen alulle uutistoimisto REX yhdessä bloggaajia. Allekirjoitti vetoomuksen vaativa riistää Gorbatshovin Venäjän korkein palkinto - Order of St. Andrew, ojensi hänelle Dmitri Medvedev. "Uskomme, että esittely Order mies, joka on rikkonut valan, omin käsin tuhota Neuvostoliiton tasavaltojen, jossa hän on puheenjohtaja, on symboli halveksuntaa Neuvostoliiton tahallinen irvikuva muiston jotka rakensivat Neuvostoliiton ja suojella sitä kustannuksella niiden verta ja elämää", - sanoi vetoomus, joka sai useita tuhansia allekirjoituksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti