maanantai 29. elokuuta 2016

päivitykset

Duran

News ja älykäs analyysi kaiken mitä sinun tarvitsee tietää Vuonna 28.8.2016 Alue


Erdogan kehottaa Putinin Venäjä Seethes at Turkin Syyrian hyökkäys

Alexander Mercouris on 28 elokuu 2016 16:51
Turkin armeijan ajoneuvoja ja tankit odota lähellä Syyrian rajaa Suruc 23. helmikuuta 2015 lähes 600 Turkin joukot työnnetään syvälle Syyriaan ennennäkemättömällä hyökkäys 22. helmikuuta muuttamisesta historiallinen hauta ja evakuointi sotilaat vartioivat muistomerkin kun se oli ympäröi islamilainen valtio (IS) jihadisteihin.  Damaskoksen hallitus, joka ei enää ohjaa alueella Aleppo maakunnassa, mutta on tukkanuottasilla Ankaran yli Syyrian konflikti, iski mitä se kuvataan "räikeä aggressio" Syyrian alueella.  AFP PHOTO / Ilyas AKENGIN (Valokuvan pitäisi lukea Ilyas AKENGIN / AFP / Getty Images)
Välittömässä jälkimainingeissa Turkin kaapata Jarablus Syyrian Turkin presidentti Erdogan soitti hänen "ystävä Putin" perjantaina 27 elokuu 2016.
Kremlin huomioon , että keskustelu on merkittävä jopa sen vaatimuksia sen terseness
"Kaksi johtajaa keskustelivat Venäjän kehityksen ja Turkin kauppaa ja poliittista ja taloudellista yhteistyötä sopusoinnussa sopimusten Pietarissa elokuun 9.   Vladimir Putin ja Erdoganin vaihtoivat mielipiteitä kehityksestä Syyrian ja korostaneet yhteisten ponnistelujen terrorismin torjunnassa.   He sopivat jatkavansa vuoropuhelua kysymyksistä kahdenvälisten ja kansainvälinen keskustelu. "
Todellinen aiheena keskustelussa itse asiassa ollut Turkin kaapata Jarablus Pohjois Syyriassa.
Vaikka näyttää siltä, ​​turkkilaiset tekivät ilmoittaa venäläiset tämän liikkua etukäteen, on selvää, että venäläiset ovat lievästi sanoen tyytymätön sitä.   Vaikka turkkilaiset ovat ilmeisesti yrittäneet järjestää neuvotteluja Venäjän sotilasjohto oletettavasti keskustella tämä askel - jopa ilmoittamalla vierailun Turkkiin kenraali Gerasimov, johtavalle Venäjän pääesikunnan - tällaisia ​​neuvotteluja käydään, Venäjän kanssa kiellä vierailu Ankarassa niiden yleisesikunnan päällikkö Henkilökunta koskaan sovittu, ja turkkilaiset sanovat nyt että vierailu on lykätty.
Venäjän media puolestaan ​​on mukana artikkeleita tekee selväksi laajuus Venäjän vihan.   Artikkeli Venäjän sanomalehti Kommersant, joka perustuu selvästi virallista tiedotustilaisuudet, syyttää Turkki "mennä pidemmälle kuin luvattu Syyriassa".   Että tämä artikkeli kuvastaa virallista ajattelua Moskovassa on osoituksena se, että puolivirallista Englanti kieli Russian news-site "Venäjä Beyond Otsikot" on julkaistu uudelleen sen Englanti . 
Artikkelissa tekee selväksi, että Turkki ei koordinoida Jarablus kanssa Moskovassa tai Damaskoksessa, ja että se oli paljon suurempi kuin Moskovassa johti odottaa.  Venäläiset ovat myös selvästi harmissaan, missä määrin toiminta on koordinoinut Turkki USA, joka tarjoaa ilmatukea.
"Sillä Moskova, Ankaran toiminta oli epämiellyttävä yllätys, mikä osoittaa, että odotukset lähentymiskehityksen maiden kannoista Syyriaa syntyneiden tapaamisen jälkeen Putinin ja Erdoganin olivat ennenaikaisia.   Päätettäessä operaation Jarabulus, Turkin johtaja on lähettänyt signaali, joka suhteita Yhdysvaltoihin edelleen etusijallahänelle, ja hän haluaa toimia puitteissa terrorisminvastaisten johtama koalitio eikä Moskovassa, mutta Washington . "
(Bold kursivointi lisätty)
Olen toistuvasti varoittanut liian suuria odotuksia, että viimeaikainen lähentyminen Turkin ja Venäjällä oli minkäänlaista Uudelleensuuntauksen.   Olen myös sanonut, että huolimatta Turkin häiritsevyyttä Yhdysvaltojen kanssa viime vallankaappausyrityksen, Turkki säilyy Yhdysvaltain liittolainen, on edelleen sitoutuneet vallanvaihdos Syyriassa, ja ei aio heittää USA pois Incirlik tai sallia Venäjä käyttää pohja.   ainoa yllätys on, että päätellen tämä kommentoida näyttää siltä siellä oli muutamia ihmisiä Moskovassa oli toista mieltä.
Kommersant artikkeli jatkuu pahaenteisesti
"Mukaan Kommersant tietojen, tapauksessa paheneminen tilanne, Venäjän armeijan ja diplomaatit ovat valmiita käyttämään kahdenvälisiä viestintäkanavia kanssa Turkin kollegansa, sekä ilmaista huolensa Yhdysvaltain tarvittaessa.   Mukaan Vladimir Sotnikov, johtaja Moskovan-pohjainen Venäjä-itä-länsi-keskus, Ankaran toiminta voivat vaikuttaa vakavasti prosessi normalisoituminen kahdenvälistä yhteistyötä , joka oli sovittu presidentit Putin ja Erdogan Pietarissa ".
(Bold kursivointi lisätty)
Tämä viittaa siihen, että taustalla lievä yleisön kielen vahva valituksia on tehty julkisuudelta Moskovassa Ankara.   Erdoganin kehotus Putin näyttää yritetään liennyttää Venäjän viha, rauhoittaa Moskova Turkin aikeet Syyriassa, ja pitää "prosessi normalisointi "Turkin ja Venäjän raiteilleen.   terse Kreml yhteenvedon keskustelun viittaa siihen, että Putin vastauksena tehty Venäjän tunteet ja huolenaiheet täysin selvä, ja että oli, että diplomaattista kieltä menneisyyden," täydellinen ja näkökantojamme " eli. rivi.
Miksi venäläiset niin vihainen siitä Jarablus toiminnasta?
Tässä Tunnustan minun raskas velka geopoliittiseen analyytikko Mark Sleboda jotka aikana yksityiskohtaisen ja erittäin hyödyllinen keskustelu on korjattu tiettyjä virheitä Olen aiemmin tehty noin Jarablus toiminnasta ja on suuresti laajentunut käsitykseni siitä.
Minun kaksi aikaisempaa artiklaa keskustella Jarablus toimintaa sanoin, että se näytti olevan suunnattu pääasiallisesti kurdit, jonka miliisi, YPG, on viime vuoden aikana merkittävästi laajentunut alue koillisosassa Syyrian sen ohjauksessa.   Olen myös diskontattu mahdollisuus että Turkin takavarikointi Jarablus oli tarkoitus vaikuttaa aikana taistelu Aleppo tarjoamalla tarvikkeita jihadi taistelijat yrittää murtaa piirityksen siellä.   minun uusin artikkeli sanoin seuraavia
"... .. Se ei ole selvää, että kapinalliset todella tarvitsevat" turvallinen alue "tällä alalla.   Niillä on jo käytävän lähettää miehiä ja tarvikkeita Aleppo kautta Idlib maakunnassa, jossa he hallitsevat jo.   Miksi lisätä ongelmia asettamalla up "turvallinen alue" paljon kauempana koillisosassa Syyrian kun kapinalliset jo ohjata alueiden niin paljon lähempänä Aleppo? "
Mark Sleboda selitti minulle, että pääasiallinen käytävä toimittaa kapinallisten Syyriassa on aina ollut alueen kautta koillisosassa Syyrian noin Jarablus.   Siinä sanotaan
"Idlib ei ole hyväksyttävä tarjonta reitti Turkista voimien Aleppo Murmanskille Turkin ja Syyrian rajalla Idlib on vuoristoinen maasto - pienet ja huonot tiet ja sitten pitkiä reittejä kaikki läpi Idlib ohi SAA pidetään alueita Aleppo maakunnassa. Jarablus Corridor Pohjois Aleppo on ja on aina ollut ehdottoman tärkeää kapinallisten ,. Siksi Turkki, Brookings, jne ovat aina sijoitettu niin paljon prioriteetti on Lentokieltoalue siellä. Nyt tulevat toteutumista. "
Toisin sanoen Turkin pyydystäminen Jarablus ennen kuin sitä voitiin vangiksi YPG ei ollut tarkoitettu ensisijaisesti estämään yhdistää yhteen kahden alueita Syyrian alle kurdi ohjaus - vaikka se on ehkä toissijainen tekijä - mutta oli ensisijaisesti tarkoitettu turvaamaan tärkein tarjonta reitti (tai "ratline") Turkki käyttää toimittamaan jihadi taistelijat hyökkäävät Aleppo.
Tämän lisäksi nyt on selvää, että Turkin tavoitteet menevät paljon pidemmälle kuin Jarablus.   Eri Turkin viranomaisten on yli viimeisen kahden päivän puhunut Turkin tiedotusvälineet Turkin luodaan suuria kapinallisten hallinnassa "turvallinen alue" tällä alueella Syyrian. Lisäksi - kuten Mark Sleboda sanoo - he ovat nyt turvattu Yhdysvaltojen tuen sitä, mikä näkyy hyvin aktiivisesti Yhdysvaltain ilmavoimat on ryhtynyt tukemaan Turkin liikkua Jarablus. 
Kuten Mark Sleboda on myös huomauttanut minulle, luo tämä kapinallinen "turvallinen alue" sisällä Syyria on ollut julistettu Turkin tavoitteeksi yli vuoden.  Turkkilaiset on toistaiseksi estetty ymmärtämättä sitä, koska Yhdysvaltain haluttomuus antaa tarvittavaa tukea , ja koska huolta Washington ja Ankaran mahdollisesta Venäjän armeijan reaktio.   Kun muutto Jarablus ja sen jälkeen nyt toteutetaan Yhdysvaltain tukea ja kautta Venäjän myöntyminen saatu varkain, turkkilaiset ovat nyt saavuttaneet sen.
Miten tämä on sotaan Syyriassa ja jatkamiseen Venäjän - Turkin lähentymistä?
Palataan sotaan Syyriassa, oman näkemykseni on, että tämä ei lopulta päättää tulos taistelun Aleppo, jossa raporttien mukaan Syyrian armeijan jatkaa jalansijaa huolimatta keskeytyksettä - ja itse asiassa kasvaa - flow toimitusten jihadi taistelijoita poikki Turkin rajaa.  Oma pidemmän aikavälin näkemys jää myös, että jos Syyrian hallitus onnistuu recapturing koko Aleppo ja lopulta Idlib, niin se on voittanut sodan.  kuitenkin mitä tämä episodi osoittaa, että sota on kaukana voitti, ja että turkkilaiset ja heidän US tukijat ovat edelleen valmiita menemään Kasvavat sen estämiseksi Syyrian armeijan voittaa se. 
Tämän lisäksi olen sitä mieltä, brittiläinen toimittaja Patrick Cockburn voi osoittautua oikeassa, että yrittämällä perustaa "turva-alueen" sisällä Syyria Turkki overplaying sen käsi ja ottaa askeleen, joka
"... .would Sekoittaa Turkin tappava suolla mailla Syyrian ja Irakin sota."
Jo nyt on merkkejä siitä, että Turkin siirto provosoi paikallinen reaktio YPG ja kurdit.  Huolimatta aikaisempien tutkimusten että YPG peruuttavansa kaikki joukkonsa takaisin poikki itärannalla Eufratin on nyt luotettavia raportteja hajallaan vastustuskykyä Turkin liikkua kurdi miliisin linjassa YPG, ja siellä on myös raportoitu mobilisointi vastaan ​​Turkin liikkuvat kurdialueiden Syyrian.
Viimeaikaisissa artikkelissa teki seuraavan pisteen  mahdollisesta kyky YPG tuhota mitään järjestelmää perustaa kapinallinen "turvallinen alue" tässä osassa Syyria
"Koillisjuuri Syyria on katkerasti riidanalainen alue, jolla hallitseva voima ei ole kapinallisia vaan YPG.   Se ei näytä uskottavaa" turvallinen alue "kapinallisia tai uskottava käynnistää alueen, josta käynnistää hyökkäyksiä Aleppo.   On päinvastoin yritys luoda kapinallisten "turvallinen alue" tällä alueella suututtaisi YPG, ja palauttaisi liitto Syyrian hallituksen ja YPG on täydessä toimintakunnossa, mikä johtaa jatkuvaan taistelut alueella ns " turvallinen alue "väliin Syyrian kapinallisten ja YPG.  se varmasti voittaa koko tarkoitus" turvallinen alue ", jolloin se vaarallinen ja tehokkaasti arvoton" turvallista vyöhyke ".   tietenkin Turkin armeijan voitaisiin yrittää varuskuntaan alue puolustaa mitä tahansa "turvallinen alue" se loi sen sisällä.   Tämä olisi kuitenkin edellyttäisi tunkeutumisen Syyria että meni paljon syvemmälle kuin yksi Jarablus, ja mikä voisi vaarantaa Turkin armeijan kompastuminen pitkä sissisodan Syyrian alueella kanssa YPG .   epäilen Erdoganin Turkin armeijan tai USA haluaisi, että. "
Hänen artikkelissa keskustellaan Turkin hyökkäys Patrick Cockburn tekee oleellisesti samaan pisteeseen
"Turkki voi pystyä estämään kurdien pysyvästi laajentavat sääntö länteen Eufratin, mutta se olisi hyvin erilainen ja vaarallisempaa toiminta hyökätä de facto Syyrian kurdivaltio, joka on levinnyt itse välissä Eufratin ja Tigris jokien alkaen Syyrian armeijan pitkälti vetäytyi alueelta vuonna 2012. "
Asettaminen kapinallinen "turvallinen alue" sisällä Syyrian hampaat vastustuksesta YPG on kuitenkin mitä Erdogan ja turkkilaiset - tukema Yhdysvalloissa - ovat nyt päättäneet tehdä.
Viime päivinä on tapahtunut jonkin verran uudelleen esiin Venäjän jumittuu sodassa Syyriassa.   Mielestäni maassa, joka kulkee ylivoimaisesti suurin riski juuttua Syyria ei ole Venäjä, mutta Turkki, joka jo on käsiteltävä islamisti terroristikampanjaa ja kurdien kapinaa omalla alueellaan - niin suuri osa sodan seuraukset Syyriassa - ja joita ei ole varaa lisätä välisen sodan Turkin armeijan ja mahdollisesti Venäjän tukema YPG Syyriassa sen asennus ongelmia. Tämä kuitenkin on mitä Turkki sen viimeisin siirto nyt riskit.
Jäljelle jää maksamatta palapeli Yhdysvaltain politiikkaa.   Yhdysvaltain aktiivisesti kannusti YPG kaapata kaupungin Manbij - joka sijaitsee länteen Eufratin - ISIS, ja edellyttäen raskas ilma tukea YPG operaation talteenottoon Manbij.   Nyt vaativaa että YPG vetäytyä Manbij ja kaikilla länteen Eufratin ja tarjoaa ilman tukea Turkin sotilasoperaatio, joka on ainakin osittain suunnattu vastaan ​​YPG.
On mahdotonta nähdä mitään logiikkaa näitä liikkeitä.   Kuten sanoin edellisessäartikkelissa
"On mahdotonta nähdä mitään yhtenäistä strategiaa täällä.  Pikemminkin näyttää siltä, ​​CIA ja sotilasvirkamiehet kentällä Syyriassa on menossa omalla tavallaan kannustaa YPG laajentua niin nopeasti kuin se voi, välittämättä suurempi seurauksista.   poliittinen johto Washington, kun se lopulta heräsi siihen, mitä oli tapahtumassa, sitten piti ottaa suhteettoman toimiin, jotta tilanne takaisin hallinnassa. "
Tästä huolimatta Turkin siirtyvät Syyrian olisi haudata lopullisesti mitään käsitystä, että Turkki on parhaillaan käynnistämässä geopoliittinen uudelleensuuntausta pois lännen ja kohti Euraasian valtuudet.   Paitsi että Turkki edelleen Yhdysvaltojen ja Naton liittolainen, mutta se on nyt suorittaa laittoman sotilasselkkauksen Venäjän opposition Syyriassa Yhdysvaltain sotilaallinen tuki.   Tämä ei ole toimintaa maassa parhaillaan suorittamalla uudelleensuuntausta ja valmistautuu siirtymään liittoutumien lännestä Pekingiin ja Moskovassa.
Venäläiset ja turkkilaiset ovat nyt puhuvat toisilleen, joka useita kuukausia ne eivät enää vaikuttaneet.   Kremlin Yhteenveto perjantain välistä keskustelua Putinin ja Erdogan osoittaa, että ne ovat edelleen puhuvat parantaa kauppasuhteita ja taloudellisia siteitä.   Koska Kommersant artikkelissa kerrotaan, sekin rajallista edistystä näyttää nyt olevan vaarassa, sillä kahden maan ristiriitaisia ​​kannanottoja Syyrian sota jälleen uhkaavat vetää ne erilleen. 
Toisin sanoen Turkki säilyy, koska se on aina ollut, liittolainen ei Venäjän ja Euraasian valtuuksia, mutta Yhdysvaltain ja lännen, ja sen toimet Syyriassa ovat selkeä osoitus siitä.

Lue selaimessa »
Jaa Twitterissä Kuten Erdogan kehottaa Putinin Venäjä Seethes at Turkin Syyrian hyökkäys Facebookissa

Umpikujaan Syyriaa klo Lavrov Kerry Geneve Talks

Alexander Mercouris on 28 elokuu 2016 16:43
Geneve Lavrov kerry
Lavrov ja Kerry päättyi 12 tuntia keskusteluja Genevessä noin Syyriassa perjantaina, mutta on vaikea nähdä, mitä jos mitään merkittävää he saavutettu.
Sen keskeinen poliittinen kysymys - Geneven rauhanprosessi ja tulevaisuus presidentti Assad - ne ovat yhtä kaukana toisistaan ​​kuin koskaan.   USA vaatii edelleen, että presidentti Assad on mentävä väistämättömänä tahansa rauhansopimus.   Venäläiset sanovat, että on ehdottomasti Syyrian kansan päättää.  ei ollut selvästi mitään liikettä molemmin puolin tästä asiasta.
Suuri osa neuvottelut oli omistettu kysymys muka erottaa ns "kohtalainen kapinallisia" mistä Jabhat Al-Nusra ja ISIS, sitä parempi, jotta Yhdysvallat ja Venäjä pommittaa molempia.   USA oletettavasti edellyttäen venäläiset kanssa luettelon jotka he sanovat, että nämä "kohtalainen kapinalliset" ovat.
Tämä oli kuitenkin muka sovittiin Yhdysvaltojen ja venäläiset niin kauan sitten kuin helmikuussa.   Tässä olemme elokuun lopussa vielä keskustella sama kysymys.   Ei ole merkki siitä, että "kohtalainen kapinalliset" Syyriassa ovat valmiita erottamaan tai sanoutuvat mistä Jabhat Al-Nusra.   päinvastoin on "Great taistelu Aleppo" - on ylistyskuoron Länsi tiedotusvälineet - he taistelevat yhä tiiviimmin toisiinsa.
Parempi viestintä on oletettavasti solmittu Venäjän armeijan komennon Khmeimim tukikohtaan Syyriassa ja Yhdysvaltain sotilasjohdon Jordaniassa.   Vaikka tämä on aina tervetullut, se ei ole lainkaan selvää, mitä se tarkoittaa käytännössä.
Venäläiset ja USA kohteliaasti suostui eroavat Turkin kaapata Jarablus.   USA tukee aktiivisesti liikkeellä, joka tarjoaa ilmatukea Turkin joukkoja ja niiden Syyrian kapinallisten liittolaisia ​​mukana toiminnassa.   Venäläiset huomauttavat - oikein - että turkkilaiset ja Yhdysvalloissa toimivat laittomasti.
Oli ilmeisesti paljon keskustelua teknisistä näkökohdat koordinaatiota Venäjän ja Yhdysvaltain sotilaiden Syyriassa.   Ei ole selvää, miksi tämä oli mukana ulkoministereiden kahden maan, jotka ovat sekä siviili- virkamiehiä, ja ei ole käsitelty jossa alemmalla tasolla, välisissä keskusteluissa teknisten ja sotilasasiantuntijoiden.  joka tapauksessa Lavrov on vahvistanut, että täysi sopimukseen näistä teknisistä kysymyksistä ei saavutettu ja että lisää väliset keskustelut teknisten ja sotilasasiantuntijat seuraa.
Lopuksi oli jonkin verran yksimielisiä humanitaarisen toimitukset Aleppo, YK: n Staffan de Mistura mukana tässä osassa keskusteluihin.   Näyttää siltä, ​​että tämä sopimus perustuu de Mistura n ja venäläisten ehdotukset 48 tunnin viikoittainen tulitaukojen.
Lopulta painettaessa sanoa, mitä tapaamisessa Kerry oli todella saavutetaan, Lavrov voi vain sanoa , että
"Se on saavutus, jota olemme pystyneet vähentämään alueita väärinkäsityksen ja alentaa keskinäisen epäluottamuksen maiden välillä."
Kun diplomaattia Lavrovin kokemus voi vain viitata vähentää "aloilla väärinkäsitys" ja "taso keskinäinen epäluottamus" kuin "saavutus" on huippukokouksen, niin on selvää, että kaikista asiakysymykset on valmis umpikujaan. 
Molemmat maat tukevat edelleen niiden sivut ja eivät tietenkään ole valmis kompromisseihin joko että tuki tai saavuttamista niiden keskenään ristiriitaisia ​​tavoitteita. Mitä he tekevät on pyrkivät hallitsemaan ristiriita niiden välillä siten, että estetään sen raju vaarallisesti käsistä. Missä määrin ne voivat saavuttaa jopa, että on kiistanalaista, varsinkin kun on ihmisiä Washington, jotka osoittavat halukkuuttahyväksyä mitään turvalaitteen niiden toimintaan lainkaan .
On kysymys saavuttaa rauha Syyriassa - tai sen osaa - ei mitään merkkejä edistyksestä ollenkaan.
Jälkeinen Deadlock Syyriaa klo Lavrov Kerry Geneve Talks ilmestyi ensin Duran .

Lue selaimessa »
Jaa Twitterissä Kuten Deadlock Syyriaa klo Lavrov Kerry Genevessä Talks Facebookissa

Peter Lavelle: 15 merkkejä saatat olla Putin peikko

Peter Lavelle on 28 elokuu 2016 13:46
Venäjän presidentti Vladimir Putin kuuntelee aikana live video yhteys kärsivillä alueilla metsäpalojen päässä Bocharov Ruchei asumaan Venäjän Mustanmeren lomakohteessa Sotši keskiviikkona 11. toukokuuta 2016 Venäjän presidentti on selattava kytkin avata viimeinen neljästä sähköä linjat Krimille tarkoituksena on, että Venäjä-liitteenä niemimaa lopettamaan riippuvuus Ukrainan sähköä.  (Mihail Klimentyev / Sputnik, Kremlin Pool Valokuva kautta AP)
Kuulusteluissa viranomaisen on tärkein tunnusmerkki modernin länsimaisen sivilisaation. Kuin myöhään tämän vuokralainen on mennyt AWOL.Kuulusteluissa viranomaisen on nyt merkitsee maanpetos. Ja jos katsotaan maanpetoksellisten, niin olet todennäköisesti Putin peikko. Oletko kärsimään seuraavat ajatukset?

  1. Kun olet että kalvava tunne yritysten mainstream valehtelee - ja makaa paljon ja koko ajan.

  1. Kun ajattelu Vladimir Putin on johtava, kun hänen länsimaiset ovat vain jäljitelmä poliitikkoja lausuen todella huono ääninäytteistä maksettujen-for-PR.

  1. Kun ymmärtämättä sanat tuntuvat menettää mitään merkitystä: aggressio, valheita, paha, kumoukselliseen, ja puute moraalin vain löytyy toisissa.

  1. Kun huolissaan lähes kaikki Washington, molemmat suuret puolueet ja yritysten valtamedia ovat kaikki lukemisen samasta valmis käsikirjoitus.

  1. Kun kyseessä puolue omaksuu McCarthyism ja sitten on syleilyssä ole kuitenkaan näennäisesti kaikkivoipa Uuskonservatiivit.

  1. Kun huomaamatta Washington eliitin ja Länsi valtamedian kylmästi ja loputtomasti hyväksyä roolia edustajina loputon sota.

  1. Kun eri mieltä kanssa "perinteisen viisauden" tekee epäilet ja jopa uhkaa nykyistä yhteiskuntajärjestystä.

  1. Kun epäillä toista Putinin Venäjä uhkaa lännen ydin geopoliittisia etuja.

  1. Kun kyseenalaistaa miksi länteen demonisoi ja sitten tuhoaa maissa ja yhteiskunnissa, ei uhkaa mitenkään länteen.

  1. Pohtiessamme miksi länteen on pakkomielle demokratiasta, kun taas pelkää demokraattisia toiveita ihmiset ympäri maailmaa (myös lännessä.)

  1. Kun ymmärtää "no elämäänsä merkitystä." Olemme kaikki poliittisia canon-rehua - se on poiminta jotta on pelissä.

  1. Kun ollaan pelkäävät laitoksen ajattelu kolmas maailmansota on todella ajateltavissa.

  1. Kun huolissaan kerrotaan uudestaan ​​ja uudestaan ​​Hillary Clinton on "turvallinen-käsissä" ehdokas.

  1. Kun on suututti että Barack Obama kutsutaan rauhan mies - kun ajastaan ​​toimistossa ei ole koskaan nähty Amerikan rauhassa edes yhden päivän.

  1. Kun epäillä lähes kaiken, mitä on kerrottu "American poikkeusaseman." Eikö tämä ajatus ollut poikkeuksellisen huono Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa? Jos sanoa avoimesti julkisesti kohtaat jonkinlaisen sosiaalisen syrjäytymisen tai huonompi.
 Olen vierasta kannattaa harkita itse olla syylliseksi joidenkin tai kaikkien edellä.Koska Putin Troll ei ole terminaali kunnossa vaikka - ainakaan vielä. Ei ole mitään syytä hakeutua hoitoon - olet todella hienoja. Julkisuudessa, kuin me sen tunnemme, on tartunnan ja sairas. Pidä ajattelu hyvä ja rehellinen ajatuksia niin kauan kuin voit.Jos me elää kaikki tämä propagandan ja sodan lietsomisesta, on kerran kutsutaan Putinin Troll jonakin päivänä katsotaan kunniallinen kunnianosoitus.
 Peter Lavelle on joukko RT: n poliittisen keskustelun ohjelman Ylikuuluminen.Hänen näkemyksiä voidaan tai ei edusta työnantajansa.

Lue selaimessa »
Jaa Twitterissä Kuten Peter Lavelle: 15 merkkejä saatat olla Putin peikko Facebookissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti