sunnuntai 21. helmikuuta 2016

   
Janus Putkonen
20. helmikuuta kello 17:48
 
Alkaneen vuoden alusta on tullut selväksi, että NATO-USA-miehitetyn Suomen vuonna 2014 allekirjoittama geopoliittinen Isäntämaasopimus on asetettu voimaan koko painollaan ja Pentagonin käynnistämän "Operaatio Atlanttisen Ratkaisun" pohjoisen rintaman sotilaallinen valmistelu Venäjää vastaan on täydessä höyryssä. Suomi on pahasti perslenkkiotteessa. 

Kolmannen maailmansodan myrsky, joka riepottelee Venäjän raja-aluetta Donbassissa, on noussut varoittamallani tavalla Suomen alueelle. 

Kuten presidentti Niinistö aikaa sitten varoitti: "Sokka on irti", ja nyt sitten seuraamme Lännen virittämän kranaatin räjähtämistä kaikkien suomalaisten näpeille - jatkuvien kansallisten nilkkaan ampumisten jälkeen -vaarantaen koko Pohjois-Euroopan alueellisen turvallisuuden. 

Niin, miksikö? Kaikki tämä tuhoaminen ja vaarantaminen vain hegemonian, yhden fasistisen maailmanhallituksen tavoittamisen puolesta. 

Valtamedian ja eliittipoliitikkojen suruttoman Suomen asemaa koskevan valehtelun sekä vääristelyn jälkeen jokainen voi nähdä mistä on kysymys kun USA:n erikoisjoukkojen lisäksi aluettamme ottavat haltuunsa niin USA-NATO:n maa-, meri- kuin ilmavoimatkin ja käytännössä saman aikaisesti. 

Uutiset kertovat päivittäin kuinka Suomen armeijaa varustetaan kiireisesti NATO-aseistuksella ja suomalaiset ovat samalla sekaantuneet yhä syvemmälle NATO-operaatioiden suunnitteluun. Vastuun vierittäminen suomalaisten niskoille on ainoastaan Länttä palvelevaa kuuliaisuutta. 

Samalla valtamedian propagandatuuttaus on nostatettu yhä pahemmaksi päivästä toiseen. Kaikki tämä yhdessä muun todennetun tietouden kanssa voi johtaa vain yhteen lopputulokseen: Suomen sotilaalliseen vastakkainasetteluun idän ylivoimaista suurvaltaa vastaan. Se tarkoittaa kansakuntamme tuhoa, kenties lopullisesti. 

Lännen valtaliiton sotakoneiston Ukrainasta levittämät valheet maahan ammuttuine matkustajakoneineen ja Venäjän haamuarmeijoineen ovat vain jäävuoren huippu informaatiosodan taistelussa maailman herruudesta, Venäjän suvereniteetin tuhoamiseksi ja Lännen aggressioista ylivallan saavuttamiseksi. Suomen geologinen sijainti tekee alueestamme erityisen. 

Venäjän vastarinta maailman moninapaisuuden puolesta uhkaa kapeaa valtaeliittiä, joka syöttää etulinjaan yhä uutta tykinruokaa, välittämättä karjanaan pitämiensä kuluttajayhteisöjen kohtaloista. Heille aika on käymässä vähiin, koska Venäjän ja Kiinan saavuttama sotilastekninen ylivoima on lyhyen aikajänteen sisällä realistinen Lännen uhkakuva. 

Suomi on ajettu vaaralliseen paitsioon: sinä olet. USA:n johtama Lännen sotakoneisto onkin tullut Härmään ovista ja ikkunoista samalla kun Suomen korruptoitu sekä globalististen ahneuden ihanteiden sairastuttama valtiojohto jatkaa maanpetoksellista toimintaansa. Valtamedia palvelee sotajumalten intressejä, jotka ovat valmiita lietsomaan minkä tahansa kansanmurhan luodakseen edellytyksiä yksityistetyn maailmanjärjestyksensä etenemiselle. 

Lännen pankkiireille saavutetuista rahanpainokoneiden omistusoikeuksista luopuminen olisi maailmanloppu, vaikka meille se olisi vapauden koitto. 

Suomi ja suomalaiset tarvitsevat selviytyäkseen urheita separatistejaan, eikä ainuttakaan länsiarmeijan palkkasotilasta taikka eliitin intressien kätyriä. Suomi on nykyisellään kokonaisuudessaan ulkoisten intressien palveluksessa ja käytettävissä Venäjää vastaan vaarallisesti valtiollisena kokonaisuutena. 

Kansallisen vastarinnan puuttuminen uhkaa koko kansamme tulevaisuutta ja anti-profeettojen seuraaminen johtaa suomalaiset jyrkänteeltä pimeyteen. 

Sotapropagandan jälkeen seurasi poliittiset provokaatiot, sitten asetettiin voimaan taloussodan toimet, jota seurasi sosiaalinen hajautus. Konfliktit luova keitos on johtamassa Suomen militarisaatioon ja spiraali on vain kiihtymässä kohti absoluuttisia sotilaallisia provokaatioita - hallitsematonta eskalaatiota. 

Onko sinusta käsijarrun kahvaan vai yritätkö paeta välinpitämättömään sivusta seuraamiseen, pakopaikasta unelmoiden, kun pimeyden voimat ottavat kansastamme yliotteen? Minä näen Donbassissa aitoja sankareita päivittäin, jotka ovat puolustuslinjoilla kansan puolesta ja työskentelen heidän kanssaan - yhteistä globalismin uhkaa vastaan. 

Onko suomalaisista sankareiksi? Onko ryhtymisemme Suomen edes osittaiseen itsenäistämiseen mahdollista, kuten on vakuuttavan esimerkin tavoin tehty täällä Donbassissa totaalisen tuhoutumisen uhan koittaessa? 

Päätös selviämisestäsi on yksin sinun käsissäsi, koska mitä kansakuntamme tarvitsee on selkeää puolen valintaasi ja henkilökohtaisista riskeistä välinpitämätöntä ryhtymistä: Suomen puolesta. Kansamme suvereniteetista ja kansallisesta asemasta vähät välittävä vihollinen on jo siirtynyt sanoista tekoihin, sinua oman ylivallantavoittelun välineenään käyttäen. 

On selvää, että vuosi sitten Donbassissa fyysisesti kohtaamani profetiallinen hyvän ja pahan välinen maailmansodan myrsky on rantautunut Suomenniemelle, jossa jokainen on samalla tavoin pakotettu valitsemaan puolensa, eikä kukaan ole tältä myrskyltä suojassa. 

Ilmoitin julkisesti vallitsevan asiaintilan päivänä jolloin Suomen edustaja allekirjoitti Walesin NATO-kokouksessa 2014 maallemme kohtalokkaan Isäntämaasopimuksen, siis sen, kuinka sotilasvalamme irtisanottiin yksipuolisesti. Tuo valtiopetos teki minusta suomalaisen separatistin. 

Tosiasiat on tunnustettava päätöksen hetkellä, joten mitä vastaan, vaiko kenen puolesta, sinä aiot seisoa myrskyn noustua? 

Viitteet: 

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016021921142541_uu.shtml 

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016021821139433_uu.shtml 

http://henry.puheenvuoro.uusisuomi.fi/212226-onko-hallitus-seonnut-lopullisesti-saatanan-tunarit 

http://www.defense.gov/News/Special-Reports/0514_Atlantic-Resolve

__._,_.___

Posted by: =?iso-8859-1?Q?Heikki_Sipil=E4?= <heikki.sipila@saunalahti.fi>
Vastaus web postVastaa lähettäjälleVastaa ryhmääAloita uusi aiheViestit tähän aiheeseen (47)

Tutustu automaattinen valokuva-albumi 11 kuva (t) tästä aiheesta. 
safe_image.php 12003216_10153212036432879_6824205527590634634_n.jpg safe_image.php 12063814_10153248452537879_3309763078836537111_n.jpg 12088071_10153279024017879_5657336175239685080_n.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti