maanantai 29. elokuuta 2016

Lisää  newsletter@globalresearch.ca  osoitekirjaasi välttää roskapostisuodattimet                                                             Tarkasta tämä sähköpostilla selaimessasi
Käy verkkokauppa
Liity jäseneksi
Tuki Global Research
Globalisoituminen sota ja maailmanlaajuinen talouskriisi.Onko suhde?
By  Global Research
Global Research, 26 elokuu 2016
Url tästä article: http://www.globalresearch.ca/the-globalization-of-war-and-the-global-economic-crisis-is-there-a-relationship/5426499

GOW + GEC-copy-300x230Globalisaatio War
Amerikan "pitkä sota" ihmiskuntaa
Michel Chossudovsky 
Professori Chossudovsky uusin kirja kuvailee Amerikan hegemoninen projekti 9/11 jolloin Yhdysvaltain ja Naton sotilaallinen kone kanssa kytkettyä kanssa peitellyn tiedusteluoperaatioihin, talouspakotteet ja pääpiirteet "järjestelmän muutos" - otetaan käyttöön kaikilla tärkeimmillä alueilla maailmassa. Uhka ennalta ehkäisevän ydinsodan käytetään myös musta-mail maissa alistumaan.
On intiimi suhde Globalisaatio Sodan ja talouskriisin. Tämä "Pitkä sota Humanity" suoritetaan korkeudella vakavin talouskriisi nykyhistorian. Se liittyy läheisesti prosessi maailmanlaajuinen taloudellinen uudelleenjärjestely, joka on johtanut romahtamiseen kansantalouksien ja köyhtymistä laajojen Maailman väestöstä.
Michel Chossudovsky katselua "taloudellinen valloitus" olennaisena osana Yhdysvaltain armeijan asialistalla. Yhdysvaltain armeijan ja tiedustelupalvelun laite kuulee Wall Street ja Texas öljyn hajoamisesta.Käänteisesti IMF ja Maailmanpankki ovat pysyviä yhdessä Pentagonin ja Yhdysvaltain ulkoministeriö.
Global Research Jäsenyys
Osuus  Global Research jäsenet  voimme tehdä CRG artikkeleita ja videoita saatavilla mahdollisimman laajan lukijakunnan. Jäseneksi  olennaisesti muodostaa kannattavansa Global Research verkkosivuilla. 
New Global Research jäsentä (vuotuinen) saavat kopion  globalisoituminen War  yhdessä  "maailmanlaajuinen talouskriisi, The Great Depression 21st Century . Molemmat otsikot lähetetään kaikille niille, jotka uudistaa jäsenyyden (vuosittainen).  Globaali talouskriisi  käsitellään öljyn hinta, taloudellinen manipulointi ja taloudellinen sodankäynti.
Kiitos tukee riippumattomia tiedotusvälineitä.
Kaikki uudet jäsenet (vuositasolla) sekä kaikki jäsenyyden uusiminen (vuositasolla) saavat ilmaisen kopion " maailmanlaajuisen talouskriisin: Suuri lama luvulle ", sekä ilmainen kopio Michel Chossudovsky uusin kirja, " globalisaatio War: Amerikan" pitkä sota "ihmiskuntaa vastaan ​​".
Globalisoituminen War: Amerikan "pitkä sota" ihmiskuntaa:
Amerikan hegemoninen projekti 9/11 aikakausi on "Globalisaatio of War", jolloin Yhdysvaltojen ja Naton sotilaallinen kone kanssa kytkettyä kanssa peitellyn tiedusteluoperaatioihin, talouspakotteet ja pääpiirteet "järjestelmän muutos" - otetaan käyttöön kaikilla tärkeimmillä alueilla maailman. Uhka ennalta ehkäisevän ydinsodan käytetään myös musta-mail maissa alistumaan.
Tämä "Pitkä sota Humanity" suoritetaan korkeudella vakavin talouskriisi nykyhistorian.
Se liittyy läheisesti prosessi maailmanlaajuinen taloudellinen uudelleenjärjestely, joka on johtanut romahtamiseen kansantalouksien ja köyhtymistä laajojen Maailman väestöstä.
Lopullisena tavoitteena on Maailman valloitus varjolla "ihmisoikeudet" ja "Länsi demokratia".
Arvostelut:
"Professori Michel Chossudovsky on realistisin kaikista ulkopolitiikan kommentaattorit. Hän on malli eheyden analyysin kirjassaan antaa rehellinen arviointi suuressa vaarassa, että Yhdysvaltain hegemoninen uuskonservatismin aiheuttaa maapallon elämälle. "
Dr. Paul Craig Roberts, entinen apulaisulkoministeri US Treasury
"" Globalisaatio War "käsittää kahden rintaman sotaa: niissä maissa, jotka voivat olla joko" ostettu "tai epävakaiksi. Muissa tapauksissa, kapina, mellakoita ja sotia käytetään taivuttamista Yhdysvaltain armeijan väliintuloa. Michel Chossudovsky kirja on luettava kaikille, jotka mieluummin rauhaa ja toivoa ikuinen sota, kuolema, sijoiltaan ja epätoivoa. "
Hon. Paul Hellyer, entinen Kanadan puolustusministeri
"Michel Chossudovsky kuvailee globalisaatiota hegemoninen ase, joka antaa taloudelliset eliitit ja orjuuttaa 99 prosenttia maailman väestöstä.
"Globalisaation of War" on diplomaattinen dynamiittia - ja sulake palaa nopeasti. "
Michael Carmichael, puhemies, Planetary Movement
Maailmanlaajuinen talouskriisi: Suuri lama luvulle:
Kaikilla tärkeimmillä alueilla maailmassa, talouden taantuma on syvällä, jolloin joukkotyöttömyys, romahdus valtion sosiaalisia ohjelmia ja köyhtymistä miljoonia ihmisiä. Romahduksen rahoitusmarkkinoiden johtui institutionalisoitu petosten ja taloudellisten manipulointia. Talouskriisi mukana on maailmanlaajuinen prosessi militarisointi, "sota ilman rajoja" johdolla Yhdysvaltojen ja sen Nato-liittolaisten.
Tämä kirja vie lukijan läpi käytävillä Federal Reserve, osaksi muhkeat yritysten kokoushuoneissa Wall Street jossa kauaskantoisia rahoitustaloustoimea rutiininomaisesti toteutetaan.
Jokainen kirjoittajat tässä kokoamisesta ajoissa kaivaa alla kullattu pinta paljastaa monimutkainen verkko petoksen ja media vääristymä, joka palvelee salata toimintaa maailmantalouden ja sen tuhoisia vaikutuksia ihmisten elämään.
Monimutkainen syyt sekä tuhoisat seuraukset talouskriisin ovat yhteydessä tarkkaan myötävaikutuksella Ellen Brown, Tom Burghardt, Michel Chossudovsky, Michael Hudson, Tanya Cariina Hsu, James Petras, Peter Phillips, Peter Dale Scott, Claudia Van Werlhof ja Mike Whitney.
Arvostelut:
"Tämä merkittävä kokoelma tarjoaa lukijalle kattavin analyysi eri puolia - erityisesti taloudellista, sosiaalista ja sotilaallisia seurauksia - alkaen erinomainen luettelosta maailmanluokan sosiaalinen ajattelijoita." -Mario Seccareccia, taloustieteen professori, University of Ottawa
"Perusteellinen tutkimus on sisäkorvan toiminnasta rahavallan kriisissä, esittämässä joitakin parhaista poliittistaloudellisen analyytikot. Tämä kirja pitäisi auttaa laittaa levätä hallusinaatiot "vapaiden markkinoiden" ideologia. " -Michael Parenti, kirjailija Jumalan ja Hänen Demons and Toisin Notions
"Antaa helppolukuisen paljastus globaalin talousjärjestelmän, manipuloivat kourallinen erittäin tehokas talouden toimijoiden omaksi hyödykseen, rikastuttaa muutama kustannuksella alati kasvavan enemmistön."-David Ray Griffin, kirjoittaja The New Pearl Harbor Revisited.
Disclaimer:  sisältö tässä artikkelissa on yksin vastuussa tekijä (t). Tutkimuskeskuksen globalisaatiosta ei ole vastuussa mistään virheelliset tai virheellisen vaatimuksen tässä artikkelissa.
Copyright ©  Global Research , Global Research, 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti