sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Hamas vakuuttaa puolustautuvansa kaikelta potentiaaliselta Israelin sodalta

Hamas varoittanut Israelia raporteissaan Että Tel Aviv saattaa suunnitella uutta sotaa tuhotakseen tunnelit, olevissa asioissa ovat tärkeitä välttämättömien tarvikkeiden kuljettamisessa palestiinalaisille saarrettuun Gazaan. Hamasin tiedottaja Mahmoud al-Zahar sanoi tiedotustilaisuudessa, Että palestiinalaiset puolustautuisivat Mitä tahansa Israelin Uusia sotatoimia ennakkoratkaisun 1,8 miljoonan Ihmisen rannikkokaistaleella.

"Emme hae Mitään selkkausta Israelin yhteydessä henkilön, mutta Jos hän aikovat käynnistää aggression, Meidän täytyy puolustautua", Zahar sanoi.
Kysyttäessä Miksi Hamas rakentaa tunneleita, Zahar sanoi elintärkeiden tunneleiden olevan Siina mielessä "puolustusta", Että niiden avulla saadaan perushyödykkeitä Gazaan. Palestiinan viranomainen varoitti MYÖS Yhdysvaltoja, Israelin tärkeintä tukijaa, aseistamasta Tel Avivia kehittyneillä aseilla ja hävittäjillä.

"Puhutaan tunneleista? Ei puhuta F-35 -hävittäjistä? Ei puhuta ydinpommista Israelissa ... tunneleissa on kyse itsepuolustuksesta," kertoi Hamasin viranomainen toimittajille.
Israelin ja Egyptin joukot ovat viime kuukausina käynnistäneet tunneleiden tuhoamisoperaation ja kymmenet palestiinalaiset ovat menettäneet Siina henkensä. Gazassa ollut Israelin rampauttavassa saarrossa vuodesta 2007. Saarto, JOKA on eristänyt ALUEEN ulkomaailmasta, on johtanut taloudelliseen ja humanitaariseen kriisiin TÄLLÄ tiheään asutulla erillisalueella (enklaavilla).
Israel käynyt Kolme sotaa Gazassa vuodesta 2008 MUKAAN lukien kesän 2014 tuhoisa 50 Päivän aggressio. Viimeisin hyökkäys alkoi heinäkuun 2014 alussa ja päättyi noin Kaksi kuukautta myöhemmin aselepoon, JOKA tuli voimaan Kairon välittämien neuvottelujen Jälkeen. Lähes 2200 palestiinalaista, MUKAAN lukien 577 Lasta, Kuoli hyökkäyksessä . Yli 11 100 Muuta - kuten 3374 Lasta, 2088 naista ja 410 vanhusta - MYÖS loukkaantui. "Fatah syyllinen sovinnonteon epäonnistumiseen" Zahar sanoi MYÖS, Että sovintonäkymät Ramallah- perustaisen presidentti Mahmud Abbasin Fatah -siiven yhteydessä henkilön ovat heikot. Han MYÖS väitti Fatahin olevan vastuussa toimivan yhtenäishallituksen muodostamisen epäonnistumisesta. "Heillä (Fatahilla) EI OLE tahtoa Päästä Sopimukseen. Ei aikomustakaan", han sanoi. han MYÖS vakuutti, Että vastarintaryhmä EI koskaan tulisi tunnustamaan Israelia, Minkä Fatah puolestaan ​​on tehnyt ja haluaa Hamasinkin tekevän. VUONNA 2014 muodostettiin Hamas ja Fatah -liikkeiden kesken yhtenäishallitus, JOKA sittemmin hajosi muutamassa kuukaudessa.Fatah ja Hamas ovat olleet erimielisiä siitä saakka KUN Palestiinan vastarintaliike saavutti murskavoiton Palestiinan vaaleissa VUONNA 2006.

















Hamas hallinnut Israelin saartamaa köyhtynyttä Gazaa ja Fatah puolestaan ​​on perustanut pääkonttorinsa miehitetyille palestiinalaisalueille Länsirannalla.
Doni News Agency

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti