maanantai 22. helmikuuta 2016

Putin lausunto:
Ystävät,
minä vain oli puhelinkeskustelun presidentti Yhdysvalloissa Barack Obama.Puhelun aloitettiin Venäjän puolella, mutta kiinnostus oli varmasti molemminpuolista.
Keskustelumme aikana, olemme hyväksytyn yhteisen lausunnot Venäjän ja Yhdysvaltojen, kun puheenjohtajat ISSG, on vihollisuuksien lopettamista Syyriassa. Hyväksyminen lausuman edelsi intensiivinen työ venäläisten ja amerikkalaiset asiantuntijat. Olemme myös käyttäneet myönteisiä kokemuksia meillä kertynyt aikana yhteistyön poistaa kemiallisten aseiden Syyriassa.
Ur neuvottelijoiden käynyt useita suljettuja neuvotteluja. Tämän seurauksena pystyimme saavuttamaan tärkeä, tulokseen nähden. On sovittu, että vihollisuuksien lopettaminen Syyrian alkaa kello 00:00 (Damaskos aikaa) 27. helmikuuta 2016 ehdoin, jotka ovat osa Venäjän-Amerikan selvitys.
Ydin näissä olosuhteissa on seuraava: klo 12:00 26. helmikuuta 2016 kaikki osapuolet sotiviin Syyriassa on ilmoitettava Venäjän federaation tai amerikkalaiset kumppanimme sitoutumisensa vihollisuuksien lopettamista.Venäjän ja Yhdysvaltain joukot aikovat yhdessä hahmotella alueet, joilla nämä ryhmät ovat aktiivisia. Ei sotilaallinen ryhdytään niitä vastaan ​​asevoimien Syyria, Venäjän asevoimien ja Yhdysvaltain johtama liittouma.Puolestaan ​​oppositio lopettamaan kaikki sotatoimet asevoimien Syyria ja muut ryhmät tukevat niitä.
ISIS, Jabhat Al-Nursa, ja muut terroristijärjestöjen, jotka Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto, eivät kuulu vihollisuuksien lopettamista.Iskuja niistä jatkavat.
On olennaisen tärkeää, että Venäjä ja USA, koska puheenjohtajat ISSG, ovat valmiita käynnistämään tehokkaita keinoja edistää ja valvoa tulitaukoa sekä Syyrian hallituksen ja aseellisten oppositioryhmien.
Tämän tavoitteen saavuttamiseksi, me perustaa viestinnän hotline ja tarvittaessa työryhmä asiaankuuluvien tietojen vaihtamiseksi. Venäjä tekee tarvittavat työtä Damaskoksessa ja laillinen Syyrian johto. Odotamme, että Yhdysvallat tekee saman suhteen heidän liittolaistensa ja ryhmien ne tukevat.
Olen varma, että yhteiset toimet, joista on sovittu Yhdysvaltojen puolella riittää radikaalisti kääntää kriisi Syyriassa. Olemme lopulta katsomassa todellinen mahdollisuus lopettaa pitkäaikainen verenvuodatusta ja väkivaltaa. Tämän seurauksena humanitaarinen pääsy kaikkiin Syyrian kansalaisten tarpeessa olisi helpompaa.
Tärkeintä on luoda edellytykset käynnistää pitkän aikavälin poliittisen prosessin läpi laajan välisen Syyrian vuoropuhelu Genevessä johdolla YK.
Valitettavasti lähihistoria on monia esimerkkejä, joissa yksipuolinen toiminta ei ole oikeutettua YK, jotka suosivat lyhyen aikavälin poliittisia tai opportunistisia etuja, ovat johtaneet dramaattisia tuloksia. Nämä esimerkit ovat kaikkien huulilla: Somalia, Irak, Libya, Jemen.
Tätä taustaa vasten Venäjän-Amerikan sopimuksia vihollisuuksien lopettamista Syyriassa, ja niiden yhteinen täytäntöönpanossa yhdessä kaikkien kansojen mukana kansainvälisen Syyrian Support Group, voi tulla esimerkki vastaa toimista maailmanlaajuisen yhteisön vie vastaan ​​terrorismin uhka, jotka perustuvat kansainvälisen oikeuden ja YK periaatteita.
Haluan toivoa, että Syyrian johto ja kaikki kumppanimme alueella ja sen ulkopuolella tukee joukko toimia valitsemaa edustajaa Venäjän ja Yhdysvaltojen.
Tulitaukoa Syyriassa tulee voimaan 27. helmikuuta, Venäjän presidentti Vladimir Putin sanoi erityinen osoitteen, jossa hän ilmaisi myös toivoa, että kaikki ...
WWW.RT.COM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti