maanantai 22. helmikuuta 2016

Humalaiset Ukrainan asevoimien joukot tulittivat taloja Trekhizbenkassa kahakoiden yhteydessä

Kiovan asevoimat ovat järjestäneet humalaisia ​​"kahakoita" Ukrainan miehittämässä Trekhizbenkan kylässä. Hän turvautuivat kevyisiin aseisiin ja kranaatinheittimiin Mikä aiheutti vahinkoja siviilien asuintaloille -raportoi Slavianoserbskin alueneuvoston johtaja Andrei Zagorodnik.
Hanen mukaansa, Taman iltainen hyökkäystä Prishibin kylään OLI edelsi joukkotappelu Trekhizbenkaan majoittuneiden Ukrainan asevoimien sotilaiden ja Lobachevossa asemiaan pitävien joukkojen välillä.
"Hän aloittivat eilen humalaisen riitelyn, Josta kehkeytyi Pian tulitaistelu," sanoi johtaja.
"Ollessaan aika hyvin verissäpäin ja ammuskeltuaan, hän menivät asemiinsa ja aloittivat tulituksen raskailla aseilla. Kranaatti-iskut tuhosivat talon Trekhizbenkassa, päälle paikkakunnalla Prishibin asutusalueelle tehtiin kranaatti-isku 20. helmikuuta, ja iskut osuivat Suoraan siviilitaloon. Onneksi siviiliuhreista EI OLE raportoitu, "HAN selitti.
Zagorodnuk raportoi Että Slavyanoserbskin vaikuttajaviestintätoimisto Neuvosto kommunikoi jatkuvasti Kiovan miehittämien Luganskin ALUEEN asukkaiden yhteydessä henkilön.
"Trekhizbenkan asukkat ajetaan sietokyvyn Rajalle Ukrainan asevoimien rankaisijoiden ylilyöntien toimesta. Korkeasta riskistä huolimatta Ihmiset kokoontuvat spontaaneihin tapaamisiin ", HAN totesi.
Doni News Agency

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti