sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Syyria, Argentiina, Ukraina ja leviämisen "False Flag" Operations
By Global Research News
Global Research, 21 helmikuu 2016
 
Url tästä article: http://www.globalresearch.ca/selected-articles-syria-argentina-ukraine-and-the-proliferation-of-false-flag-operations/5509490
By Prof Michel Chossudovsky , 21 helmikuu 2016
Washington on pyytänyt Moskova ei pommittaa alueita Pohjois Syyrian jossa Yhdysvaltain erikoisjoukot ovat ollaan asentamassa. Päätavoitteena on suojella jäljellä Yhdysvaltain tukema terrori kantoja Pohjois Syyrian lukien ISIS Venäjän ilmaiskuja.
By Saker , 21 helmikuu 2016
Viimeisen viikon aikana ei laskua jännittynyt vastakkainasettelu Turkin ja Venäjän Syyrian. Vaikka Venäjän asema on yksinkertainen - "olemme valmiita taistelemaan" - Turkin asema on paljon enemmän epäselvä ... sukupolvi.
By Mark Taliano , 21 helmikuu 2016
Yksi tärkeimmistä kirjoja 9/11 sodasta ja rauhasta on todennäköisesti yksi vähiten Read Books julkaistu viime aikoina. Sota myy; rauhaan ei.
By Prof. James Petras , 21 helmikuu 2016
Luokkataistelun ylhäältä löytänyt voimakkaimmillaan, kattava ja taaksepäin ilmaisun Argentiinassa, vaalia Mauricio Macri (joulukuu 2015).
By Anneke de kurssi , 21 helmikuu 2016
Tämä 6 huhtikuu Alankomaissa järjestää (ei-sitovan) kansanäänestys EU-Ukraina-assosiaatiosopimuksen (EUAA), seurauksena vetoomuksen hallituksen allekirjoittaman 427939 äänestäjät.
Disclaimer: sisältö tässä artikkelissa on yksin vastuussa tekijä (t). Centre for Research Globalisaatio ei ole vastuussa mistään virheelliset tai virheellisen vaatimuksen tässä artikkelissa.
Copyright © Global Research News , Global Research, 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti