maanantai 22. helmikuuta 2016

"Kohtalainen Kapinalliset" ja lapsipakolaiset ". Dire Tilanne Lähi-idässä.
By Global Research News
Global Research, 22 helmikuu 2016
 
Url tästä article: http://www.globalresearch.ca/selected-articles-moderate-rebels-and-child-refugees-dire-situation-in-the-middle-east/5509687
By Dana Visalli, February 22 2016
"Haluan mennä kirjaa kuin sanomalla, että tämä on tyhmin, eniten vastuuton toiminta edustustoon kuin meillä voisi saada itse mukana, ja että olemme aloittaneet sarjan nämä asiat, jotka eivät koskaan pääty." Dean Hinton, USA ulkoministeriön viralliset liittyvät suunniteltujen CIA vallankaappaus Syyriaa vastaan ​​vuonna 1949.
Vuoteen Patrick Henningsen , 21 helmikuu 2016
Huono John McCain ja Lindsey Graham, Washington alkuperäinen ensimmäinen pari. He haluavat vain käsivarren  " kohtalainen opposition Syyriassa. Kolme vuotta, miksi heidän yleissuunnitelma ei toimi, kun ISIS on kasvanut niin vahva?
Vuoteen Maeve McClenaghan , 22 helmikuu 2016
Tuhannet nuoret pakeni Britanniassa orvoksi lapsi turvapaikanhakijat ovat sittemmin karkotettu sodan revitty maissa, jotka ovat osittain hallinnassa islamilainen valtio, Talebanin tai muiden sortohallintoja, Home Office ministeri on myöntänyt.
Vuoteen Felicity Arbuthnot , 22 helmikuu 2016
7. syyskuuta 2002 puhuu lehdistötilaisuudessa reunustaa pääministeri Tony "ovela asiakirja" Blair, presidentti George W. Bush totesi, että Saddam Hussein oli vain kuusi kuukautta pois Irakin ydinvoiman ikä. Aikajana, sanoi Bush, oli tullut Kansainvälisen atomienergiajärjestön raportissa tullaan aamulla.
By huivi Susl i , 21 helmikuu 2016
Venäjällä muutaman päivän on ollut terrorismin Syyriassa on saavuttanut paljon enemmän kuin Yhdysvalloissa koalitio. Mukaan New York Times, Venäjän hävittäjää suorittavat lähes yhtä paljon lakkoja tyypillinen päivä kuin Yhdysvaltojen johtama koalitio on toteuttanut kuukausittain tänä vuonna, numero joka sisältää iskee toteutettiin Irakissa - eikä vain Syyria.
Disclaimer: sisältö tässä artikkelissa on yksin vastuussa tekijä (t). Centre for Research Globalisaatio ei ole vastuussa mistään virheelliset tai virheellisen vaatimuksen tässä artikkelissa.
Copyright © Global Research News , Global Research, 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti