lauantai 27. elokuuta 2016

Poliittinen farssi. Mappet Show

1 päivä sitten (26.8.2016)  14
Lähde:  norg_norg
Mitä lähempänä vaaleja, sitä enemmän tämä koko kampanjan (kirjaimella A, oikea) Yhä enemmänjonkinlainen sur ja Muppets. Muista, oli baby doll peredachka? Ja yhä useammat näistä ovat vaihtoehdot nukketeatterin ja muistuttaa. Ja johtaja on myös tuotu.
Monet ihmiset ajattelevat, että puolueiden - se on yhdistys ihmisten yhteisiä näkemyksiä, yhteinen poliittinen ohjelma. Yhteiset tavoitteet ja päämäärät, yhdistettynä selkeä poliittinen ohjelma. Mutta tämä ei - ei niin. Ehkä joku on uutinen, mutta aika bolshevikkien osapuolen, sen periaatteen demokraattisen sentralismin - ovat pitkään poissa. Jos joku ei tiedä, mutta unohdin muistaa.
Periaate demokraattisen sentralismin on seuraava: puolueen sisällä voidaan suorittaa kokonaan mitään keskustelua mitään ongelmia kuka tahansa voi olla mielipide. Mutta juuri siihen hetkeen, jolloin osapuoli teki yhden päätöksen tahansa kysymykseen. Tämän jälkeen kaikki ristiriitainen pitäisi pistää eriävä mielipiteensä seurannut pahamaineisen "puolueen linja" pois ja selkeästi. Mitä vikaa, että - henkilökohtaisesti, olen täysin ymmärtää. Kaikki on selvää, mukaan peruskirjan.
Sen sijaan nykyinen poliittinen Venäjällä rakenteilla tänään muistuttaa atskoe Chappette ja poliittisia farssi, hätäisesti tippuu yhdessä, olen pahoillani, dermis ja tikkuja, ja muut improvisoitua materiaaleja.
Täällä, kolmantena päivänä, esimerkiksi edustaja osapuoli "Jabloko" Vladimir Ryzhkov at televisioitu keskustelu puhui täydellinen, uskon:
- "Apple" alkoivat hyökkäykseen. Muodostunut vahva lista. 40% luettelon ja ehdokkaat - eivät ole jäseniä "Yabloko" osapuoli. Puolueen on selkeä, periaatteellinen kanta! ".
Se on - se on selvää, eikö? Lähes puolet ehdokkaita vaaleissa puolueen jäsentä, että osapuoli ei ole! Mutta -meillä on selkeä, periaatteellinen kanta osapuolen! Ahaha! No, ei Muppets, ei? )))
Loppujen lopuksi, jos et ole jäsen, Party - ja sitä ei ole pakko, kakbe kiinni poliittisen ohjelman puolueen ohjelman ja sen Charter - muuten, missä hän on?
Mutta tämä on kunnossa! Vuonna Ryzhkov niin ainakin kaikki rehellisesti! On-se-itse ainakin täysjäsen puolueen ja ei piilota sitä! Mutta tässä hän ohitti hänen entinen omena sopartiitsa (ja sitten vaihtoivat vähintään 4 puolueiden ja poliittisten liikkeiden 8) Oksana Dmitrieva meidän! Celebrate!
Hänen haastattelussa, hän rehellisesti myönsi, että hän ei ole osapuoli, josta käynnissä duuman koska sen keula miehen (tai frontvumenom?) Ja toinen, itse asiassa, henkilö:

Q.: Ei kuuntelijat kirjoittaa teille, kysyä kysymyksiä. 29, hän kirjoittaa: "From kasvu sen osapuolen Volgograd on entinen jäsen" House-2 "Alexey Samsonov. Mitä mieltä olet näistä puolueen jäseniä? "
O. L.: Ne eivät ole minun puoluetovereita, koska en ole jäsen puolueen kasvua . Kasvu puolueen on koalitio eri poliittisten voimien vaaliliitoittain. Kuten ymmärtääkseni jos hän menee Volgograd, niin Volgograd Party organisaatio Kasvu uskoo, että se voi edustaa etuja puolueen Volgograd. Ja miten nähdä vaalituloksen. Life
Tämä on selvää jälleen, vai? Selkokielisen:
- En ole puolueen jäsen! Ja heidän "puolueen jäseniä" älä vastaa. He omaan, hänen "Party of Growth" - I itse.Mikä on perusoikeuskirja? Mikä on ohjelma puolueen? Teet mitä?
Ei ole mitään rajaa kyynisyyttä. He jopa älä yritä kiemurrella jo.
Sitten herää kysymys - miksi on, että kaikki? Miksi jotkut ohjelmat? Miksi nämä vaalilupauksiaan?"Puolueemme luvannut teille, jos voitto, kansalaisten ...". Jos et ole jäsen, Party - että kaikki ennalta vaalilupauksensa, voit välitä vaalien jälkeen. Tämä on puolueenne luvattu - ja sain tehdä?
Ja yleensäkin - missä on tae siitä, että ehdokkaaksi yhden osapuolen Oksana Dmitrieva ei peremetnetsya toiselle osapuolelle välittömästi oman valintansa jälkeen, kuten se on tehnyt koko hänen parlamentaarinen ura? Kuten monet muut jäsenet? Suosikit "opposition" ja heti peremetnuvshis toinen osapuoli valmistelussa toimeksiannon (vaikka - Mitä eroa sitten?) - Samassa "Yhtenäinen Venäjä", esimerkiksi? Esimerkkejä - meri!
Tässä ketjussa on lakimiehiä? Ja sitten minä jotenkin en oikein ymmärrä tätä. Olipa nämä säädökset kuuluvat artiklan. Rikoslain "petos"? Ja miten oikeinkirjoituksen - Abligatsiya tai joukkovelkakirjoja? Se No klassikoita genre, luokittelu CID - "varas luottamukseen." Se - Ella Katsnelbogen, se - Valentine Poneyad.
Vain luvata, valehdella kansalaisille neljä laatikkoa, mielistellä itsensä - ja sitten saada käytössä olevat ihmisten rahat, kutsutaan "Venäjän federaation budjetti." Henkilö itse - hyvä s / n seuraavan 4 vuotta ja eläkkeelle 100 (sata) kertaa suurempi kuin maan keskiarvo. Ei paha, vai? Ilman melua ja pölyä.
Kaikki edellä - koskee kaikkia, aivan kaikkia "puolueet" mukana ns "Presidentin kilpailu. (Musiikki The Benny Hill Show)
No, jotka ovat kyllästynyt lukemaan tekstejä (hän rangaistaan) - tässä on loistava video!
Election 2016. . Keskustelu liberastov - vastaan ​​Putin!
On 22.8.2016 (jossa Oksana Dmitrieva) - puhtaita, nauraa, Muppets)))
Ja on jopa jotain siellä noin ohjelman "Party of Growth"!
Tärkein iskulause Parnassus, kasvu puolueen, Jabloko, ja muut liberastov - Putin on mentävä! Ja - katso!
Miten tämä kaikki muistuttaa "periaate Nepredreshennosti", joka julisti ns "White" vuosina 1917- 19 vuotta. - Tärkeimmät kastaa "punainen" - ja tulee olemaan look!
Se on - kaikki sama asia kuin julistaa nykyisen liberasty. Sama pätee jotka ratsastivat Maidan - "Panda - Häivy! Ja - ymmärtää! ".
Ohjelma ei ei yksityiskohtia siellä - tärkeintä kaataa nykyinen hallitus ja itse zapanuvati.
Mutta bolshevikkien niiden zaboroli. Se oli heidän poliittinen ohjelma ja konkreettisia toimia. Mitä me emme noudata läheltä liberastov - että voima, että "opposition". Talvi on 17. vuosi lähelle. Mieti itse, päättää itse ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti