perjantai 26. helmikuuta 2016


US Air Force kenraali Philip Breedlove, komentaja Yhdysvaltain European Command ja Supreme Allied Commander Euroopassa, saapuu todistamaan senaatin asevoimien komitean kuulemistilaisuudessa Capitol Hill Washington, 30 huhtikuu 2015

Breedlove: Nato Ready on "Fight ja Win Jos Tarpeellinen" Against Venäjä

© REUTERS / Jonathan Ernst
MILITARY & INTELLIGENCE
Lyhyitä URL
958894286

US European Command (EUCOM) ja Nato ovat valmiita "taistella ja voittaa" Venäjää vastaan ​​"tarvittaessa" US Supreme Allied Commander Europe General Philip Breedlove sanoi torstaina.

WASHINGTON (Sputnik) - Venäjä on toistuvasti varoittanut, että Naton pyritty laajentamaan sen rajoilla, samoin kuin viime aikoina koota joukkoja ja varusteita, muodostavat provosoiva toimista, jotka ovat aiempien sopimusten ja voi heikentää alueellista ja maailmanlaajuista vakautta.
"Vastustaakseen Venäjä, EUCOM, kanssa liittolaiset ja kumppanit, on estämiseen Venäjällä nyt ja valmistautuu taistella ja voittaa tarvittaessa", Breedlove sanoi.
Vuodesta 2014 Yhdysvallat ja Nato ovat keskittyneet uudelleenrakentaminen sotilaallista kapasiteettia ja voima valmius Euroopassa osana Euroopan Rauhoittaminen Initiative (ERI).
Breedlove selitti, että ERI, Nato prepositio toisen "raskas voima" Euroopassa, jossa hän sanoi "käytetään, ei harjoitella, mutta warfighting."
Helmikuun alussa Yhdysvaltain puolustusministeriön pyysi Eurooppa liittyvä puolustus budjetti $ 3,4 miljardin verovuodelta 2017.
Yhdysvaltojen ja Naton Euroopan Rauhoittaminen Initiative (ERI) on paluu asento pelotteena Venäjää vastaan, General Philip Breedlove kertoi edustajainhuoneen puolustusvaliokunnalle torstaina.
Seurauksena Naton väitetystä kumppanuuteen ryhti kohti Venäjän liitto downsized voimansa, pääkonttori ja valmiuksia. ERI ottaa monitahoista lähestymistapaa rakentaa eteenpäin käyttöön, valmiina voima rakenne Euroopassa sekä parantamalla infrastruktuuria ja prepositioned sotatarvikkeita.
"Viimeisten kahden vuosikymmenen ... olemme olleet asemassa, jossa olemme yrittäneet tehdä kumppani ulos Venäjä Euroopassa" Breedlove totesi. "ERI on yksi asekeleita asentoon meitä ... sinne, missä meidän täytyy olla estää [Venäjä]."
Breedlove selitti, että ERI on pyrkimys "aloittaa muovaamaan Euroopan Command ja NATO voima rakenne pystyä nyt kohdata joku, joka ei halua jakaa normit ja arvot Euroopassa."
Sen äskettäin julkaissut 2017 budjetin pyynnöstä, Yhdysvaltain puolustusministeriön pyysi $ 3,4 miljardilla rahoittaa ERI, nelinkertaista kasvua vuoden 2016 rahoituksen tasoa.


Read more: http://sputniknews.com/military/20160225/1035347156/breedlove-nato-deterrence-russia.html#ixzz41GIcoONJ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti