tiistai 30. elokuuta 2016

jos Pandora

Kreikkalainen mytologia on Zeus, isä ja jumala jumalten ja ihmisten, järkyttynyt toimia Prometheus, hän päätti kostaa tämän ottaa varastettu tulta taivaasta ja antaa sen miehille. Ymmärtää kostaa määräsi luoda ensimmäinen nainen ihmiskunnan, jolla on suurta kauneutta ja nokkeluus, joka nimeltään Pandora, joka tarkoittaa "kaikki lahjat", ja lähettää maan päälle laatikko antaa Prometheus, joka hän ei ansaan ja kieltäytyi. Pandora antoi hänet Epimetheus, veli Prometheus, joka vaikka tämä oli kielletty vastaanottaa lahjoja Zeus, sortunut kauneutta Pandora avasi laatikon, pois tästä kaiken pahan, että leviäminen ympäri maailmaa. Siksi Pandoran lipas avataan, mikä voi aiheuttaa suurta pahaa sanotaan kuvaannollisesti.
Pandora tapaus oli koodauksen komentaja Fidel Castro ja varapresidentti Raul Castro Army, käytetään pitämään salainen monta vuotta, koska se oli niin herkkä, että jos paljastaa voi aiheuttaa vihan jumalat pohjoisen sodan joka täyttää sanoisin vahvistaa, voisi käynnistää säteet sotaa meidän alueellaan suorina hyökkäystä.
Ronald Reagan
Ne olivat vuoden 80, ja 20 tammikuu 1981 oli ottanut vallan Yhdysvalloissa Ronald Reagan, yksi presidentit kyseisen maan, aggressiivisempi Kuubaa. Alkuun pahasta, kuten valtiosihteeri valitsi entinen neljän tähden ja entinen NATO päällikkö, Alexander Haig, vanhat haukka, joka kannatti sotatoimien Kuubaa.
Esimerkkinä tästä espanjalainen El País -sanomalehden 7. marraskuuta 1981 antanut seuraavat uutiset: Alexander Haig, valtiosihteeri, eilen vahvisti varauksetta olemassaolon puolustussuunnitelmat Kuubaa ja Nicaraguassa ja sanoi, että molemmat maat ovat "lähteet" tuen Salvadorin sissit.
Samaan Lou Cannon sanoo kirjassa hän kirjoitti: Reagan: The Role of a Lifetime , virallisen elämäkerran Yhdysvaltain presidentti että Haig kertoi pomo Valkoisessa talossa, viitaten Fidel Castro ja Kuuba: "Anna minulle sanan ja minä muuttuu vitun saari pysäköintialue "( " Anna minulle järjestyksen ja muunnetaan että saari parkkipaikalla paskaa ").
Army General Raul Castro Ruz
Mitä vaara Reaganin Kuubasta, armeija General Raul Castro pohtinut mitä oli tiivistetään taloudellisen saarron ja oli tehostanut toimintaa CIA. Tältä osin hän sanoi: "He ovat lisääntyneet huomattavasti toiminnan suhteen rekrytointi, yllyttämisestä karkuruudesta virkamiehille, joiden kanssa kosketuksiin ulkomailla länsimaalaisia. Kaikki tehdään suuri, ettei muistuttaa meitä 60s, puhumattakaan amerikkalaisen kiinnostuksen virasto, joka on ollut hyvin aktiivinen. Alkuvuosina pidättäytyi suorittamista vakoilua. Nyt he ovat muuttaneet niiden koostumuksen ja on ryhmä CIA-agenttien aktiivisesti käyttäneet. Ja he ovat vallanneet nykyajan kasvit ovat toimitettu aineet toimivat oletuksiin pelejä.vakoilusta kaikenlaisia ​​maan lisäksi resursseja propaganda, psykologista sodankäyntiä, jne tiivistyy Kaikki toimet Reaganin pisteen suoraan näihin aggressiivinen osoitteisiin ... kaikki, kaikki. Kieltäytyy julkisesti ja yksityisesti ottaa kantaa, joka pyrkii parantamaan, helpottaa tätä painetta. "
että johtajat amerikkalaiset, tiedottajia Reaganin hallinnon, poliittisia ja sotilaallisia, paina elinten ja virkamiehet eri tasoilla, julkista ja yksityistä esittelevät, joka pidettiin oli usein kyseessä on hyökkäys Kuubaa United States, Neuvostoliitto ei reagoi tai toimia puolesta saaren.
"Tässä yhteydessä tyyppisen paineen ja uhat on tapahtunut ja tapahtuu Yhdysvalloissa, määräajoin, julkinen kiista ulottuvuudesta ja tulkinnasta sopimusten 1962", allekirjoittivat Yhdysvaltain ja Neuvostoliiton, joka pohjoinen naapuri sitoutui olemaan hyökätä Kuubaan.
Juri Vladimirovich Andropov
On tässä yhteydessä, että vierailu armeijan General Raul Castro Neuvostoliittoon, jossa 29 joulukuu 1982, omistaa haastattelussa suurin Neuvostoliiton johtaja Juri Vladimirovich Andropov, jossa toinen sihteeri PCC ja ministeri tapahtuu vallankumoukselliset asevoimat, herättää huolta Kuuban johdon turvallisuutta koskevien Kuuba ja tarve hyväksymään pikaisesti poliittisia ja diplomaattisia toimenpiteitä he onnistuivat pysäyttämään Yankees uudistetun aikomuksia lyödä Kuuba sotilaallisesti.Ministeri FAR ehdotti, että Neuvostoliitto tiettäväksi Yhdysvalloissa selvästi ja ehdottomasti, että sotilaallinen hyökkäys Kuubaa ei suvaita ja vaativat Washington tiukka sitoutuminen ei hyökätä saarelle, antoi kun kriisi lokakuuta 1962 mennessä.

Ennen asemaa Raul, Andropov sanoi: - "Taistelemme Kuubassa ei. Yksinkertaisesti siksi olet 12000km meitä ", ja myöhemmin lisäsi:" Mene sinne lähtevien kohtaamme?, Ei! (...) ".

Toisessa vaiheessa haastattelun lausuntoja Raul miten toteuttaa selkeän US viestin, Andropov sanoi: "Niin kaikki asiat, jotka te esille tuemme niitä, paitsi julkilausuma uhkana suunnattu USA. Koska en ymmärrä, kuinka voimme uhata niitä. Kun kiinalaiset hyökkäsivät Vietnam, teimme vastaavan lausunnon: älä koske Vietnamista, koska silloin me ... Kiinan nauroi ja jatkoivat asia. Uskon, että jos aiomme uhata uhka tulee toimia. "

Koska tutustua Neuvostoliiton kantaa, se olisi ollut kannustusta he tarvitsevat haukat vallata maan, palatessaan Moskova, kokouksessa poliittisen toimiston, jossa ilmoitettiin kaikkiaan matka Raul kohteeseen USSR, Fidel totesi, että oli niin katkera ja niin tärkeä, jos esitetty kysymys, joka toistaiseksi vain tunsi hänet ja Raul. Hän ehdotti hyväksyä ja osaamisen johtamista asia olisi rajattu ensimmäisen ja toisen sihteerit, hän katsotaan tarpeelliseksi, joka hyväksyttiin kaikki.

Heittää savuverho yli Julkisena luopumista Neuvostoliiton Kuubaan tapauksessa Yhdysvaltain aggressiota, kuten armeijan General PR jäi koskaan, jopa joitakin eleitä tiukkenevan näistä sattui, mikä osaltaan harhaan vihollisen todellisesta Neuvostoliiton asentoon.

Mario Vazquez Rana
Haastattelussa armeijan General Raul Castro myönnetty Mario Vazquez Rana ilmaistuna: "Fidel, minä ja muut kollegat, jotka toimivat tarpeet täyttyvät tämän jälkeen, että me koodi" Pandora tapauksessa "me kärsivät hiljaisuudessa katkeruutta, omaksua kokemus ja kaikki saamme enemmän valtaa valmistautua kantamaan historiallinen tehtävä yksin.Yksin, koska olimme aina taistelleet sotiemme itsenäisyyden ".

Vaikka vuodesta 1980 alkaen oli työskennellyt uuden strategisen konseptin, joka tunnetaan War of All People, Neuvostoliiton kanta vahvistettu alkuun Kuuban johto osallistuu syystä, että tämä uusi sotilasdoktriinin. Tältä osin komentaja, sanoisin: Ensimmäinen tulos keskustelun päivänä joulukuuta 1982 se oli sotilaallinen suunnitelma vahvistamiseksi Kuuba, ja että suunnitelma on toteutettu.

Riippumatta esiintymisiä väliset suhteet ylin johto Kuuban ja Neuvostoliiton koskivat, joten siitä näkökulmasta periaatteiden merkitsi Neuvostoliiton epälojaalisuutta jättää meidät yksin tapauksessa sotilaalliset hyökkäykset, asia, joka selvästi se näytti olevan välitön. Se ei ollut ensimmäinen kerta tämä tapahtui, olin surullinen muisto Nikita Hruštšov yksipuolisia neuvottelut Yhdysvaltojen presidentin, John F. Kennedy, kun lokakuun kriisi vuonna 1962, jossa ne saapuivat peruuttamaan ohjuksia sopimukset neuvostoliittolaiset takana Kuuban johto.

Uudempia ajoissa, jolloin aikana Carter hallinnon hän kieltäytyi kriisiin, jonka olemassaolo Neuvostoliiton torjumiseksi prikaatin Kuubassa, Neuvostoliiton puolella yrittää minimoida asian todennut, että se ei taisteluyksikössä mutta keskus tutkimus nro 12. näitä näkökohtia, keskustelee Piotr Demichev, varajäsenen poliittisten Bureau of NKP pidettiin 8. tammikuuta 1984 komentaja Fidel Castro kohotti sopeutumattomuus, ja kannatti periaatteita, jotka oli ohjannut politiikkaa vallankumous Yankees ja etenkin Reaganin. Tältä osin hän sanoi: "Olen täysin vakuuttunut siitä, että ainoa tapa puuttua tilanteeseen on säilyttää vahva asema ja vahvistunut; ei voi tehdä myönnytyksiä Reagan, koska sama asia tapahtui vuonna 1938, vuonna 1939 Hitlerin ja mielestäni, myönnytyksiä kannustaa aggressiivista politiikkaa (...) Ja mielestäni on, että ainoa tapa lopettaa Reagan noudattamalla politiikkaa kiinteät, periaatteellinen ja lujuutta.

Hawk Alexander Haig joutui eroamaan valtiosihteeri vuonna 1982, Reagan puolestaan ​​päätellä hänen kaksi presidentin ehdoin; Se onnistui Yhdysvaltojen presidentti, joka oli hänen johtaja, Bush vanhemman, ja sitten seuraa kolme presidentit, kuten Barack Obama, ja sotilaallinen hyökkäys ei tapahtunut.

Jälleen meidän ylin johtaja vapautettiin historiaa, tämä vahvisti vision ja hänen johdollaan, kiinteys periaatteet, vältetty vaara uhkaava saarta.
Tekijä: Fernando G. Arias Rubio

bibliografia:

Conversation Army General Raul Castro Ruz kanssa muiden Yu. V. Andropov, DF Ustinov ja KV Rusakov, Moskova, 29 joulukuu 1982, Wilson Digital Archives.
Conversation komentaja Fidel Castro Ruz ja Piotr Demichev, varajäsenen poliittisen toimiston Neuvostoliiton ja kulttuuriministeri, The 08 tammikuu 1984, Wilson Digital Archives.
Raul Castro. Haastattelussa sanomalehden El Sol de Mexico Mario Vazquez Rana, Pääkirjoitus Capitan San Luis, 1993 (Esitteessä)
Kuuban vallankumous. 40 suuri Ocean Press, Melbourne, New York, Havana ja Editora Politica, La Habana, 2000. Moments
Conversation Army General Raul Castro Ruz kanssa muiden Yu. V. Andropov, DF Ustinov ja KV Rusakov, Moskova, 29 joulukuu 1982, s. 3-4, otettu Internetistä:http://digitalarchive.wilsoncenter.org/document/117966
Conversation edellä, s. 7
Conversation edellä, s. 8
Conversation edellä, ss. 9-10
Conversation edellä, s. 12.
Katso haastattelu antama armeijan General Raul Castro Mario Vazquez Rana.
Katso haastattelu antama armeijan General Raul Castro Mario Vazquez Rana.
Conversation komentaja Fidel Castro Ruz ja Piotr Demichev, varajäsenen poliittisen toimiston Neuvostoliiton ja kulttuuriministeri, The 08 tammikuu 1984, s. 24, otettu Internetistä: http://digitalarchive.wilsoncenter.org/document/117994

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti