keskiviikko 31. elokuuta 2016

Lisää  newsletter@globalresearch.ca  osoitekirjaasi välttää roskapostisuodattimet                                                             Tarkasta tämä sähköpostilla selaimessasi
Seuraa meitä Facebookissa
Seuraa meitä Twitterissä
Global Research TV
Käy verkkosivuilla
US-NATO-Turkin Invasion of Northern Syyrian: CIA "Failed" Turkki Coup Lays pohjustettiin laajemman Lähi-idän sota?
By  Prof Michel Chossudovsky
Global Research, 29 elokuu 2016
Url tämän artikkelin: http://www.globalresearch.ca/us-nato-turkey-invasion-of-northern-syria-cia-failed-turkey-coup-lays-groundwork-for-broader-middle-east-war / 5542921

northsyria20160828 kalkkunaHeinäkuun puolivälissä, puheenjohtaja Erdogan totesi sormellaan CIA, syytti Yhdysvaltain älykkyys tukenut epäonnistunut vallankaappaus vastaan ​​suunnattu hallituksensa. Turkin viranomaiset viittasivat heikkeneminen Yhdysvaltain ja Turkin suhteiden seuraavat Washington kieltäytyi luovuttamasta Fethullah Gülen väitetty arkkitehti epäonnistuneen vallankaappausyrityksen.
Erdoganin oikeusministeri Bekir Bozdag oli kategorinen:
"Jos USA ei toimita (Gulen),  ne uhraa Turkin suhteiden vuoksi terroristi" 
Yleinen mielipide oli ymmärtää, että  suhteita Yhdysvaltoihin ei vain huonontunut, vaan että Erdogan oli vannonut palauttaa "akseliin ystävyys" kanssa Moskovassa, mukaan lukien "yhteistyö puolustuksen alalla". Tämä oli huijausta.
Turkin Invasion Syyrian
Täytäntöönpano Turkin miehityksen tarvitaan rutiini neuvottelut Yhdysvaltojen ja Naton koordinaatio sotilaallisten logistiikan, älykkyys, viestintäjärjestelmät, koordinointi kentällä ja toimintojen jne tehokkaasti suorittaa näitä sotilaallisia pyrkimyksiä tarvitaan yhtenäisen ja "ystävällinen" US -Turkki suhde.
Emme ole tekemisissä hajanaista sotilasaloitteessa. Turkin  Operation Eufrat Shield  ei ole tapahtunut ilman aktiivista tukea Pentagonin, joka lopulta kutsuu laukausta sodassa Syyriaan.
Todennäköinen skenaario on, että heinäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin USA, Nato ja Turkin viranomaisten olivat aktiivisesti mukana suunnittelussa seuraavaan vaiheeseen sodan Syyria: an (laiton) hyökkäys johti Turkin maa-joukkojen tukema USA ja NATO .
Kartta Turkin johtamien hyökkäyksen pohjoisen Aleppo Governorate, osoittaa käynnissä oleva länteen Eufrat. Lähde Wikipedia
Epäonnistuneen Coup asetetaan vaiheessa Ground Invasion
1. Massive puhdistukset puolustusvoimissa ja hallituksen toteutettiin välittömässä vanavedessä heinäkuun vallankaappaus. Ne oli suunniteltu hyvissä ajoin. " Pidätetty välittömästi olivat 2839 armeijan henkilöstölle 2745 tuomarien ja syyttäjien  määräsi pidätetty ...  alle viikossa 60000 ihmistä oli ammuttu tai pidätetty ja 2300 laitokset kiinni" ...  "(Katso Felicity Arbuthnot,  Global Research,  02 elokuu 2016)
2.Edellä vallankaappaus oli tarkoitus epäonnistua. Erdogan oli tunnettava vallankaappauksen ja niin teki Washington. Ei ollut mitään salaliittoa ohjannut CIA vastaan ​​Erdoganin. Päinvastoin, epäonnistunut vallankaappaus johtui todennäköisesti suunnitellut CIA oltuaan yhteydessä Erdoganin. Sen tarkoituksena oli vakiinnuttaa Erdoganin järjestelmää sekä koota Turkin ihmiset takana presidentti ja hänen sotilaallinen asialista "nimissä demokratiasta".
3. puhdistukset sisällä armeijan oli tarkoitus päästä eroon jäsenten armeijan hierarkiassa jotka vastustivat hyökkäystä Syyrian. Onko CIA auttavat Erdogan, sellaisia ​​upseerien, tuomareita ja vanhemmat virkamiehet on pidätetty tai potkut? Turkin tiedotusvälineet suunnattiin, joista monet suljettiin.
4. Erdogan käytetty 15. heinäkuuta vallankaappaus syyttää Washington tukemaan Gulen liike etsiessään väärennös lähentymistä Moskovassa. Hän lensi Pietariin 9. elokuuta varten suljettujen ovien takana tapaaminen presidentti Putinin. Todennäköisesti skenaario kuilun Ankaran ja Washington yhdessä "ystäväni Putin" kerronta oli hyväksynyt Obaman hallinto. Se oli osa huolellisesti suunniteltu älykkyyttä juoni yhdistettynä median disinformaatiota. Presidentti Erdogan, vannoi mukaan Länsi tiedotusvälineiden: " jotta palauttaa" akselia ystävyyden "välillä Ankara ja Moskovan keskellä kasvava kuilun Turkin ja lännen."
5. Kun "korjaukset aidan" Venäjän, Turkin armeijan ja tiedustelupalvelun laite oli mukana suunnittelemassa hyökkäystä Pohjois Syyrian yhdessä Washington ja Naton päämajassa Brysselissä.  Taustalla Tavoitteena on viime kädessä kohdata ja heikentää Syyrian sotilaallinen liittolaisia: Venäjä, Iran ja Hizbollah.
Pietarissa välittömässä vanavedessä 15. heinäkuuta epäonnistunut vallankaappaus, Erdogan kiitti "rakas ystävä" Vladimir Putin.
"Tosiasia Putin soitti minulle seuraavana päivänä sen jälkeen, kun vallankaappausyrityksen oli erittäin vahva psykologinen tekijä", hän sanoi yhteisessä lehdistötilaisuudessa. "Akseli ystävyys Moskovan ja Ankaran palautuu", hän sanoi. Telegraph, 07 elokuu 2016 
Did Putin tietää, että epäonnistunut vallankaappaus, salaa tukevat CIA piti epäonnistua?  Yksi epäilee, että Venäjän tiedustelupalvelun oli tietoinen juoni ja ilmoitettiin myös koskien Turkin hyökkäys suunnitelmia:
"Vierailunne tänään, huolimatta hyvin vaikea tilanne sisäpolitiikkaan, osoittaa, että me kaikki haluamme käynnistää vuoropuhelun ja palauttaa Venäjän suhteita ja Turkin", Putin sanoi ja pari tapasivat kaupungin Constantine palatsi.
... Putin tiistai sanoi Venäjän olisi "askel askeleelta" hissillä seuraamuksia, ... Erdogan puolestaan ​​lupasi takaisin Venäjän suuria energiahankkeet Turkissa, mukaan lukien rakentaminen maan ensimmäinen ydinvoimala ja kaasuputki Eurooppaan.
Hän sanoi myös kaksi maata tehostamaan  "yhteistyöhön puolustusteollisuuden alalla", mutta ei määritellyt tarkemmin.
Putinin-Erdogan Pietari Kokouksen tulkinnut median lähentymistä Moskovassa vastauksena väitetyn osallisuuden CIA: epäonnistuneen vallankaappauksen.
Mukaan  Washington Post , improvisoitua täyskäännöstä US-NATO-Turkin suhteet oli tapahtunut huolimatta Erdoganin "ystävällinen" kohtaaminen Putin:
NATO meni ulos tiensä keskiviikko vaatia, että Turkki -  joiden presidentti tällä viikolla vieraili Moskovassa ja lupasi uuden tason yhteistyön miehen hän toistuvasti kutsui "rakas ystävä",  Venäjän presidentti Vladimir Putin - pysyy  "arvostettu liittolainen", jonka liitto jäsenyys "ei ole kyseessä."
Kun ilmoitus lähetetty verkkosivuillaan, NATO sanoi, että se oli vastata "spekulatiivisia Lehtitietojen Nato kantaa koskien epäonnistunut vallankaappaus Turkin ja Turkin NATO-jäsenyyttä."
Järjetön raportti. Tosiasiassa Pentagon, NATO, Turkin sotilasjohto ja Israel ovat pysyviä yhteyshenkilöitä.Israel on de facto Naton jäsen, sillä on laaja kahdenvälinen sotilaallinen tiedustelu- ja Turkin kanssa.
Kun hyökkäys raja-alueella Pohjois-Syyrian ja virtaa Turkin tankkeja ja panssaroituja ajoneuvoja, Turkin ja Venäjän suhde on kriisissä. Ja se on perimmäinen tavoite Yhdysvaltojen ulkopolitiikka.
Venäjän joukot toimivat puolesta niiden Syyrian liittolainen.
Miten Kremlin ja Venäjän sotilasjohto vastata, mikä on US-Turkki-NATO maahan hyökkäystä Syyriaan?
Miten he kohtaavat Turkin ja liittoutuneiden joukot? Oletetaan, että Venäjä välttää suoraa sotilaallista vastakkainasettelua.
Yhdysvaltojen jälkeen, Turkki on NATO: n raskas paino.
Sofar Turkin op rajoittuu pieneen rajan alueella. Siitä huolimatta se muodostaa ja tärkeä virstanpylväs kehitys Syyrian sota: hyökkäys suvereenin maan poiketen kansainvälisen oikeuden. Washington n endgame pysyy "järjestelmän muutos" Damaskoksessa.
Onko sotilasaloitteessa johdanto suuremman sotilaallinen yritys puolelta Turkki tukee Yhdysvaltain Nato?Monessa suhteessa, Turkki toimii Yhdysvaltain proxy:
Turkin hyökkäys tukivat Yhdysvaltain ilma-kansi, tiedustelulennokeille ja sulautetut erikoisjoukkojen kohti WSJ. Nämä olivat siellä pääosin estää Venäjän ja Syyrian välillä edes ajatella ryhtyä toimiin hyökkääviä joukkoja.
Turkki on siirtymässä Syyriaan ei vain omalla sotilaallista, mutta tuhansia "kapinallinen oppositioryhmien" mukaan lukien Yhdysvaltain tukeman FSA prikaatia liittoutunut AlQaeda / Nusra / Sham ja lapsen pää-silppuaminen al-Zinki jotka raportoitu muodostavan eturintamassa . Syyrian aluetta suoranainen parhaillaan luovutettiin ne Turkin armeijan, yksinkertaisesti vaihtamalla ohjaus yhdestä ryhmästä terrori jihadien (ISIS) muille  , jotka ovat enemmän media hyväksyttäviä ja suorempi proxyjen Erdoganin hallinnon, USA, Saudi-Arabia ja Qatar .
Se sanoi, ISIS ei ole vastustanut Turkin etukäteen ollenkaan - yksinkertaisesti "sulaa pois" (tai vaihtamalla yhdet univormut  toisen ?). ( Moon of Alabama
Onko VAS Syyrian joukot ovat sotilaallisia voimavaroja kohdata Turkin maavoimien ilman Venäjän ja Iranin tukea? Miten Teheran reagoivat virtaa Turkin joukkojen? Aikooko se tulla apuun sen Syyrian liittolainen?
"Tapahtuma" voitaisiin käyttää tekosyynä perustella laajemmin Naton johtaman sodan. 5 artiklassa Washington sopimuksen (NATO: n perusasiakirja) todetaan alle opin "kollektiivisen turvallisuuden" että hyökkäys yhtä jäsenvaltiota Atlantin liiton (esim Turkki) on hyökkäys kaikkia jäseniä valtioita Atlantin liiton.
Dangerous risteyksessä. Kun hyökkäys Turkin maavoimien, sotilaallinen yhteenotto Syyrian liittolaiset, nimittäin Iran ja Venäjä, on hyvin mahdollista, joka saattaa johtaa prosessin kiihtyminen ulkopuolella Syyrian rajojen.
Erdoganin-Jo Bidenin Meeting 
Vuodesta Washington näkökulmasta tämä maa invaasio asetetaan vaiheessa mahdollista liittämistä osaksi Pohjois Syyrian Turkin. Lisäksi se avaa oven käyttöönottoa USA-Nato-maa voima toiminta kohdistuu Keski- ja Etelä-Syyriassa.
Erdogan tapasi varapresidentti Biden 23. elokuuta jälkeen tulva Turkin säiliöiden osaksi Northern Syyriaan.Invaasio on koordinoitava huolellisesti Yhdysvaltojen kanssa tarjosi laajoja ilmavoimat suoja. Ei ole välirikko Ankaran ja Washington, päinvastoin:
Se [on] vaikea uskoa, että Turkki todella epäillään Yhdysvaltoihin yritetty mestaus kansakunnan ylimmän johdon väkivaltaisessa, epäonnistuneen vallankaappauksen juuri viime kuussa, vain olla Yhteisten operaatioiden Yhdysvaltojen sisällä Syyrian Yhdysvaltain armeijan joukot edelleen perustuu sisällä Turkin alueella.
Mikä on paljon todennäköisempää on, että vallankaappaus oli lavastettu teeskennellä yhdysvaltalaisen Turkin laskeuma, piirtää Venäjällä ja anna Turkki tehdä nopeita puhdistuksissa tahansa elementit Turkin asevoimien jotka saattavat vastustaa rajat ylittäviä kokeilu Syyriaan, kokeilu joka on nyt kehittymässä. (Katso  Uuden Atlas , Global Research, 24 elokuu 2016)
Lehtitietojen välittää illuusion, että Biden-Erdogan kokousta kutsuttiin keskustelemaan luovuttamista väitetyn arkkitehti epäonnistuneen vallankaappausyrityksen Gulen. Tämä oli savuverho. Jo Biden joka oli myös tavannut Erdogan jo tammikuussa, näytti vihreää valoa puolesta Washington yhteiselle US-Turkki-Naton hyökkäyksestä Syyriaan.
Kurdikysymys
Hyökkäys ei kohdistu Daesh (ISIS), joka on suojattu Ankara, se on suunnattu taistelee SAA voimia sekä kurdien YPG voimia, jotka ovat "virallisesti" tukee Yhdysvaltain. Yhdysvaltain tuettu ISIS-Daesh ja Al Qaidan sidoksissa kapinalliset työskentelevät käsi antaa Turkin hyökkääjät.
Invaasio on myös osa pitkäaikainen projekti Turkki  luomalla "turvasatamana" sisällä Pohjois Syyria (katso karttaa edellä), jota voidaan käyttää laajentamaan US-NATO-Turkin sotilasoperaatioiden Etelään osaksi Syyrian ydinalue.
Biden sanoi kurdit, jotka Turkki väittää aikovat perustaa erillinen tila pitkin käytävään yhdessä Turkin oman kurdiväestön "ei voi, ei, eikä missään tapauksessa saa Yhdysvaltain tukea, jos he eivät pidä", mitä hän sanoi oli sitoutuminen palata itään.
Washington epäilemättä lopulta törmäävät Ankaran osalta Turkin projekti aluelaajennuksena Pohjois Syyriassa. Washington pitkäaikaiset tavoitteena on luoda kurdien valtion Pohjois Syyrian puitteissa alueellisen hajoamiseen sekä Syyrian ja Irakin. (Katso US National War Academy kartta alla). Katkera ironia, tämä "Uusi Middle East" projekti käsittää myös liittämällä osa Turkin ehdotetun kurdien valtion. Toisin sanoen, Turkin uusi ottomaanien tavoite aluelaajennuksena tunkeutuu Washington suunnittelussa hajottamatta Irakin, Syyrian, Iranin ja Turkin. Toisin sanoen, Amerikan perimmäinen imperialistisessa on heikentää Turkin alueellinen valta.
Pentagon on määritellyt sotilaallinen tiekartta: "Tie Teheranin kulkee Damaskoksessa." Miehitys Pohjois Syyrian luo edellytykset laajempaan sotaan.
Lisäksi Yhdysvaltain esityslistalla on pitkäaikainen tavoite, eli sotaan Irania. Tässä suhteessa Yhdysvaltain sotilaallinen strategia koostuu suurelta osin luoda edellytykset Amerikan vankkumattoman liittolaisia ​​(Turkki, Saudi-Arabia, Israel) ja Irania, ja toimivat epäsuorasti puolesta Yhdysvaltain etuja. eli "tehdä työtä meille".
KARTTA uuden Lähi-idän


Huomautus:  Seuraava kartta valmistettiin everstiluutnantti Ralph Peters. Se julkaistiin asevoimien lehdessä kesäkuussa 2006, Peters on eläkkeellä eversti Yhdysvaltain National War Academy. (Map Copyright everstiluutnantti Ralph Peters 2006).  
Vaikka kartta ei virallisesti heijasta Pentagon opin, sitä on käytetty koulutusohjelman Naton puolustuskorkeakoulussa ylemmille upseeria. Tämä kartta, sekä muita vastaavia karttoja, on todennäköisimmin käytetty National War Academy sekä sotilaallisessa suunnittelussa piireissä.  
Epäonnistuneen vallankaappaus päätelmää tukevat todellakin CIA, mutta vika on koordinoitu presidentti Erdoganin. Se oli älykkyyttä op jonka oli tarkoitus epäonnistua ja harhaan yleistä mielipidettä.
Disclaimer:  sisältö tässä artikkelissa on yksin vastuussa tekijä (t). Tutkimuskeskuksen globalisaatiosta ei ole vastuussa mistään virheelliset tai virheellisen vaatimuksen tässä artikkelissa.
Copyright ©  Prof Michel Chossudovsky , Global Research, 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti