keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Päivän tapahtumista: 24. helmikuuta

Päivän tapahtumista: 24. helmikuuta
Mitä Turkin? Erdoganin alunperin vastasi  tulitaukosopimusta Syyriassa. Niinkuin myönsi, mutta sanoi, että Venäjä ja USA "epärehellinen", oletettavasti unohtaneet satojatuhansia uhrien Assadin käsiin. Se oli Syyrian presidentti mukaan Erdogan, hyötyvät sopimuksesta.Assad itse keskustelun Putin lupasi edistää uusin sopimuksia.
Turkin johtaja sanoi myös, että tulitaukoa ei pitäisi laajentaa kurdeille, ja Venäjällä yleensä edessä Turkki on menettänyt "ystävä kaksi ohjaajaa." Lahjoitti Putin ja Obama ja Turkin liikenneministeri (!), Joka valitti salaisesta yhteistyöstä Moskovan ja Washington. 
Ilmeisesti paha Turkin viranomaiset aikovat rikkoa omasta. Alle kuuma käsi oikeuden tuli legenda Turkin jalkapalloa. Pronssia 2002 MM Hakan Shukur kasvot jopa neljä vuotta vankeutta loukkaamisesta Erdoganin Twitterissä. Tämän artikkelin, 2,5 jo vuosia istutettu paikallinen toimittaja.
Mitä televisiosta Commenters Andronov ja Dementieva poistettiin ilmasta kaikilla kanavilla "Match," tilalla (entinen "NTV-plus") - kunnes "edelleen tilaustenhallinta." Ja ilman lisäselvityksiä. Jos olet unohtanut skandaali ympärillä Kolmikanavaisesta kommentaattorit (jopa Utkin) puhkesivat jälkeen resonanssi meidän kokoelmista sanontoja sosiaalisissa verkoissa. Muuten, olen jo poikennut kanavan Utkin ei yllättynyt tätä kehitystä: "Mitä halusimme todistaa tänään sopimuksen [maksujärjestelmä] Siirtymät, huomenna mennä hyvin.".
Mikä talous ministeri Siluanov ennusti monimutkaisuus yli vuoden ( "tilanne on pitkän aikavälin") ja pyysi Medvedev vähentämiseksi läpimenon puutteessa 130 miljardia vararahasto suunnitellaan pelastaa -. Sisältää tekeminen menot sotsialke kohdistettuja. Ei tyytyväinen ja vice Siluanov, joka kertoi että budjetti vuonna 2016 1500 miljardia ruplaa jää alhaisten öljyn hinta.
Entä Facebook? Jos pari päivää ei mennyt FB - on aika tehdä se. Nyt  vastata virkaa voi olla avulla viisi uutta vaihtoehtoa (via "Like" -painiketta): rakkaus, naurua, yllätys, surua tai vihaa.Opas sosiaalinen verkosto luvannut olla vaihdetaan toiseen uutissyötteen. Mutta se on. Heti kun kerää tarvittavat tilastot - tulossa uusia muutoksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti