keskiviikko 31. elokuuta 2016

Katsottuna matalalla aikaan epäonnistuneen "hallitus" Venäjän

06:00 sitten (31.8.2016)  9
Lähde:  chervonec-001löytyi melko vanhoja uutisia (tammikuu 2012), mutta se näyttää erittäin mielenkiintoinen korkeudelta 2016presidenttiehdokkaaksi "Fair Venäjä" Sergei Mironov ilmoitti kokoonpanosta hänen hallituksensa, jotka muodostavat ollessa kyseessä presidentinvaalien voitto maaliskuuta. 

Premier Mironov halusi tehdä MP-SR (tuolloin SR) Oksana Dmitrieva , Ministry of Economic Development nähdä Grigori Javlinski johtaja Accounting Mironov halusi laittaa tunnettu bloggaaja Aleksei Navalnyi ja aluekehitysministeriö aikoi ohjeistaa kuvernööri Kirovin alueen Nikita Belyh .
Ikimuistoinen on "hallituksen» c jälkeen?

Aleksei Navalnyi ensisijaisesti muistetaan järjestämiseen joukkokokoukset Bolotnaya, yrittää järjestää itsenäisyyspäivän Venäjällä. On valitettavaa, että esimerkiksi Ukrainan ei ollut edessä, mutta on hyvä, että hän ei pidä häntä Dorval ohjata maa.
Myös merkittäviä - 2013 Navalny on tuomittu viideksi vuodeksi vankeuteen jälkeen tuomittu kavaltamisesta 16 miljoonaa ruplaa liikelaitokseksi (myöhemmin Court lievennetty hänen todellinen ehdolliseen vankeusrangaistukseen).
Grigori Javlinski ja tarjoavat paljon ei ole tarpeen.
Varapuheenjohtaja VSFNT ministerineuvoston ", niin 30 vuotta orastava mahdollisille taloudellinen uudistajia." Kiitos nareformiroval aikanaan muiden. Tähän asti olemme irrottaa.
Vahva Javlinski ei nähty, mutta muista kuinka kokouksessa liittoneuvoston puolueen "Jabloko" Grigori Javlinski puhui n ehdotonta palauttamista Ukrainan, Krimin, ja toteaa, että "tätä ongelmaa ei jatketa ​​Venäjän elämä", ja "Sinun täytyy sanoa kyllä, Krimin ei ole meidän"
Muuten, jotka eivät ymmärrä yläpuolella juliste, selitän että Grigory kotoisin Lviv, jossa hän vietti lapsuutensa ja nuoruutensa asti hetki ottamista instituutin Moskovassa
Nikita Belyh
24 kesäkuu 2016, Nikita Belyh, pidätettiin Moskovassa ravintolassa «Lotte Plaza» ostos- ja toimisto keskustaan ​​Novy Arbat, tuotannon leimatun 100000 euroa (mukaan muista lähteistä - 150000 euroa).
28 heinäkuu 2016 Venäjän presidentti Vladimir Putin hylättävä valkoinen virkaan kuvernööri Kirovin alueen lause "yhteydessä luottamuksen menetys."
No, "pääministeri" Oksana Dmitrieva
Kenen puolella olisi pääministeri, kuin jos hän sai hänen palkkaansa , kaunopuheisesti osoittaa kahta materiaalia että muistaa sen loppuun asti hänen poliittisen uransa.
a) Tämä leike palkkapäivä on Yhdysvaltain suurlähetystön (runkoa video) b) matkan kaikki tärkeimmät vastustuksesta maan morsian Yhdysvalloissa

Dmitrieva välillä taloudellisen kehityksen ministerin (by Mironov) Javlinski ja Yhdysvaltain varapuheenjohtaja Biden ja loput "kukka kansakunnan," Venäjän.
Huhtikuussa 2015 Oksana Dmitrieva erotettiin riveistä Esser (syy tähän oli rahoitussaatavista (menoja 21 miljoonaa ruplaa) ja vähentää Party riveissä - 2010 määrä Social vallankumouksellisten Pietarissa on vähentynyt 13 kertaa Kun hän syytettiin väärentäminen sisäisten osapuolen vaaliprosessia. ja että tiedotuspolitiikan se käsitellään sen omaan PR radio- ja TV, eikä edistää puolueen imagoa.
Nyt Oksana Dmitrieva jälleen pereobuvshis, hän asettui kasvu puolueen Boris Titov.
Mutta luulen, Boris Titov on tilapäisesti vain vaalien aikana.
Kasvu osapuoli oli välttämätöntä, paitsi kerätä allekirjoituksia osallistumisesta duuman.
On jopa nyt otmezhovyvaetsya samasta osapuoli, ainakin sen nuoriso siipi.
PS Miksi tämä viesti oli kysyä? Ja minä vastaan ​​-. Vaalit nenässä
olen kirjoittanut, näetkö, arvioida itse, jossa korkeus viime päivinä ja vuosina jos tarvitset tällaisia ​​ministereitä ja pääministerit, kuten suunnitellut hallituksen Mironov.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti