perjantai 26. elokuuta 2016

päivitykset

Duran

News ja älykäs analyysi kaiken mitä sinun tarvitsee tietää Vuonna 25.8.2016 Alue


Nigel Farage liittyy Donald Trump, sanoo "olinko Amerikan kansalainen, en äänestä Hillary Clinton" [Video]

Alex Christoforou on 25 elokuu 2016 12:09
Nigel Farage liittyy Donald Trump, sanoo "olinko Amerikan kansalainen, en äänestä Hillary Clinton" [Video]
Jäsen Farage tuli ulos tueksi Donald Trump (vaikka hän ei virallisesti myönnä sitä).
Syyttäen presidentti Barack Obama ottaa "puhunut alas britit" kertomalla heille kuinka äänestää Brexit kansanäänestyksessä, Farage ei kertonut Yhdysvaltain kansalaisten miten äänestää, mutta hän sanoa ...
"Kerron tarinan Brexit, ja se on tarina, joka jos ruohonjuuritason republikaanit poimia, ja jos he ymmärtävät, että mitä täytyy tehdä ei vain istua niiden nojatuolit, heillä päästä pois, laittaa kävelyä saappaat, toimittaa lehtiset, mennä ulos ja tavata näitä ihmisiä yhteisöissä.
"Tavallaan mitä minä sanon, että me mobilisoi kansan armeija Yhdistyneessä kuningaskunnassa, että meni ulos ja puhui kaikille ja sai ne alas gallupit, sama asia voi tapahtua täällä."
"Sinulla on loistava tilaisuus täällä tämän kampanjan."
"Et voi voittaa pollsters, voit voittaa kommentaattorit, voit voittaa Washington."
Entinen UKIP johtaja Nigel Farage puhui Donald Trump ralli Jackson, MS keskiviikkona, 24. elokuuta 2016 Hänen koko puheen alla ...
Zerohedge raportit edelleen ...
(In) kuuluisa brittiläinen poliitikko Nigel Farage käsitellään Trump ralli Mississippi tänä iltana, kertoen "tarinan Brexit kampanja," selittää yleisölle ", miten anti-laitoksessa voi voittaa perustamista." Vaikka Farage ei odoteta suoraan yhtyä Trump, Sky kertoo, että Brexiteer hyökkäsi poliittinen luokka paikallisista Mississippi radiossa tänään, ja verrattiin herra Trump suosio "hiljainen enemmistö" briteistä, jotka äänestivät Brexit.
Kuten Reuters toteaa, kerran hylkäsi silloinen pääministeri David Cameron kuin puolueen johtaja enimmäkseen koostuu "fruitcakes, loonies ja kaappi rasistit", Farage oli kostaa kun 23 kesäkuu Brexit kansanäänestys meni pois, pakottaa Cameron eroamaan. Ja nyt, kuten Sky muistiinpanoja, Farage huudahtaa että yhtä Brexiteers liikkeelle "ihmiset armeija", joten liian voi herra Trump Yhdysvalloissa.

Lue selaimessa »
Jaa Twitterissä Kuten Nigel Farage liittyy Donald Trump, sanoo "olinko Amerikan kansalainen, en äänestä Hillary Clinton" [Video] Facebookissa

Julian Assange kertoo Megyn Kelly että uusi Hillary Clinton sähköpostit julkaistaan ​​hyvin ennen marraskuuta äänestää [Video]

Alex Christoforou on 25 elokuu 2016 11:50
Assange hillary
Hillary Clinton kampanjan strategia on yksinkertaisesti loppuvat kello.
Hillary on mennyt piiloon. Hän ei ole antanut lehdistötilaisuudessa yli 260 päivää .Hänen terveys on tärkeä kysymys marraskuussa lähestymistapoja.
Clinton Foundation on nyt täysin alttiina kuin palkka-to-play lahjuskassa me kaikki tiesivät sen olevan.
Ja ne ärsyttävä sähköposteja, jotka hän ajatteli hän poistaa vain pitää pintaan.
Julian Assange on nyt valmis vapauttamaan toisen aallon Hillary asiakirjoja, että hän kertoo Fox New n Megyn Kelly, on "merkittävä" niiden Yhdysvaltain vaaleissa vaikutus.
Vaikka olemme aina antaa toivoa siitä, että amerikkalainen yleisö herätä vaara, että Hillary Clinton käsittää, minkä osoittivat hänen ehdoton korruptoitunut tekemisissä ja nälkä sotaan kuin mikään muu poliitikko olemme nähneet ennen häntä ... olemme edelleen vakuuttuneita siitä, että mitä tulee vastaan ​​HRC, Yhdysvaltojen presidentti on hänen taskussa, hyvin paljon samalla tavalla hän oli nimitys- Bernie Sanders.

Lue selaimessa »
Jaa Twitterissä Kuten Julian Assange kertoo Megyn Kelly että uusi Hillary Clinton sähköpostit julkaistaan ​​hyvissä ajoin ennen marraskuun äänestää [Video] Facebookissa

Vuotanut muistio osoittaa, kuinka George Soros tarkoitus kaataa Vladimir Putin ja horjuttaa Venäjä

Alex Christoforou on 25 elokuu 2016 11:26
Soros Venäjä
Viimeaikaiset DC vuodot , yli 2500 asiakirjoja George Soros kansalaisjärjestöjen on karistanut kirkkaan valon, miten miljardööri käyttää hänen laaja vaurautta luoda maailmanlaajuisia kaaos käytettäessä loputon push antaa hänen uusliberalistista euforiaa ja talonpoika luokkiin.
Vaikka Soros on onnistunut perusteellisesti horjuttaa Euroopan unionissa edistämällä massamaahanmuuttoa ja avoimet rajat, jakaa Yhdysvalloissa aktiivisesti rahoittamalla Musta Lives asiat ja turmelee hyvin corruptible Yhdysvaltojen poliittisen luokan, ja tuhosi Ukrainassa työntämällä varten laittoman vallankaappauksen demokraattisesti valitun hallitus käyttäen uusnatsien vahvoja miehiä ... yksi maa, joka Soros ei mehiläinen pysty crack on Venäjän federaation.
Venäjän poliittinen pragmatismin ja humanisti arvojärjestelmän juurtunut perinteinen, "kansallisvaltio" kulttuuri todennäköisesti infuriates Soros.
Venäjä on Soros "valkoinen valas ... olennon hän on yrittänyt kaapata ja tappaa-off lähes vuosikymmenen.
Valitettavasti Soros (ja onneksi koko maapallon) Venäjän hallitus tajusi syövän luonteesta Soros tukena kansalaisjärjestöjen, ja otti asianmukaista ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä ... joka jälkikäteen, ja tutkittuaan DC Vuodot muistioita, osoittautui erittäin viisasta.
30. marraskuuta 2015 Zerohedge raportoitu ,
Venäjän valtakunnansyyttäjän virasto antoi lausunnon , jossa se ​​tunnustaa George Soros Open Society Institute ja toinen sidoksissa organisaation "toivottuja ryhmät", kieltäminen Venäjän kansalaisten ja järjestöjen osallistumisesta mitään niiden hankkeista.
-prosecutors Sanoi toiminnan Open Society Institute ja Open Society Institute Assistance Foundationin olivat uhka perustukset Venäjän perustuslakituomioistuimen järjestyksen ja kansallisen turvallisuuden . Ne lisäsivät, että oikeusministeriön olisi asianmukaiset tiedot päätelmiä ja lisäisi kaksi ryhmää Venäjän luetteloon toivottua vierasta organisaatioiden.
RT: n mukaan , syyttäjien käynnisti mittapää toimintaa kahden järjestön - sekä sponsoroi tunnettu Yhdysvaltain rahoittaja George Soros - tämän vuoden heinäkuussa, kun Venäjän senaattorit hyväksyi ns "isänmaallinen stop-lista" 12 ryhmää että tarvitaan välitöntä huomiota heidän oletettu venäläisvastaisia ​​toimintaa.
Koskeva laki toivottua vierasta organisaatiot tuli voimaan kesäkuun alussa tänä vuonna. Se edellyttää valtakunnansyyttäjän viraston ja ulkoministeriön laatia virallista luetteloa epätoivottujen ulkomaisten järjestöjen ja kieltää niiden toiminta. Kun ryhmä on tunnustettu toivottuja,sen omaisuus Venäjällä on jäädytettävä, sen toimistot suljettu ja jakelua jonkin sen materiaalit on kielletty. Tästä huolimatta on epätodennäköistä, että Soros vielä aktiiviset varat Venäjällä - hänen säätiö, joka syntyi Venäjällä varhaisessa jälkeisessä Neuvostoliiton vuosina 1990-luvun puolivälin, käärittynä aktiivinen toimintansa vuonna 2003, kun Putin sinetöi valvonnan teho.
Valtava asiakirja erä vapautuu DC Vuodot osoittaa , miten vaarallinen Open Society ja George Soros oli hyvinvoinnin ja säilyttämisen Venäjän federaation ja Venäjän kulttuurin.
Vuonna Asiakirjan marraskuu 2012 otsikolla "SVT [Open Society Institute] Venäjän strateginen suunnittelu Meeting Notes" , Osallistujat:
Leonard Benardo, Iva Dobichina, Elizabeth Eagen, Jeff Goldstein, Minna Järvenpää, Ralf Jürgens, Elena Kovalevskaya, Vicki Litvinov, Tanya Margolin, Amy McDonough, Sara Rhodin, Yervand Shirinyan, Becky Tolson
Keskustella siitä, miten ...
Tunnista yhteinen painopisteet SVT: n Venäjän toiminnan tulevana vuonna. Kuinka voimme tehokkaimmin yhteistyötä, ottaen huonontumisesta poliittisen ympäristön kumppaneillemme?
Suurin paljastus asiakirjan minuutin tulee siinä toivossa, että Medvedevin vuotta presidenttinä tarjoaisi kansalaisjärjestöille  "aukko", he tarvitsevat lopulta murtaa Venäjän karhun.
Tämä kaikki haihtunut vuonna 2012, kun Vladimir Putin palasi puhemiehen toimistoon.
SVT, selvästi suunniltaan ja pettynyt, alkaa säätää pohjan miten haastaa Putinin hallinnon, valossa hänen hyvin erilainen tapa käsitellä kansalaisjärjestöjen kuten Open Society Foundation.
Ihmisoikeusjärjestö tilanne on muuttunut suuresti 2006-2012:Medvedevin määräajan useita parannuksia ja merkittäviä aukkoja kansalaisjärjestöille. Muutokset kansalaisjärjestöjä koskevan lain vuonna 2006 johti kampanjoinnin puolesta kansalaisjärjestöjen monet apurahansaajien hyötyi tänä aikana. Surkov perustettu siteitä monet ryhmät, jotka olivat valmiita yhteistyöhön valtion ja kumppaneidemme toimi asiantuntijat keskeisissä prosesseissa kuten poliisin uudistusta . Väli luotiin modernisointi ja sisällyttämään kansalaisyhteiskunnan aikana Medvedevin aikavälillä. Kuitenkin paine on tullut takaisin hyvin nopeasti lyhyessä ajassa, että Putin on takaisin vallassa.
Merkittävä käännekohta kansalaisjärjestöjen toimintaa Venäjällä mukana tulleista epäasianmukaisesti venäläinen "Maidan kuten" protesteja, jotka heti purettiin ennen vahingon voitiin aiheutettu.
Venäjän protestit syvästi elämää kansalaisjärjestöjen. Valtio on tarjonnut rahaa itseorganisaation, ajattelu tämä laukaisemiseksi mahdollisuus laajamittainen vastustusta. Mutta kannustamalla itseorganisaation, he olivat avanneet Pandoran lippaan. Ihmiset tuli aktiivisia ja alkoi tuntua, että oli mahdollista muuttaa jotain, ovi avattiin itsensä liikkeelle.
Valtio on vastannut tukahduttaminen ja poliittisia vankeja, jotta istuttaa pelkoa väestön. Valtio pyrkii myös heikentää sosiaalista tukea protesteja.Tukevansa sosiaalisesti suuntautuneita ( "hyvä") kansalaisjärjestöjen on tapa jakaa yhteisölle, kun taas ulkomaisia ​​agentteja lain kehyksiä protestit vieraiksi rahaa heikentää Venäjällä.
Miksi kiehtoo Venäjän? Miksi on tärkeää, että SVT keskittyä Venäjälle? Venäjän tulee valtava rikkaus ja valtava geopoliittisia valtaa.
Key avoimen yhteiskunnan teemat ja kysymykset ovat erittäin tärkeitä Venäjällä 
- Läpinäkyvyys ja vastuullisuus (korruption) 
- Oikeudet ja oikeudenmukaisuus (eli rikosoikeuden, poliisitoiminnan, oikeusvaltion, LGBT, naisten oikeudet) 
- Migration 
- Inclusive koulutus (vamma, Roma) 
- Media vapaus, tiedonsaannin 
- Health (lääkkeiden saatavuus, HIV, haittojen vähentäminen)
Copy-kissa ongelma: Russian taktiikka poimitaan Keski-Aasiassa (eli anti-ääriliikkeiden laki Kazakstanissa)
Venäjän vaikutusvaltaa YK: n ihmisoikeusneuvoston - työntämällä päätöslauselma, joka sanoo ihmisoikeudet olisi otettava huomioon perinteiset arvot kyseisen maan - hyvin harvat HR orgs jotka seuraavat neuvosto näki tämän tulevan - on suuret vaikutukset pidemmälle Venäjä
Osallistuminen kansainvälisiin kansainvälisiä järjestelyjä (G20, ICC, WTO) - avoimemman Venäjä luo muutoksia kansainvälisissä hallintoelimissä
Euroopan Court riita
Asiakirjassa yksityiskohdat laajan luoti pisteen lista,  "mitä on tehtävä" horjuttaa Venäjän keskittyen monet toistuvia uusliberalistista teemoja Soros käyttää tartuttaa isäntä kansojen ja kaatua hallitusten ...
- Poliittiset vangit (Bolotnaya jne) - Media sensuuri ja valvonta (paine riippumattoman median - työ w / NMP) - Valvonta - LGBT (push vastaan ​​propagandan lakeja, jotka ohjaavat paikalliset viranomaiset, ei liittovaltion Gov't) - Naisten oikeudet - Vammaisten oikeudet ja osallistavaa koulutusta




Vankilat 
- Paljon rahoitus on menossa seuranta; jossa on rahamme parhaiten? 
- Onks ei ole riittävästi $ for matka- ja oikeudellista edustusta
Poliisia ja poliisin väkivallan (Public Verdict, Man and Law, jne.)Maahanmuuttajat
Avoimuus ja vastuullisuus - Valtion menot - seuranta, analyysi - Tracking rajat ylittävässä kaupankäynnissä ja yritysten ostojen - väliset yhteydet vastuun, ihmisoikeudet, ja tavallisten kansalaisten etuja



Jälkeen 2012 asiakirjaa, ja näennäinen pettymys ilmaiseman SVT jäsenten Venäjän vastustuskyky uusliberalistisen elämäntapa, DC Vuodot tarjoaa jatkoa muistio otsikolla "Venäjä Project strategia, 2014-2017". 
Asiakirjassa Yhteenveto ...
Venäjä tänään edessään valitettava luopumuksessa osaksi autoritaarinen käytännössä. Vastassaan vakavia kotimaisen haasteita, järjestelmästä on tullut saaristo- ja isolationistinen, etsien jähmettyä alustaansa. Asteittain ankarat lait julkaisemien koska Putinin paluuta puheenjohtajavaltio asettanut kaikki ulkomaisessa rahoitetaan organisaatioiden uhalla eristäminen ja maineen. Näistä selvästi haastava olosuhteissa on tärkeää, että jatkamme saada Venäjä, sekä säilyttämään sen säilynyt demokraattisia tiloja, ja varmistaa, että Venäjän äänet eivät mene tumma laajempiin maailmanlaajuisesti.
Epävakautta Venäjä, nyt osuvasti nimetty, "Venäjän Project" jatkuu erottaa kolme kulmakivi käsitteitä ...
Keskellä synkkä maisema, on edelleen olemassa aukot Venäjän projektin väliintuloa. Hyödyntämällä kaikkia käytettävissä mahdollisuuksia, me toteuttaa seuraavat kolme käsitettä, jota pitävät elintärkeää nykytilanteessa:
1) Me kielteisten vaikutusten lieventämiseksi uusien lakien kautta kotimaisia ​​ja kansainvälisiä vaikuttamistyötä. Key liittolaisia ​​tässä suhteessa ovat kasvava määrä erilaisia ​​Venäjän kansalaisten vastustavat maan regressio, yhdessä huomattavan yhteisö Venäjän oikeudellisten asiantuntijoiden kanssa syvällinen tuntemus kansalaisjärjestöjen lain ja vahva motivaatio auttaa alaa jatkamaan toimintaansa.
2) Me yhdistää Venäjän ääniä maailmanlaajuiseen ajatustenvaihtoa.Koska Venäjän intellektuellit, lääkärit ja aktivistit ovat yhä sivussa kotimaassa, ja tutkijat ovat usein eristyksissä kansainvälinen yhteisö,Tuemme paikkoja lisäämällä monipuolista, kriittistä venäläinen ajattelu maailmanlaajuiseen keskusteluun. Tällaisia ​​mahdollisuuksia päästä Venäjän toimijoille aloittaa molempia osapuolia hyödyttävää yhteistyötä aiheet vaihtelivat siirtymistä digitaalisiin aktivismia, säilyttäen siten niiden merkitystä ja vähentää niiden provincialization.
3)   Pyrimme valtavirran oikeuksia ja ihmisarvoa yksi Venäjän kaikkein syrjäytyneimpien populaatiot: LGBT yksilöitä. RP: t monipuolinen kumppaniverkosto tarjoaa mahdollisuuden rakentaa laajempi pohja kansalaisyhteiskunnan liittolaisia ​​samaan aikaan, kun LGBT-yhteisön on alle syvällinen uhka . Toivomme tasapainoisemman diskurssi LGBT oikeuksista keskuudessa Venäjän julkinen, sekä vahva kohortin valtavirran riippumattomien järjestöjen aktiivisesti sisällyttämällä LGBT edut työhönsä.
Sosiaalinen mobilisointi ja rahoitus vaihtoehtoisten mediaverkostojen, sosiaalista keskustelua ja tyytymättömyyttä, ovat yhteisiä taktiikat Soros kansalaisjärjestöt käyttää rakentaa kohti vallankumousta.
Yhdessä nämä aloitteet, olemme edelleen sitoutuneet tukemaan kolmea ensisijaiset kentät: (a) oikeussuojan ja oikeudellisten syrjäytyneiden ryhmien, (b) saada riippumatonta tietoa ja vaihtoehtoisia media, ja (c) alustoja kriittistä keskustelua, keskustelua, ja sosiaalinen mobilisaatio. RP aikoo tarjota ydin tukea luotettavien yhteistyökumppaneiden kaikilla näillä aloilla, sijoittamalla niiden kasvuun ja kehitykseen, ja loput joustavasti rahoitusjärjestelyistä tarpeellisena, jotta ne voivat jatkaa välttämätöntä työtä. Olemme myös vahvistaa niiden laillisuuden ja taloudellista kestävyyttä, jotta voidaan rakentaa aiempaa avoimempi ja tehokkaita, ja organisatorisesti tehokas kolmannen sektorin.
Venäjä on tällä hetkellä vähitellen, mielivaltainen, ja sattumanvaraista jatkuvasti parantamaan suljettu. Keskellä tätä taustaa, RP: n keskeinen rooli on luoda tiivis ja laaja alan riippumattoman kansalaisyhteiskunnan toimijoita, jotka voivat parhaassa tapauksessa apua asettaa esityslistan avoimemman ja demokraattisesta tulevaisuudesta Venäjällä, ja pahimmassa tapauksessa hengissä alkavien ankaria lainsäädäntöä.
Käynnistämässä Venäjän diaspora vastustavat nykyinen hallitus, ja saamaan LGBT-yhteisön kautta joukkotiedotusvälineiden propaganda, ovat toistuvia teemoja Soros asiakirjassa.
Tiedotusvälineet keskittyminen LGBT oikeuksista run asti Sotshin talviolympialaiset ollut tilaisuus ei kannata jättää väliin Soros.
Lyhyellä ja keskipitkällä aikavälillä, RP pyrkii synnyttämään laajemman kansalaisyhteiskunnan tukea tälle erittäin syrjäytyneiden ryhmä. Vaikka "propaganda homoseksuaalisuuden" laki on saanut ennennäkemättömän kansainvälistä huomiota lyijyä asti talviolympialaiset Sotshissa, äänet Venäjän aktivisteja tuskin on kuultavissa suurempien kansainvälisten LGBT-järjestöt. Haluamme varmistaa, että venäläisten kumppaniemme olla johtava rooli muovaamisessa laaditaan kansainvälisen liikkeen, että suunnitellut kampanjat ovat kotimainen eikä vain kansainvälisen huomion, ja että vauhtia kerääntyvät Sotshissa ei haihduttaa heti olympialaisten päättyvät .
Meidän suhteellinen etu piilee syvä ja leveä verkostoja, olemme edistäneet viime vuosien aikana. Strateginen käyttää näitä verkkoja maksimoi pitkän aikavälin vaikutuksia työn että seksuaalivähemmistöjen oikeuksia organisaatiot tekevät. Seksuaalivähemmistöjen oikeuksia ajavat ryhmät Venäjällä ovat ammattitaitoisia ja tehokkaita, mutta ne puuttuu kyky päästä kauas niiden välittömässä yhteisöjä ja herättää muiden kansalaisyhteiskunnan toimijoiden välttämätöntä pitkän aikavälin menestys.
Destabilisation maan koko Venäjän ei tule ilman merkittävää hintalappu, joille George Soros vaikuttaa enemmän kuin valmis poni ...
Koska suuri määrä apurahoja RP salkun, näemme tarvitaan lisää henkilöstöä, jotta voidaan toteuttaa painopistealueiksemme ja tehokkaasti seurata toimintaamme. Koska useat ohjelmat Euraasian alueella ollaan uudelleen, odotamme tulokset tämä siirtymä ennen kuin teet mitään konkreettisia suosituksia.
Heidän voi olla epäilystäkään siitä, että 2014-2017 esitetyn suunnitelman mukaan Soros kansalaisjärjestöjen, jossa jopa visioi henkilöstön kasvun ja Euraasian alueen rakennemuutos, on osunut suuri nopeus kolahtaa 2015 laki, joka näin nämä eripuraa voimat toimivat Venäjän vihdoin käynnistynyt ulos maa.
Täydellinen PDF-dokumentti löytyy täältä: -Venäjä-Venäjä Project Revised 2014 2017 Strategy.pdf

Lue selaimessa »
Jaa Twitterissä Kuten Vuotanut muistio osoittaa, kuinka George Soros tarkoitus kaataa Vladimir Putin ja horjuttaa Venäjän Facebookissa

Tässä on luettelo mediayhtiöt, jotka ovat lahjoittanut Clinton Foundation lahjuskassa

Alex Christoforou on 24 elokuu 2016 18:50
Clinton Foundation
Ihmetellä, miksi valtamedia on takana Hillary Clinton?
Seuraa vain rahaa. Suuret mediayhtiöt lahjoitti suuria summia Clinton Foundation ja ne vaativat jotain vastineeksi ... Ja että "jotain vastineeksi" kutsutaan sisään, kun Hillary tulee POTUS.
Sinä pirun olla varma mediayhtiöiden alla näet, että Hillary Clinton tekee sen Mäntyniemen. Näin heidän investointi Clinton Foundation lahjuskassa maksaa suuria osinkoja.
HRC ei voittanut Yhdysvaltain vaaleissa on tehty erittäin huono investointi.
Seuraavan kerran olet lukenut jotain hienoa Hillary ja jotain kauheaa noin Trump päässä alla mediat, muista, ne sijoitetaan ison vedon Hillary puheenjohtajakaudella, ja he tekevät kaikkensa nähdä, että vedon kautta.
Seuraa rahaa, ja saat totuus.
Jos joku todella uskoo, että rahaa lahjoittaneet nämä mediaorganisaatio että Clinton Foundation menee auttaa ihmisiä, ajattelevat uudelleen (via federalistista ) ...
Vuosina 2009 ja 2012 Clinton Foundation nostetaan yli $ tutkimukseen 500 miljoonaa dollaria mukaan tarkistamaan IRS asiakirjoja federalistiset2012 , 2011 , 2010 , 2009 , 2008 ). Vaivaiset 15 prosenttia siitä, tai $ 75 miljoonaa meni kohti ohjelmallinen avustuksia . Yli $ 25 miljoonan lainoista rahoittaa matkakulut. Lähes $ 110 miljoonan lainoista kohti työsuhde palkkoja ja etuja. Ja mahtava $ 290 miljoonaa euroa kyseisen ajanjakson - lähes 60 prosenttia kaikista rahojen - luokiteltiin pelkästään "muut kulut." ... The Clinton Foundation voi hyvinkin olla pelastaa ihmishenkiä, mutta se tuntuu oudolta, että kustannukset niin monta elämää säästäviä toimia luokiteltaisiin organisaatio itse vain satunnaisia, sekalaiset kulut.
Lahjoitukset ovat koko paikka, alhaisesta tuhansista korkean miljoonille, ja vain noin joka suurten mediayhtiö, vasemmalta oikealle, on mukaan toimintaan. Jopa News Corp, joka omistaa Fox News, ja on kiivaasti kriittisesti Clinton'it, lahjoitti vuonna  $ 500,000- $ 1,000,000 alue ... saa ajattelemaan.
ABC: n oma George Stephanopoulos (joka on pitkä aika Clinton sisäpiiriläinen) on tutkittavana  varten ei paljastamatta hänen henkilökohtainen $ 75,000 panoksen raportoidessaan Clinton Foundation. Pyöröovi toiminnassa.
Clinton Foundation luovuttajan lista laskemia poliittis ...
Luettelossa on myös joukkotiedotusvälineet ryhmiä, kuten Comcast, Time Warner ja Viacom, sekä muutamia merkittäviä yksilöitä, kuten Carlos Slim, Meksikon Telecom porho ja suurin osakkeenomistaja The New York Times Company, ja James Murdoch, operatiiviseksi johtajaksi 21. Century Fox. Sekä Ohut ja Murdoch ovat antaneet välillä $ 1 miljoona $ Slovakiassa 5 miljoonaa euroa.
Seuraavassa luettelossa tiedotusvälineet organisaatioita, jotka ovat lahjoitti säätiölle, sekä muut mediaverkostojen, yritykset, säätiöt tai henkilöille, jotka ovat lahjoittaneet. Sen järjestävät koko panos:
$1,000,000-$5,000,000
Carlos Slim
puheenjohtaja toimitusjohtaja Telmex, suurin New York Times osakas
James Murdoch
varatoimitusjohtaja 21st Century Fox
NewsMax Media
Florida-pohjainen konservatiivinen media verkosto
Thomson Reuters
omistaja Reutersin uutispalvelun

$500,000-$1,000,000
Google
News Corporation Foundation
hyväntekeväisyysjaostoksi entisen Fox News emoyhtiön

$250,000-$500,000
Houghton Mifflin Harcourt
Julkaisija
Richard Mellon Scaife
omistaja Pittsburgh Tribune-Review

$100,000-$250,000
Abigail Disney
dokumentaristi
Bloomberg Philanthropies
Howard Stringer
Entinen CBS, CBS News ja Sony Executive
Intermountain West Communications Companyn 
Paikallinen televisio affiliate omistaja (ent Sunbelt Communications)

$50,000-$100,000
Bloomberg LP
Discovery Communications Inc.
George Stephanopoulos
ABC News päätoimittaja ankkuri ja päätoimittaja poliittinen kirjeenvaihtaja
Mort Zuckerman
omistaja New York Daily News ja US News & World Report
Time Warner Inc.
omistaja CNN emoyhtiö Turner Broadcasting

$25,000-$50,000
AOL
HBO
Hollywood Foreign Press Association
Esiintyjät että Golden Globe
Viacom

$10,000-$25,000
Knight Foundation
Voittoa säätiö tukemiseen tarkoitettu journalismi
Public Radio International
Turner Broadcasting
Emoyhtiö CNN
Viserrys

$5,000-$10,000
Comcast
Parent copmany of NBC Universal
NBC Universal
emoyhtiö NBC News, MSNBC ja CNBC
Public Broadcasting Service

$1,000-$5,000
Robert ALLBRITTON
omistaja poliittis

$250-$1,000
AOL Huffington Post Media Group
Hearst Corporation
Judy Woodruff
PBS Newshour co-ankkuri ja toimituspäällikkö
The Washington Post Company


Lue selaimessa »
Jaa Twitterissä Kuin Tässä luettelo mediayhtiöiden jotka ovat lahjoittanut Clinton Foundation lahjuskassa Facebookissa

Ukrainan "raa'at provokaatio", Putin puhuu Saksan Merkelin ja Ranskan Hollande

Alexander Mercouris on 24 elokuu 2016 18:34
Saksan liittokansleri Angela Merkel, Venäjän presidentti Vladimir Putin (C) ja Ranskan presidentti Francois Hollande kokoukseen ratkaisemisesta Ukrainan kriisin Kremlin Moskovassa 6. helmikuuta 2015. johtajat Ranskan ja Saksan lensi Moskovaan perjantaina on vii meisen oja vaivaa neuvotella rauhansopimus Ukrainalle, mutta odotukset läpimurto oli pieni, kun voittoja taistelukentällä by pro-venäläinen kapinallisia.  REUTERS / Maxim Zmeyev (VENÄJÄ - Tags: politiikka TPX KUVAT PÄIVÄN)
Kreml sivusto on vahvistanut, että Venäjän presidentti Vladimir Putin oli puhelinkeskustelun Ukrainasta Saksan liittokansleri Angela Merkel ja Ranskan presidentti Francois Hollande tiistai 23 elokuu 2016.
Kremlin yhteenveto keskustelusta käsittelee täytäntöönpanoa Minskin II -sopimuksen ja sanoo, että
"Venäjän presidentti Vladimir Putin updated hänen kollegansa raakaa provokaatio Ukrainan joka lähetti ryhmän kumouksellisia elokuun alussa vaiheessa terrori Venäjällä. Kiovan käyttää näitä tehokkaita toimia suoraan vahingoittaa Minskin prosessiin ja yhteistyöhön Normandian muodossa. "
Kreml yhteenveto vahvistaa, että Putin, Merkel ja Hollande sopivat tapaavansa sivussa G20-huippukokouksessa Hangzhou Kiinassa keskustelemaan Ukrainaan.
Yksi merkittävä poissaolija keskustelu oli presidentti Petro Poroshenko Ukrainan. Sen jälkeen Krimin tapaus Putin sulkea pois kokouksessa hänen kanssaan Normandian neljä muotoa G20-huippukokouksessa. 
Kreml yhteenveto välistä puhelinkeskustelua Putinin, Merkelin ja Hollande viittaa siihen, että Putin on kiinni tähän asentoon ja että Poroshenko jätetään kokouksen Putin, Merkel ja Hollande on yhdessä G20-huippukokouksessa Hangzhou.
Vaikka se ei ole ennenkuulumatonta Putin, Merkel ja Hollande keskustelemaan Ukrainan yhdessä ilman että siihen liittyy Poroshenko, että Merkelin ja Hollande tekevät niin nyt niin pian Krimin tapaus osoittaa, että hän on ainakin toistaiseksi ulkopuolelle keskusteluista.
Kreml yhteenveto ei tehdä selväksi, joka aloitti puhelun.   On kuitenkin ylivoimaisesti todennäköisesti ensisijainen tarkoitus puhelu oli Merkelin ja Hollande saada varmuuden Putinin että seuraavien Krimin tapaus Venäjä ei aio kävellä pois Minsk II prosessi. 
Eurooppalaisille että olisi fiasko, paljastaen niiden pakotepolitiikkaa tyhjänä bluffata, ja joka he haluavat välttää kaikin keinoin.
Kreml yhteenveto osoittaa, että vaikka Putin teki säätää rauhoittamista, hän teki myös hyvin selväksi, mitä hän haluaa eurooppalaiset tehdä.   Ensinnäkin hän haluaa eurooppalaisten painostaa Kiev täyttämään poliittisia määräyksiä Minskin II sopimuksen ja puhumalla suoraan sen johtajien ja Donetsk ja Lugansk kansantasavaltaa
"(Johtajat) keskittyi tärkeydestä virallistaa erityisaseman Donbass, toteuttamalla perustuslakiuudistusta ja armahdusta sekä kunnallisvaalit.Kaikki nämä kysymykset olisi koordinoitava yhteysryhmässä, jossa Kiev voi puhua suoraan Donetsk ja Lugansk. "
Toiseksi Putin haluaa eurooppalaiset painostaa Kiova vetämään joukkonsa takaisin ajolangan ja tekemään lopuksi mitä se sitoutui tekemään alle Minskin II sopimus, joka on poistaa sen raskaita aseita alueelta
"Johtajat myös ilmaissut huolensa jatkuvasta epävakauden ratajohtoon ja lukuisia tulitauon loukkaukset ja korosti tarvetta tiukka noudattaminen tulitaukosopimusta, peruuttaminen raskaita aseita alla Etyj-tarkkailuoperaation hallinnassa ja toimenpiteiden edelleen de -escalate jännitteitä, kuten vapauttamalla aseellisten ryhmien ja luoda demilitarisoitu alueilla. "
Koska Putin tietysti tuntee eurooppalaiset ovat tähän asti täysin epäonnistuneet mitään näistä asioista, jotta Kiev on toteuttanut kumpikaan poliittinen eikä turvallisuus määräysten Minskin II sopimus. 
Olipa Putin uhkasi kaikkia toimia, jos he eivät tee niin nyt Kremlin yhteenveto ei tietenkään sano.   Tämän tulisi selviävät huippukokouksessa Hangzhou.

Lue selaimessa »
Jaa Twitterissä Kuten Ukrainan "raa'at provokaatio", Putin puhuu Saksan Merkelin ja Ranskan Hollande Facebookissa

Venäjän maatalouden on paras vuodesta Neuvostoliiton

Alexander Mercouris on 24 elokuu 2016 18:17
IMG_6531
Venäjän maatalous on edelleen kiihtyvän kanssa viljasadon odotetaan osuma post-Neuvostoliiton kirjaa 109 miljoonaa tonnia tänä vuonna.   Tämä tulee päälle yleisestä nousuun maataloustuotokseen 3% enemmän kuin edellisenä vuonna.
Ennätys viljasato on osittain seurausta suotuisat sääolosuhteet tänä vuonna.  Kuitenkin on ei näytä olevan paranee jatkuvasti viljelyolosuhteet, joissa on enemmän maata tuodaan viljelyä ja Venäjällä kasvaa ja korjuu sen sadon tehokkaammin.
Venäjän viljasato on todennäköisesti sitä, että Venäjä säilyttämään johtoasemansa maailman tärkein vehnää viejä tänä vuonna.   Venäjän kanssa ilmeisesti vaikeuksia löytää säilytystilaa kaikille viljan se on sadonkorjuu korkea viljasato olisi edelleen paineita alentaa elintarvikkeiden hintoihin ja sitä kautta inflaatioon. 
Koska se tapahtuu - ja kuten laajalti ennustettu - Venäjä on kokenut deflaatio tai nolla hintojen nousu neljän peräkkäisen viikon ajan kesällä, vaikka tämä viime viikolla inflaatio jatkettiin standardi 0,1% viikoittain kasvu on seurannut suurimman osan vuotta.
Se ei ole kaikki seostamattoman hyviä uutisia.   Vaikka viljasadon arvioidaan olevan suuri, se on laadultaan huonompaa kuin välittömästi edeltävällä vuosina.   Se on kuitenkin ongelma venäläiset voivat hyväksyä.
Kaiken käännettä Venäjän maatalousalalla koska sen romahdus 1990-luvulla on ylläpitänyt ja vaikuttava, Venäjän viljelijät hyötyvät tuontikieltoa EU elintarvikkeiden tuonnista ja alempi rupla.   Venäläiset aikovat täysin riittävä elintarvikkeissa 10 vuotta ja tällä hetkellä ne näyttävät olevan oikealla tiellä tämän saavuttamiseksi.

Lue selaimessa »
Jaa Twitterissä Kuten Venäjän maatalouden on paras vuodesta Neuvostoliiton Facebookissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti