lauantai 27. helmikuuta 2016

Uuskonservatismin, "kansallisen turvallisuuden", ja vuoden 2016 presidentinvaalit
By Global Research News
Global Research, 26 helmikuu 2016
 
Url tästä article: http://www.globalresearch.ca/selected-articles-neoconservatism-national-security-and-the-2016-presidential-elections/5510602
By Bill Van Auken , 26 helmikuu 2016
Todistaminen tiistai ennen senaatin ulkoasiainvaliokunnan komitea, valtiosihteeri John Kerry edessä voimakkaasti vihamielinen kuulusteluun, kun hän puolusti Syyrian "vihollisuuksien lopettamista" saavutettiin Moskovassa on tarkoitus tulla voimaan tänä viikonloppuna.
Vuoteen Patrick Martin , 26 helmikuu 2016
Ensisijainen kampanjoita valita presidenttiehdokkaiden demokraattisen ja republikaanisen osapuolten siirtyä ratkaisevassa seuraavien neljän viikon aikana, kun kaksi kolmasosaa kaikista valtion esivaaleissa ja Kaukasuksella valmistuu.
By Robert Parry , 26 helmikuu 2016
Keskeiset uuskonservatiiviset Robert Kagan on hyväksynyt demokraatti Hillary Clinton presidentiksi sanoen hän edustaa paras toivo säästää Yhdysvaltoihin populistinen miljardööri Donald Trump, joka on torjuttava uuskonservatiivi syy Yhdysvaltain armeijan interventioiden linjassa Israelin etuja.
By Igor Pejic , Edwin Watson , ja Rachel Lane , 26 helmikuu 2016
Euroopan alueella kantaa suuri merkitys Yhdysvaltojen ja sen tavoitteet toimia maailmanvalta.
Vuoteen Pravda.ru , 26 helmikuu 2016
Venäjän puolustusministeriön tiedottaja, kenraalimajuri Igor Konashenkov sanoi, että viimeaikaiset lausunnot Yhdysvaltain armeijan noin Venäjän merkittävä uhka kansalliselle turvallisuudelle Yhdysvalloissa tehtiin yhteydessä keskustelua armeijan budjetin kongressissa.
Disclaimer: sisältö tässä artikkelissa on yksin vastuussa tekijä (t). Centre for Research Globalisaatio ei ole vastuussa mistään virheelliset tai virheellisen vaatimuksen tässä artikkelissa.
Copyright © Global Research News , Global Research, 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti