perjantai 26. elokuuta 2016

Miten taipua USA: n olympialaisten haisee

19.8.2016 11:49
Röyhkeästi valehteli ja käyttää hänen viranomaisen päätellen, työntää kautta tarvittavan päätöksen, amerikkalainen tehty "perezabega". Jotkut tyhjään stadion. Ja sen on oltava sama - voittaa!
1889
Kyllä, todella ujo? Vain antaa kaikki mitalit zvёdno-raidallinen. "Ihmiset skhvavaet" No, no ...

En väsy toistamaan, että nykyinen olympialaiset - tämä on pohja, pohjan ja pohjan uudelleen.Pahin pelejä useita vuosikymmeniä summalla aineellisten tekijöiden - organisaatio, saatavuus yleisölle, infrastruktuurin laadun, eheyden päätellen, lainvalvonta. Kanssani täysin samaa ollessa Rio kirjeenvaihtaja "Lenta.ru" artikkelissaan kanssa kaunopuheinen otsikko "Kiire vaikka se päättyi", jossa luetellaan kaikki nähneet omin silmin olympialaisissa haittoja .

Mutta kuitenkin, urheilu on urheilua - ja, missä kilpailu pidettiin, on Hänen majesteettinsa Record - tärkein peruste ja merkitys kaiken tämän hälinän kalliita. Joten, noin kirjaa ja mitalit - näyttää siltä, ​​ja viimeinen puolustuslinja objektiivisuudesta antautui paineen valheiden ja bias.

Beijing 2008, että naisten viestijuoksu 4 100 metriä. Loistava voitto Venäjän joukkue.


Ja nyt, tuoreimmat uutiset - juoksija Julia Chermoshanskaya KOK jälkikäteen riistää "kulta" ennätys syytettynä doping . Vaikka video on ilmeinen syy voiton venäläiset - suosikkeja rodun, Jamaikan joukkue, empi kanssa siirron viestikapulan, ja olemme työskennelleet kuin kello, ja voitti. Jos Jamaicans kepillä tupili ei - he olisivat voittaneet, tosiasia. Ja niin - emme ole syy pölvästi täällä, ja näppärä käyttää vastustajan virheitä. Nuo tikkuja, sauvat vaikeaa! ..

Ja tässä me olemme aikeissa "cane skandaali" viimeisinä päivinä: vastoin kaikkia perinteitä ja sääntöjä, tekaistujen syy, Yhdysvaltain joukkueen rele voitti oikeus ajaa ... kahdesti.

"Amerikkalaiset naiset, mikä usein tapahtuu heille menetetty sauva. Inglish Gardner juuri ennen halutun alkaa hajottaa, Allyson Felix toisessa vaiheessa tajusin, että ei onnistu siirtää viestikapulan oikeaan käytävällä, ja ... vain heitti kepin joukkue kumppani.

Gardner, jotka pakenivat takaisin, tietysti, se ei ole kiinni. Samalla kokenein Felix vaati Gardner kohotti sauva ja joukkue valmis rele rotu, vaikkakin viimeinen paikka. Ja maaliintulon jälkeen todettiin, että yleensä siirtää viestikapulan toisesta kolmanteen vaiheeseen se esti Brasilian."Juoksin hyvin nopeasti, ja kun se tuli tieni, ei ole ollut aikaa tehdä mitään" , - Felix sanoi sekoitettu vyöhyke. " 

Joten, röyhkeästi valehteli ja käyttää hänen viranomaisen päätellen, työntää kautta tarvittavan päätöksen, amerikkalainen tehty "perezabega". Jotkut tyhjään stadion. Ja sen on oltava sama - voittaa! Kuitenkaan ole kilpailijoita, ja aikaa tarvitaan parantamaan.

Tässä, tietenkin, infuriates kaikki. Loss sauvat - se ei ole syytä yrittää uudelleen. Kuvitella, että pitkä hyppääjä, jolloin lapion yli linjan, ja hiljaa palasi hyppää uudestaan ​​ja uudestaan ​​ja uudestaan ​​- koska tietenkin kun ennätys on perustettu. Varsinkin jos muut kilpailijat ovat hyppääminen käyvän kerran.

Tikkuja menettää ja menettää kaiken - Eka ihmelapsi. "Normina Yhdysvalloissa on aina ollut menetys tarttuu yksi neljästä viestijuoksu, mutta Pekingissä ennen kilpailua poistettiin kaksi ja niiden lajien osalta, niiden voitto ollut taattu - uros ja naaras 4x100 m " - tämä tarkastuksessa saatu Pekingin olympialaisissa. Ja sen on oltava sama Pekingissä, jostain syystä, ei American women "perezabegat" ei ole sallittu! Ateenassa vuonna 2004, jossa sama asia tapahtui - kukaan ei saa liikaa. Ja Rio, jossa Yhdysvaltain taskun kaikkea - tuomareita lime "Vt President "- sallittu.

Muodollinen syy - American koska oletettavasti ei omaa syytään ovat menettäneet keppiä, ja se esti brasilialaisia. Mutta tämä, jälleen, rele täysin ainutlaatuinen tilanne, ja tehdä poikkeuksen amerikkalaisille - alhainen ja puolueellinen.

Ja siitä, onko sanat olivat totta amerikkalaisia, tässä on toinen tuoreita tarina, tällä kertaa uimareita. Ei, he eivät sub-anna niiden tulokset, he vain keksi tarinan lyhty, jos he ryöstivät Brasilian poliisi. Sitten kävi ilmi, että uimarit olivat humalassa ja keksi tarinan halusta keuliminen edessä toimittajille. Täältä voit lukea lisätietoja tästä ruma historiaa zavralsya visionäärejä .Kuten näette, valhe eivätkä poskipuna - valehteli yhdessä tapauksessa, miksi ei olla toisessa?

Lyhyesti, olympialaiset ovat nyt haisee. Se tuoksuu paksu Amerikan alustat, ja ulosteet Nonsense.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti