perjantai 26. elokuuta 2016

Perjantai 26 elokuu Tarkasta tämä sähköpostin selaimessasi
Kuten Venäjä Insider Daily Otsikot 08.26.2016 Facebookissa Jaa Twitterissä

Tänään otsikoissa

  1. Hillary sanoo Alt Right "kytketään Putin, ilman mitään todisteita (Video) byAlex Pfeiffer
  2. Venäjä osoittaa, miten se tehdään: 6 jihadistien kanat, 3 Pidätettiin 2 viikkoa Moskovassa, St. Pete by Richard Brandt
  3. Eikö olisi mukavaa? - "Jos Amerikka Could Tulla toimeen Venäjä?" ByMark Hackard
  4. High Alert: Venäjä Testit armeijan valmius Massive Snap Exercise West & South by Saker
  5. Right On Cue: Elites Käyttää Putin Dog-Whistle Just Like in Brexit kampanja by Raheem Kassam
  6. Miksi Venäjä täytyy rikkoa alkaen US talous- Hegemony (Video) by Mikhail Khazin
  7. Time For Russia-bating häiriötekijä - NY Times sanoo venäläiset Hakkeroitu Them by Tyler Durden
  8. Voi Venäjän Survive Washington n haaste? By Paul Craig Roberts
  9. Biden Belgradissa A Bitter Trip Down NATO-Invasion Memory Lane (VIDEO) by Nebojsa Malic
  10. Miksi saudeja ja muut Persianlahden tyranniat Lahjoita Miljoonia Clinton Foundation? By Glenn Greenwald
  11. Eurooppalaiset pakenemasta "Venäjän Facebookin välttää Sensuuri byChristopher Tomlinson
  12. Erinomainen 2015 Venäjän Primetime TV dokumentti Putinin - Nyt Youtube by Anonymous
  13. Mitä Yhdysvallat suunnittelee kristityille Syyrian ja Venäjä: Julkinen Plea patriarkka Kirill by Dr. William Wedin



Hillary sanoo Alt Right "kytketään Putin, ilman mitään todisteita (Video)

Alex Pfeiffer Pe, 26 elokuu 2016
Alt oikeus on ensisijaisesti online-liike vastustaa monikulttuurisuutta ja poliittisen korrektiuden. (Related: Mikä on Alt oikea?) Clinton sanoi: "Tämä on osa laajempaa tarina - nousuvesi on kovan linjan, oikeistolainen nationalismin ympäri maailmaa." "Kummisetä tämän maailmanlaajuisen tuotemerkki Äärinationalististen on Venäjän presidentti Vladimir Putin, "Clinton jatkoi sanoa. Hänen todisteita tästä on, että brittiläinen poliittinen johtaja ja Brexit tuki Nigel Farage on käyty Venäjän omistamia televisiokanavia.
Jaa Twitterissä Kuten Hillary sanoo Alt Right "kytketään Putin, ilman mitään todisteita (Video) Facebookissa






Venäjä osoittaa, miten se tehdään: 6 jihadistien kanat, 3 Pidätettiin 2 viikkoa Moskovassa, St. Pete

Richard Brandt Pe, 26 elokuu 2016
Kaksi viimeaikaisista tapahtumista Venäjällä korostavat maailmanlaajuisesti islamilaisen problem.North Kaukasiaan muslimiterroristit pidätettiin Pietarin ja 2 muuta kuoli poliisin käytettäessä ISIS innoittamana hyökkäys, joka tapahtui lähellä Moscow.The Venäjän FSB seurattu viime sunnuntaina ja pidätetty lisää muslimiterroristit Moskovassa. Alkaen Sputnik:
Jaa Twitterissä Kuten Venäjä osoittaa, miten se tehdään: 6 jihadistien kanat, 3 Pidätettiin 2 viikkoa Moskovassa, St. Pete Facebookissa






Eikö olisi mukavaa? - "Jos Amerikka Could Tulla toimeen Venäjä?"

Mark Hackard Pe, 26 elokuu 2016
Upea artikkeli hahmotellaan mahdollisia että Trump puheenjohtajuus pätee venäläinen / Yhdysvallat detente. Koska Venäjä Insider on huomattava noin ennen ja Soul Itä toteaa myös: "Se Trump edes puheeksi käsitettä normaali, terve Yhdysvaltain ja Venäjän kumppanuuden lähettää vilunväristykset alas kollektiivinen selkärangan atlantistisen eliittien." Amerikkalaiset ovat minkäänlaista kiistaa Venäjä. Se on vain globalistisen eliitti, joka työntää sota yhä lähemmäksi ja lähemmäksi toteutumista.Venäjä on rangaistava uhmaa kansainvälistä klikki eliitin lujasti dismemb- er pahoillani, demokratisoinnissa häntä.
Jaa Twitterissä Kuten Would not It Be Nice?  - "Jos Amerikka Could Tulla toimeen Venäjä?"  Facebookissa






High Alert: Venäjä Testit armeijan valmius Massive Snap Exercise West & South

The Saker Pe, 26 elokuu 2016
Venäjän armeijan yksiköitä sekä Air Force, maahanlaskujoukot ja merivoimien pohjoisen laivaston on saatettu korkea hälytyksen osana laajamittainen snap harjoitus jossa puolustusministeriön sanoo tarkistaa joukkojen valmius puuttua kriiseihin. "Mukaan päätös komentaja-päätoimittaja puolustusvoimain [presidentti Vladimir Putin], säännöllisen snap liikunta alkaa tänään ", puolustusministeri Sergei Shoigu sanoi tiedotustilaisuudessa huippu sotilasjohtajat torstaina." joukot eteläisellä sotilaspiirin, joissakin yksiköissä Länsi- ja Keski-Military Piirit, sekä pohjoisen laivaston, ilmavoimien ja maahanlaskujoukot, on tarkoitus laittaa toitottavat alkaen 07:00 [paikallista aikaa] ", ministeri lisäsi.
Jaa Twitterissä Kuten High Alert: Venäjä Testit armeijan valmius Massive Snap Exercise West & South Facebookissa






Right On Cue: Elites Käyttää Putin Dog-Whistle Just Like in Brexit kampanja

by Raheem Kassam Pe, 26 elokuu 2016
Clinton kampanja samaan aikaan kun tiedotusvälineet ovat alkaneet puhaltaa Putin koira-pilli, aivan kuten heidän eurooppalaiset kollegansa tekivät aikana Yhdistyneen kuningaskunnan kansanäänestys sen jäsenyys Euroopan unionissa (EU) .Almost kuin tilauksesta, uutislähteet ovat alkaneet parroting sama vanha linjat käyttävät Britannian poliittinen järjestelmä ennen tämän vuoden kesäkuussa, kun he syyttivät vastustaminen "Jätä" kampanjoijat tehdä hinnoittelua varten, jos ei suoraan liity, Venäjän presidentille ja Kremlin.
Jaa Twitterissä Kuten Right On Cue: Elites Käyttää Putin Dog-Whistle aivan kuten Brexit kampanja Facebookissa






Miksi Venäjä täytyy rikkoa alkaen US talous- Hegemony (Video)

Mikhail Khazin Pe, 26 elokuu 2016
Kirjoittaja on johtava venäläinen taloustieteilijä, tiedottaja, sekä TV ja radio isäntä.(Wikipedia - vain venäjäksi) Joskus kutsutaan "Venäjän Paul Krugman", hän kirjoittaa runsasta, ja on erittäin suuri yleisö Venäjällä. Hänen artikkeleita tyypillisesti saavat satoja tuhansia näkemyksiä. Hänet tunnetaan selittää monimutkaisten taloudellisten ajatuksia selkeästi ei-asiantuntijat voivat ymmärtää. Hän on entinen vanhempi ekonomisti presidentin hallinnon ja usein puhuja kansainvälisissä konferensseissa.
Jaa Twitterissä Kuten Miksi Venäjä on rikottava alkaen US talous- Hegemony (Video) Facebookissa






Time For Russia-bating häiriötekijä - NY Times sanoo venäläisten hakkeroitu Them

Tyler Durden Pe, 26 elokuu 2016
On niitä Ruskies taas! Jossa paine Obama hänen vierailunsa Louisiana, ja Hillary edessään vyöry otsikoihin yli hänen "email rikokset," on aika häiriötekijä ... CNN raportoi, hakkereita oletetaan työskentelevän Venäjän älykkyys ovat tehneet useita cyber rikkomuksia kohdistaminen toimittajille New York Times ja muut Yhdysvaltain uutistoimistot, mukaan Yhdysvaltain viranomaiset tiedotettiin matter.The kohoumia, havaittu viime kuukausina, ovat CNN raportoi, tutkittavana FBI ja muut Yhdysvaltain turvallisuusviranomaiset.
Jaa Twitterissä Kuten Time For Russia-bating häiriötekijä - NY Times sanoo venäläisten hakkeroitu Them Facebookissa






Voi Venäjän Survive Washington n haaste?

Paul Craig Roberts Pe, 26 elokuu 2016
News ulkomailla pyytää minua, jos puheenjohtaja Erdogan Turkin tulee, seurauksena vallankaappausyrityksen, kohdista Turkki Venäjän kanssa. Tällä hetkellä ei ole riittävästi tietoa minulle vastata. Keinottelu etukäteen tietoja ei ole minun forte.
Jaa Twitterissä Kuten Voi Venäjän Survive Washington n haaste?  Facebookissa






Biden Belgradissa A Bitter Trip Down NATO-Invasion Memory Lane (VIDEO)

by Nebojsa Malic Pe, 26 elokuu 2016
Varapresidentti Joe Bidenin vierailu Serbiaan oli tarkoitus lähettää viestin, että USA seisoi politiikkansa, lähinnä edistämällä Hillary Clintonin kampanjan. Kaikki se onnistunut tekemään, oli kuitenkin kaivaa esiin katkera muistoja 1999 NATO invasion.Before jetting pois Belgradiin 16. elokuuta Biden piti tulinen puheen tueksi Hillary Clinton kotikaupungissaan vuonna Pennsylvania.Within minuuttia laskusuunnassa Biden sitoutunut hänen ensimmäinen tahdittomat jättämällä taipumaan Serbian lippu - ele ole Kiinan Xi Jinping eikä Venäjän Vladimir Putin löysi työläs aikana käyntejä. Se oli kaikki alamäkeä.
Jaa Twitterissä Kuten Biden Belgradissa A Bitter Trip Down NATO-Invasion Memory Lane (VIDEO) Facebookissa






Miksi saudeja ja muut Persianlahden tyranniat Lahjoita Miljoonia Clinton Foundation?

Glenn Greenwald Pe, 26 elokuu 2016
AS MONET ja ilmeinen eettisiä ristiriitoja ympäröivä Clinton Foundation saada enemmän media valvonnan taktiikka Clinton-uskollisia toimittajia on korostaa hyväntekeväisyyteen työtä perustan, ja sitten vihjailla - tai jopa suoranainen valtion - että kukaan nostamalla nämä kysymykset vastustaa sen hyväntekeväisyyteen.
Jaa Twitterissä Kuten: Miksi saudeja ja muut Persianlahden tyranniat Lahjoita Miljoonia Clinton Foundation?  Facebookissa






Eurooppalaiset pakenemasta "Venäjän Facebookin välttää Sensuuri

Chris Tomlinson Pe, 26 elokuu 2016
Sananvapautta Saksassa on tullut palo viime kuukausina yhä enemmän saksalaisten pidätettiin vangittu tai sakkoihin, mitä Saksan valtion pitää vihanlietsontaa verkossa.Saksan hallitus on jopa avukseen sosiaalisen median jättiläisiä kuten Facebook jäljittää viestejä, jotka ovat kriittisiä muslimeja tai massan migrationNow enemmän Saksalaiset Internetin käyttäjät ovat tulvat Venäjän Facebook vastaa VK verkon välttää sensuurin raportit Die Welt.
Jaa Twitterissä Kuten eurooppalaiset pakenevat on "Venäjän Facebookin Vältä Sensuuri Facebookissa






Erinomainen 2015 Venäjän Primetime TV dokumentti Putinin - Nyt Youtube

Anonymous Pe, 26 elokuu 2016
Tämä merkittävä dokumentti on nyt ensimmäistä kertaa koko pituudeltaan Youtubessa.  
Jaa Twitterissä Kuten Erinomainen 2015 Venäjän Primetime TV dokumentti Putinin - Nyt Youtube Facebookissa






Mitä Yhdysvallat suunnittelee kristityille Syyrian ja Venäjä: Julkinen Plea patriarkka Kirill

Dr. William Wedin Pe, 26 elokuu 2016
Kirjoittaja on lisensoitu kliininen psykologi ja pitkäaikainen aktivisti progressiivinen syitä, joka asuu ja käytäntöjen New York City.Your Holiness: On maanantai 22 elokuu 2016, Yhdysvaltain puolustusministeriön ilmoitti, että se alulle mikä määrä oli " lentokieltoalue "minkä tahansa alueen Syyriassa, missä sotilasviranomaista laittomasti harjoittavat neuvoo al Qaidan miten mestata suvereenin Syyrian hallitusta. 
Jaa Twitterissä Kuten mitä Yhdysvallat suunnittelee kristityille Syyrian ja Venäjä: Julkinen Plea patriarkka Kirill Facebookissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti