perjantai 26. elokuuta 2016

päivitykset

Duran

News ja älykäs analyysi kaiken mitä sinun tarvitsee tietää Vuonna 26.8.2016 Alue


Krimin piiritetty: Revisiting Krimin kansanäänestys

By Haneul Na'avi on 26 elokuu 2016 17:47
Riemukas väkijoukkoon Krimillä, katkolla alue Ukrainan, odottaa tuloksia kansanäänestyksessä Krimin kaupunki Sevastopol 16. maaliskuuta 2014 päivä alue äänesti irrottautua Ukrainasta ja tulla osaksi Venäjää.
7 elokuu kahakka Krimin niemimaa on ratcheted jännitteet Ukrainan ja  Venäjän kyseenalaiseksi Kiovassa oikeutusta ja väittää alueeseen. Tällä hetkellä molemmat kansat ovat  päällä korkean varoittaa koska ne lisäävät heidän sotilaspuolustustilat jälkeen terroristisalaliitosta seuraamuksia  Ukrainan puolustusvoimien (UAF).
RT raportit .
"[DE] FSB sai varoituksen Armyansk paikalliset, joka oli raportoinut epäilyttävät  ihmisiä sotilasunivormuja kotikaupungistaan," ja "havaitaan noin 20 ihmistä alueella, joka oli  lastaus räjähteitä ja aseita heidän piilopaikkaan. Kun epäillyt huomannut Venäjän  turvallisuusjoukot, he heti avasi tulen, ammunta tappaa. "
Vt Ukrainan presidentti Petro Poroshenko välitöntä, käsikirjoittanut reaktio oli kieltää osallistumista.   UNIAN raportoi hänen sanoneen.
"Venäjän syytökset, että Ukraina on käynnistänyt terroriteot miehitetyn Krimillä  ovat kyynisiä ja järjetön kuin sen väitteet, ettei Venäjän joukkoja Itä Ukrainassa. Nämä  fantasioita on vain yksi tavoite: tekosyynä enemmän sotilaallisten uhkien Ukrainaa vastaan. "
Kuitenkin Poroshenko lausunnot ovat rajat tarkoituksiin Ukrainan sisäministeri  Arsen Avakov, joka chauvinistically vakuutti vastakkaiseen juuri kuukautta ennen.   Press TV raportoi hänen sanoneen
"Meillä ei ole mitään. Tarvitsemme uuden armeijan, uusi National Guard, uuden poliisivoimat. Tämä on mitä  Ukrainan hallitus työskentelee tällä hetkellä. Meidän täytyy palauttaa kaikki tämä, ja sitten, jossa  tarpeeksi tahtoa, Krimin on meidän. "
Mukaan Press TV Avakov jatkui
"Kiova on parhaillaan koulutusta erillinen erityinen voima Ukrainan National Guard".
Nämä ristiriidat osoittavat, että Kiovan viranomaiset ovat yksinkertaisesti menettävät otteen puolustus  voimia. UAF-löyhä liitto yli 50 vapaaehtoisten sotilasjoukkoja-yksinkertaisesti ole taitoja ja  koordinointi parhaiten Venäjän FSB ja tunkeutua Krimin niemimaalla.  Tämä kävi ilmi siitä 08 syyskuu 2014, alkaessa vihamielisyyksien jälkeen Amnesty International julkaisi  murskaavaa raportti dokumentointia laittomuus on Aidar pataljoona ja muissa Ukrainan  puolisotilaallisten ryhmien, kuten he tekivät yhä raa'asta ihmisoikeusloukkauksia Venäjän puhuvan Donbas alueen tavalla, joka verrattuna islamilaisen valtion.
"Tuloksemme osoittavat, että vaikka muodollisesti toimivat komennossa Ukrainan turvallisuuden  voimat yhdistetään pääkonttori alueella jäsenet Aidar pataljoonan teko käytännössä ole  valvontaa tai valvontaa, ja paikallinen poliisi ovat joko halua tai kykene käsittelemään väärinkäytöksiä."
Ironista kyllä, Marcin Mamon siepata kirjoitti uraauurtavasta artikkelisarja miten Kiovan hallitus alkoi näkymät Ukrainan yhteistyökumppaneinaan islamilainen valtio.
"Näennäisesti valtion hyväksymästä, mutta ei välttämättä valtion määräysvallassa, jotkut on tukenut  Ukrainan oligarkit, ym yksityisten kansalaisten. Vähemmän puhuttu, on kuitenkin Dudajev  pataljoona, nimetty ensimmäinen presidentti Tšetšenian Džohar Dudajev, ja perusti Isa  Munayev, tšetšeenillä komentaja joka taisteli kahdessa sodassa Venäjää vastaan. "
Johtuen pitkä lista rikkomuksista, Venäjän ja Ukrainan suhteet pysyy täydellinen epäjärjestykseen ja ovat tulleet haihtuvia välienselvittely kuin UAF etenee etelään kuin Perekopinkannas, rikkoo Minskin sopimukset yhdessä itsemääräämisoikeutta Krimin kansalaisten.   Ukrainan suhteet jossa Crimeans, toisaalta, ovat peruuttamattomasti muuttunut pysyvästi.
Alla tyhjä propaganda länsimaisen median ja diskurssi Venäjän-pohjainen oppineet piilottaa epämiellyttävä totuus: Krimillä oli ollut lahja Ukrainaan ja historiallisesti seuraamuksia sisällä tiukkoja ohjeita.
Vuoden 1954 "Meeting puheenjohtajiston korkeimman Neuvostoliiton tasavaltojen"puhe nimenomaisesti toteaa sopimuksen ehdot siirtää Krimin Ukrainaan.  Sopimuksen oli Nikita Hruštšov tarjouksen edistää veljeyttä välistä Venäjän sosialistinen  Federatiivisen of Sosialististen (VSFNT ) ja Ukrainan sosialistinen (SSR), koska  osa hänen "de-Stalinisation" politiikkaa, johon kuului sovittaa entinen pääsihteeri Joseph  Stalinin prosessi dekulakisation (1930-1937), Ukrainan suuri nälänhätä (1932-33), ja  massakarkotuksen Krimin tataarit, venäläiset, kreikkalaiset ja saksalaiset toisen maailmansodan aikana  (1942-43).
Seuraavat passage, puhuu puheenjohtaja puheenjohtajiston korkeimman neuvoston Neuvostoliiton  unionin Kliment Voroshilov, puhuu lähes profeetallisesti ja selitetään termit yksityiskohtaisesti:
"[Voroshilov]: Kapitalismissa tämä ei olisi ollut mahdollista. Historiassa eivoinut olla, ja  voi olla sellainen suhteita tasavalloissa [jossa] kapitalismin, halut alueellisen takavarikointia  ja halu vahvaa maiden juhlia alueilla heikkojen maiden muodostivat varsinainen perusta suhteiden maissa. Vain ehdot n Neuvostoliiton  tasavaltojen oli niin oikeudenmukainen ratkaisu kaikista alueelliset kysymykset välinen liitto tasavaltoja mahdollista perustuu  hallinnollisiin ja taloudellisiin mahdollisuutta täysin keskinäistä ystävyyttä ja veljellisen  yhteistyö kansojensa.
Sekä kaukaisessa ja ei-niin-kaukaisessa menneisyydessä vihollisia toistuvasti yrittänyt ottaa Krimin niemimaan  Venäjältä ja käyttää sitä ryöstämistä ja tuhoavat Venäjän maita, ja luoda sotilastukikohta siellä hyökätä Venäjällä ja Ukrainassa. Mutta useammin kuin kerran yhteiseen taisteluun Venäjän ja Ukrainan kansojen  vakavasti voittaa röyhkeä hyökkääjät ja heitti ne pois Ukrainan ja Krimin [...] ".
(Bold kursivointi lisätty)
Ensinnäkin, siirto perustuu luottamukseen kahden kommunististen hallitusten takaamia alle  sosialistinen poliittinen talous. Nyt molemmat ovat riippumattomia kapitalistinen tasavaltoja, ehdot ja  edellytykset eivät enää täyty.
Romahdettua Neuvostoliiton kesti vuoden tuskallinen neuvottelujen silloinen Venäjän federaation presidentti Boris Jeltsinin ja Yhdysvaltain presidentit George Bush vanhempi ja Bill Clinton muuttavat sopimuksia alla " sopimuksen ystävyyden, yhteistyön ja ​​kumppanuuden Venäjän Federation ja Ukrainassa ", joka on annettu 31. toukokuuta 1997 alkaen.
Kuitenkin se oli turha vaiva varten Jeltsin uskoa, että nämä uudet ehdot vaikeuttaisivat alle  nykyisen maailmanjärjestystä.
Lisäksi entinen Ukrainan presidentti Viktor Janukovitshin tulehtunut näiden jännitteiden jälkeen opportunistisesti painavat hänen vaihtoehtoja välillä Euraasian unionin (EAEU) ja  Euroopan unionin (EEUU), että se rikkoo 13 (koordinoidaan strategioita toteuttaa  talousuudistuksia ja syventää taloudellista yhdentymistä) vuoden 1997 sopimuksen Ystävyyden.
Mukaan Euroopan komission Stefan Fuele , Janukovitsh ei voinut hyväksyä, koska kauppa  olisi
"...... Maksaa Kiev $ 500 miljardia kauppa Venäjän kanssa tulevina vuosina, ja panna  vaatimuksia Ukrainan pitää ryhtyä EU: n oikeudelliset ja muut vaatimukset maksaisi toisen $ 104 miljardia dollaria."
Kun hän oli peruuttanut Euroopan tarjouksen, hän oli jo besmirched Ukrainan kansallisen suvereniteetin kuin Euromaidan vallankaappaus oli jo käynnissä ehdollisena.
Lisäksi Janukovitshin kutsui katastrofin neuvottelemalla 2013 assosiaatiosopimuksenvälillä  Ukrainan ja EU: n, joka altistuu Ukrainan vapautettu ulkomaisia ​​yksityistämisen.   Tätä painotettiin jota artikkeli Oriental Review
"Kahden tai kolmen vuoden koska asianomaisten määräysten välisen assosiaatiosopimuksen  Ukrainan ja EU: n tulevat voimaan, Monsanton lobbaus ponnisteluja muuttavat Ukrainan markkinoille  tulee oligopoli koostuu amerikkalaisten yritysten."
Putin innokkaasti havaittu tämän ja vallankaappauksen jälkeen, yksinkertaisesti purki 1954 siirtoa huomata  erityinen rikkomuksista ystävyyssopimus vahvistaa Krimin kansanäänestys.
Jossa Janukovitshin mennyt ja vihamielinen, nukkehallitus sen tuntumassa, Venäjä takaisin historiallisen alueen.
Rikkomukset 1997 ystävyyssopimus merkitsi 6 artiklan (no maiden kanssa suunnattu toisen osapuolen), Article 11 (väkivaltaa vastaan ​​kansalaisten perustuvat kansalliseen, rodulliseen, etniseen tai uskonnollinen suvaitsemattomuus), ja sen 12 (oikeus turvata etnisten, uskonnollisten , kielellinen tai kulttuurinen historia ilman sulauttamista).
Sen jälkeen Yhdysvaltain tukema Euromaidan vallankaappaus , silloinen väliaikainen puheenjohtaja Oleksandr Turtšynov provosoi  Venäjän viranomaiset edelleen tilapäistä kumoamalla vuoden 2012 laki suojella vähemmistökieliä.   Raportitvainottujen etnisten vähemmistöjen lopulta pakko Putinia toimimaan ensin puhumallaja  Yhdysvaltain presidentti Barack Obama ja myöhemmin yhteyttä YK pääsihteeri Ban Ki-moon.
Pienellä tuella kansainvälisen "yhteisö", Putin työskennellyt Krimin  viranomaisia ​​luomaan kansanäänestyksen, sitten allekirjoitti Executive Order no. 268 pian sen jälkeen.
Tavoitteena oli kunnostaa kansallisen etnisten ryhmien osallisuutta demokratiaa ja panostaa niiden  kehittämiseen, alkaen KertŠinsalmea Bridge, kuten käy selvästi ilmi Kremlin yhteenveto :
"Tarkoituksena Executive Order No. 268 on palauttaa historiallinen oikeudenmukaisuus ja korjata  seuraukset laiton karkotus Bulgarian, Kreikan, Krimin tataarit ja Saksan  kansojen Krimin ASNT ja joiden oikeuksia loukataan, joka tapahtui."
Vaikka on varmasti ollut materiaali koskee Simferopol ja liittyvät Venäjän Mustanmeren  laivaston Sevastopol, jotka selittävät Venäjän toimien ensisijainen pyrkimys oli, että alle Putinin katsella, hän ei koskaan sallia Crimeans kuuluvan fasismia uudelleen.   Kansanäänestys oli ideologinen kuin se oli materiaalia.
Sen sijaan selittää tämän historian eri kohderyhmille, kansainväliset tiedotusvälineet ovat päättäneet menettää  kasvonsa kautta banaali, petollinen mantra "Venäjän aggression" ja "liittämistä". Kuitenkin sekä  laittoman Kiovan hallitusta ja sen Länsi kannattajat harjaa sitä syrjään ja haluavat sivuuttaa  Venäjän voimassa huolenaiheita.
Valitettavasti näin, naurettavia syytöksiä Putin kuin virtaa kuluttaviin diktaattori ovat vain vahvistaneet ja tuen lisäämistä teoistaan ​​ympäri maailmaa.
Sopeuttaminen, ei liittämistä, Krimin on yksi tällainen tapaustutkimus.
Länsi propagandan ja sen seuraajat pitäisi katsoa peiliin ja sitten tutkia historiaa.Venäläiset  koskaan unohda omia; mikä edelleen hämmentää väärää tietoa tähän päivään

Lue selaimessa »
Jaa Twitterissä Kuten Krimin piiritetty: Revisiting Krimin kansanäänestyksen Facebookissa

Hillary Clintonin Ceausescun hetki. Amerikkalainen diktaattorin kiistelty puhe

Adam Garrie on 26 elokuu 2016 17:46
24 marraskuu 1989, Bukarest, Romania --- Romanian presidentti Nicolae Ceauşescu puhuu kiihkeästi aikana päättäjäisiin Romanian kommunistipuolueen 14. kongressi Bukarestissa, 24. marraskuuta, 1989. Hänen vaimonsa Elena istuu hänen vieressään (alhaalla vasemmalla).  --- Kuva: © Bernard Bisson / SYGMA / Corbis
Hillary Clinton on piti puheen, joka saattaa hyvinkin mennä alas historiankirjoihin kuin hänen Ceauşescu hetki.
Vaikka hän sai kaikki terminologian virheellinen, Clintonin hyökkäys hänen kriittisin vastustajia poimia siitä, että mitä olen kutsunut vaihtoehtoista-globalism on lähettänyt pelko sydämessä perinteisen uusliberalistisen / neo-con globalistisen laitoksessa.
Hän kutsui kaikki media, joka kieltäytyy lukea BBC / CNN kirjoitus "alt-oikea". Tämä on outo sanavalinta useista syistä.
Ensinnäkin vaihtoehtoisten tiedotusvälineiden muodostuu ja katsellut yksilöiden ideologioiden voidaan kuvata sekä vasemmalla että oikealla. Ei ole jäykkä ideologinen tentti täytyy kulkea, jotta ymmärtää, että valtamedia West kierre tiedot, kerro untruths ja toimii kansi hylätyn ja korruptoitunut poliittinen eliitti.
Toiseksi vanhat määritelmät vasemmalla ja oikealla ovat siirtyminen.Uusliberalistisen globalisaation on niin paljon lähteenä jatkoa niille huolissaan kulttuuriin eroosiota ja hyökkäys kansallisvaltioiden kuin se on jäsenten maailmanlaajuinen työväenliikkeen ja asianomaisten kansainvälisten ihmisoikeuksia.
Tosiasia asia on, mukaan perinteinen määritelmien, Hillary Clintonin kampanja on kaikkein äärioikeisto modernin Amerikan historiassa. Tässä syy:
  1. Hän on piittaamatta perustuslain takaama vastaan ​​presidentin vallan käydä laittomia sotia (mukaan sekä Yhdysvaltojen ja kansainvälisen oikeuden)
  2. Hänen politiikka vallanvaihdos on vakuuttava inflaatiovastainen politiikkaa, joka on piittaamatta siviilien henkeä, suvereniteettia ulkomaisten valtioiden alueellista koskemattomuutta modernin poliittisen kartan ja peruskirjan YK.
  3. Hänellä ei ole aikaa yksilön oikeuksia ja on keskeinen tukija modernin joukkoseurantaan tilassa.
  4. Hän häikäilemättä kiusaajat hänen vastustajansa, ja kun se ei toimi. hän turvautuu korruptiota ja pahempaa, joista vain osa on altistunut Wikileaks ... lisää on ilmeisesti vielä edessä.   Mieti Etelä-Amerikan tyyliin fasismia toisella puoliskolla 20 th luvulla.
  5. Periaatteet sananvapauden, tutkiva journalismi ja ilmiantoja; periaatteet, jotka auttoivat altista korruptiosta Nixon hallituksen (joka jälkikäteen on melko vähäinen verrattuna siihen, mitä Clintons saada jopa), ovat täysin huomiotta.Hänen uhkauksista ilmiantajia häiritsevät tosiaan.
  6. Hänen nenäkkyys noin teloitukset ulkomaiset johtajat kuulostaa patologinen.
  7. Hänen kiinnityksen "alentaa Venäjän tekisi edes suurin kylmän Warrior hieman hermostunut. 
Ja kuitenkin hän kutsuu itseään ehdokas vasemmalle, jotenkin seisoo vasten mitä hän kutsuu "alt-oikea"?
Tosiasia on, että hän on huolissaan siitä, että Trump populistinen sävy yhdistettynä erittäin maltillista politiikkaa on altistaa hänen kampanja yhtenä ympärille rakennettu epäonnistuneen politiikan, jotka eivät tavoita ihmisiä.
Trump on paljon sodanvastainen kuin hän on, Trump puhuu työpaikkojen ja työntekijöiden oikeuksia paljon enemmän kuin hän tekee Trump puhuu huolet tavallisten ihmisten, vaikka hän tekee näyttää siltä, ​​että keskimääräinen amerikkalainen suurin pelko on huolenaihe olemassaolon kanssa mies nimeltä Vladimir Putin.
Hän on minkäänlaista kosketusta useammalla kuin yhdellä tavalla.
Suurin kummajainen pariton puheessa oli, kun hän kutsui Putinin "kummisetä" ja "alt-oikea".
Joku kuten Clinton, jonka taktiikka vastustajat ovat pöyristyttäviä parhaimmillaan ja epäilyttäviä pahimmillaan pitäisi oikeastaan ​​olla mikä mafia kielikuvia.
Käsitys, että Vladimir Putin on valvoa kaikkien maailman joka vastustaa perinteisen globalismia on farssimaista ja koska monet Amerikassa edes tiedä paljon siitä nykyajan Venäjän jatkuva syyllistämisen Putinin on niin tyhmä kuin se on tehoton.
Totuus on, että globaali liike korruption, sotaa vastaan ​​hoitoon ilmiantajia vastaan ​​ylikansallinen hallitus, vastaan ​​järjestelmällisiä ihmisoikeusrikkomuksia,   on orgaaninen, monikansallinen, monikulttuurinen ja monikielinen.
Se osoittaa ihmisten voiman ja vallan ajatuksia, vapautunut sillä ne ovat uuden median, jossa yhdistyvät sanoa "nyt riittää".
Se, että Putin ei ole tuominnut tätä ei tarkoita jotkut salaliitto, se merkitsee hän on mukava muuttuvassa maailmassa hän asuu, toisin kuin Hillary Clinton, joka soi enemmän ja enemmän kuin robotti, yksitoikkoinen Ceauşescu, joissa pyritään ratkaisemaan kiekui hänen maanmiehensä jotka olivat kyllästynyt häneen.

Lue selaimessa »
Jaa Twitterissä Kuten Hillary Clintonin Ceausescun hetki.  Amerikkalainen diktaattorin kiistelty puhe Facebookissa

Julian Assange kertoo Megyn Kelly, "Hillary Clinton on sängyssä uuskonservatiivit, Trump ole venäläinen agentti"

Alex Christoforou on 26 elokuu 2016 17:09
Assange kelly
Tämä on toinen osa Fox Newsin Megyn Kelly haastattelu Julian Assange. Löydät osa tästä.
Assange pohditaan, miten kytketyn Seth Rich kuolema on Wikileaks DNC sähköposti vuotaa ... mutta varsinkin, Assange varoittaa Megyn Kelly noin Clintonin vakio Venäjä sotaisan ...
"Haluan uskoa, että -ei organisaatio- ei mediaorganisaatio Yhdysvalloissa, ei olisi julkaistu DNC sähköposteja. Mutta en usko, thats totta todellisuudessa.
Uskon, MSNBC ei olisi julkaisi ne. Uskon, että New York Times ei olisi julkaissut useimmat niistä. Ja se on surullista. Sanotaan uskomatonta politisointia näissä vaaleissa median.
Ja on vähän koskee, väitteet, -that- Clintonin kampanjan, että jokainen on venäläinen agentti, ovat todella huolestuttavia. Miksi niin?
No koska kummallista kyllä, Hillary Clinton demokraatti, on -become- on sijoitettu itsensä nyt olevan turvallisuuden ehdokas. Hän palled kanssa uuskonservatiivit vastuussa Irakin sotaan. Ja hän tarttui kiinni tällaista neo-McCarthyist hysteria Venäjästä, ja käyttää että demonisoida Trump kampanja.
Trump kampanja on kaikenlaisia ​​asioita vikaa, mutta niin pitkälle kuin voimme nähdä, että venäläinen aineita ei ole yksi niistä. "

Lue selaimessa »
Jaa Twitterissä Kuten Julian Assange kertoo Megyn Kelly, "Hillary Clinton on sängyssä uuskonservatiivit, Trump ole venäläinen agentti" Facebookissa

Hillary Clinton: Kaikki voimakas. Saa Dr. Drew potkut hänen huomioita Hillary terveyteen

Alex Christoforou on 26 elokuu 2016 16:37
Pisteitä: FayesVision / WENN.com
Board-sertifioitu lääketieteen asiantuntija Dr. Drew Pinsky olisi pitänyt tietää koskaan kyseenalaistaa Hillary Clinton median kerronnan. 
Viime viikolla Duran raportoitu , että tv-asema lääkäri, joka tunnetaan nimellä "Dr.Drew meni KABC n McIntyre aamulla ja sanoi olevansa "vakavasti huolissaan" siitä Clintonin terveys, huomata, että hoito hän on saanut on "outo" ja voisi selittää "outo sivuvaikutuksia", joita ei nousee kaikki Internetissä .
Tänään HLN, verkko, joka toimii Dr. Drew Pinsky ohjelma, ilmoitti peruuttaa Dr. Drew show tulla syyskuun lopussa.
HLN liidut ylös ohjelman peruutus laskuun arvosanat, mutta toiset voivat pitää tätä osoitus HRC rajoittamaton valta amerikkalaisessa mediassa.
Niille ei ole "tietää",  HLN (aiemmin Sähkeuutiset) on yhdysvaltalainen perus-kaapeli ja satelliitti-tv-kanava, joka omistaa Turner Broadcasting System jako Time Warner. Kanava on spin-off Yhdysvaltain Cable News Network ( via Wikipedia ).
Lisää Dr. Drew TV lähdön  kautta määräaika ...
Päivää CNN: n Ashleigh Banfield ilmoitti ilmassa hän siirtymässä HLN syksyllä , HLN hiljaa vahvisti Dr. Drew Pinsky ohjelma päättyy ensi kuussa, vaikka hän pysyy avustaja CNN Worldwide.
"DR. Drew ja hänen ryhmänsä ovat toimittaneet yli viisi vuotta luovia esityksiä, ja haluan kiittää heitä heidän kovasta työstä ja erottuva ohjelmointi ", CNN johtaja Ken Jautz sanoi lausunnossaan vahvistaa Pinsky viimeinen televisiointi on 22 syyskuu.
Viimeisimmässä uudelleenkäynnistyksen, HLN menee enemmän suoraan uutisia hinta, lisätä osoittaa isännöi CNN: n Erica Hill, Michaela Pereira ja Banfield. Drew lähtö on ei-murskata, koska show'n luokitukset; paljon suurempi oli HLN tähti Nancy Gracen ilmoitus kesäkuussa että hän kutsui sitä wrap kun hänen sopimuksensa päättyy lokakuussa.
*****

Dr. Drew oli selvinnyt edellisestä uudelleen branding, hieman yli kaksi vuotta sitten, kun HLN ilmoitti tulla "ensimmäinen TV verkoston sosiaalisen median sukupolvi" ja "uudelleen TV-uutiset ja tiedot vetämänä mitä nousussa, on jaettua ja menee virus kaikissa näytöissä. "
Pinsky pääsi otsikoihin viime viikolla, kun hän ilmoitti radio-ohjelmassaan hän on "syvästi huolissaan" noin demokraattisen presidentin hallintarekisterissä Hillary Clintonin terveyden ja terveydenhuollon hän sai. Sillä oli hienosti Donald Trump kanta, jonka Clinton ei ole terveellistä tarpeeksi palvelemaan POTUS .

Lue selaimessa »
Jaa Twitterissä Kuten Hillary Clinton: Kaikki voimakas.  Saa Dr. Drew potkut hänen huomioita Hillary terveyteen Facebookissa

Hillary Clinton julisti sodan Infowars. Alex Jones tulipalot takaisin tuhoisa Hillary video

Alex Christoforou on 26 elokuu 2016 16:07
alex jones
Hillary Clinton ampunut ensimmäisen laukausta, sanomalla, että Alex Jones väitti "ei lapsia" kuoli Sandy Hook ... vaikka lähdössä teleprompter script pahoitella, että Alex Jones on "musta sydän."
Alex Jones potkut takaisin Hillary, ja ehdottomasti murskaa HRC eeppinen video kosto ... yhdistävät Hillary Libyaan sotarikoksia, Saudi Arabia 9-11 hyökkäyksiä, KKK yhteistyötä, ja jopa vetämällä videoarkiston  jossa Hillary kannattaa rakentaa muuri pitää Meksikon maahanmuuttajat Yhdysvalloissa.
Alex Jones päättyy hänen vastauksensa sanomalla,
"Tiedän kuka olet.
Tiedän Klan rahoitetaan olet ensin kampanjoita, ihmisiltä, ​​jotka olivat siellä. Tiedän kuka olet, ja kuten amerikkalainen ja patriootti, en pelkää teitä kiusaa. "
Clinton kampanja on syöksykierteeseen. Menossa jälkeen Infowars kampanjan puhetta tulossa melko epätoivoinen.
Rotukortin on myös selvä merkki siitä, että Clinton on menettämässä kerronnan, putoaminen takaisin standardin liberaali "olet rasisti" argumentti, jolla pyritään kääntää huomion pois jatkuvasti ristitulessa sähköpostin skandaalit ja korruptio kaatamalla yli HRC kuten loputon aaltoja.

Lue selaimessa »
Jaa Twitterissä Kuten Hillary Clinton julisti sodan Infowars.  Alex Jones tulipalot takaisin tuhoisia Hillary video Facebookissa

Turkin laiton hyökkäys Syyrian osoittautuu Erdoganin ole ystävä Venäjä

Adam Garrie on 26 elokuu 2016 14:14
Turkin ja Syyrian
Äskettäin Varoitin Venäjältä kuin tukevan Venäjän juuri syy auttaa Syyrian eroon itsensä fanaattisia, terroristien murhaajia, että presidentti Erdogan, Turkki ei ole luotettava eikä johdonmukainen liittolainen.
Tietysti on totta, että Venäjä ja Turkki olisi kiristyneen tilanteen lievittämiseksi, mutta on olemassa suuri ero kastike haavan ja tehdä täydellinen liitto. Tuntuu vain viikon kuluttua lähentymistä, Turkki on pettänyt Venäjä, rikkoi kansainvälistä oikeutta ja auttanut horjuttaa Syyrian.
Eilen turkki säiliöt ja suunnitelmien avulla Yhdysvaltain ilmavoimat, laittomasti hyökkäsi Syyrian alueella, erityisesti kaupungin Jarablus. Turkkilaiset ja amerikkalaiset perustella hyökkäys väittämällä he pyrkivät taistelemaan ISIS jotka ovat hallinnassa Jarablus.
Todellinen syy on, koska kurdien hävittäjät olivat partaalla ottaen Jarablus ja Turkin pelkäsivät perustetaan kurdien linnake Turkin rajalla.
Mielenkiintoista, vaikka mitään suuria valtiot tällä hetkellä mukana Syyrian suosii perustamista kurdivaltio, Amerikka oli yksi vankkumaton kannattajat kurdien, Oletan Amerikan uskollisuutta kurditaistelijoiden on par Turkin uskollisuutta Venäjälle.
Silti Turkin miehityksen on enemmän kuin vain korvapuusti Venäjälle. Se asettaa Turkin strateginen tukkanuottasilla Venäjän taistelevat syy vastoin sitä, mikä Venäjän ja Syyrian taistelevat, ja se paljastaa ainoa johdonmukainen noin Turkin hallintoa;vakio tekopyhyyttä.
Vuodesta 24 : nnen elokuuta Jarablus on väittänyt ns "vapaa Syyrian armeija", ilmoitus, josta ansioita valvontaa.
The 'Vapaa Syyrian armeija "   on vähemmän todellinen ryhmä kuin saalis kaikki nimi eri taistelijoita useita ja muuttuvat kuuliaisuuteen, taistelevat yksi yhteinen tavoite, kaataa laillinen hallitus Syyrian.
Itse asiassa se oli taistelijoita merkitty nimellä "Free Syyrian armeija", joka vuonna 2011 alkoi toimia, jotka auttoivat horjuttaa maan vakautta, joka mahdollisti ISIS, Al-Qaida ja vastaavat ryhmät tunkeutua maahan heidän sitten linnoituksistaan ​​Pohjois-Irakissa.
Kun ISIS alkoi valloittaa suuria osia Syyrian Vapaan Syyrian armeija hiipui sen entisiä jäseniä joko liittymällä ISIS ISIS kloonit kuten Al-Nursa tai yksinkertaisesti hiipumassa.
Nimi Vapaa Syyrian armeijan on viime vuonna noussut kuolleista, pääasiassa ulkomaiset kommentaattorit mainitakseni sekava taistelijat, jotka ovat valmiita ottamaan tilauksia Nato kulloinkin ja missä tahansa paikassa.
Jos ISIS taistelijoita joskus vaihtaa nimeä ryhmänsä sopivaksi käsitettä "kohtalainen Ääri-islamilaisten, kuin Free Syyrian armeija on päinvastainen, se on ei-ryhmä, jonka harmiton nimi ajoittain näkyy lehdissä, jotta se tuntua ulkomainen hallituksen vastaisia ​​voimia on valtavirran oikeutus Syyriassa.
Yhteenvetona Turkki on korvattu ryhmä, joka kutsuu itseään ISIS tuntemattoman bändi valloittajat joka tilastollisesti kuuluvat entiset ISIS jäsenet ja nykyiset ISIS jäsenet väliaikaisesti pimeä alla eri lipun alla.
Ei missään nimessä tämä edun Syyrian kansan eikä poliittisen vakautta alueella.
Venäjän etujen on selvä. Venäjä tekee mitä vaaditaan Syyrian hallitusta auttamaan torjuntaa kaikenlaisen terrorismin. Vain maissa hallitus pyysi puuttua Syyrian tekevät niin kansainvälisen oikeuden mukaisesti.
YK ei ole hyväksynyt Turkin-Yhdysvaltain hyökkäystä, eikä sen puoleen on se hyväksyi muita Nato maan pommitusten Syyrian. Syyria on edelleen itsenäinen valtio ja samalla ISIS väite he ajaa "islamilainen valtio", kukaan maailmassa tunnistaa sen valtion.
Ironista kyllä, tunkeutuvat ISIS kontrolloitua osien mikä on laillisesti Syyrian alueella, yksi avustukset tunnustusta islamilainen valtio valtakirjalla. Sanoa yksi on julistanut sodan "islamilainen valtio" tarkoittaa, että se on tila.
Todellisuudessa ainoa laillinen valtion alueella kyseessä on Syyrian ja siksi Syyria on hyökkäsi.   Maailmassa säätelee joko logiikkaa tai oikeuteen, kaikkien maiden tulisi liittyä Syyrian taistelussa terroristeja. Määrääminen no-fly-alue ympärillä Jarablus on kaikkiaan loukkaus sekä Syyrian kansallistunteen ja provokaatio Venäjä, joka on ainoa ulkomainen ilmavoimat laillisesti yli lentävien Syyrian alueella.
Tässä kaikessa, tekopyhyyden on ällistyttävää. Viime vuonna Turkki ammuttiin alas venäläinen jet väitetysti tulevat Turkin ilmatilaa pelkkää hetkiä (tämä osoittautui suoranainen valhe kuin kone pysyi Syyrian ilmatilassa aina).
Nyt, turkki tankkeja ja lentokoneita anna Syyria täysin rankaisematta. Tämä on sama Erdogan joka moitti Syyrian vuonna 2012, kun Turkin jet itse tehnyt eksynyt osaksi Syyrian ilmatilaan ja ammuttiin alas Syyrian joukot.
Sanoin, että Erdoganin epäjohdonmukaisuus teki hänestä vastuun ja tosiaan se on vain vienyt hänet viikkoa puukottaa Venäjän takaisin, kun groveling ennen Putinin ja arvostellaan Amerikan kieltäytyä luovuttamasta Turkin toisinajattelija Fethullah Gülen.
Nyt Erdogan on palannut ytimessä NATO, uhkaa ampua alas Venäjän suihkukoneet jotka lentää osiin Syyrian että Turkki on laittomasti vallannut. Jokainen Venäjällä joka ajattelee Erdogan on ystävä täytyy ajatella uudelleen ja olla realistisia.

Lue selaimessa »
Jaa Twitterissä Kuten Turkin laiton hyökkäys Syyrian osoittautuu Erdoganin ole ystävä Venäjän Facebookissa

Venäjä ja Turkki: lopettaminen lähentymistä?

Alexander Mercouris on 26 elokuu 2016 14:07
Turkin ja Venäjän
Turkin tunkeutuminen Syyrian ja Turkin vangitseminen Jarablus ovat tulkita joidenkin tarkoittaa, että Turkin - Venäjän lähentymistä on huijausta. 
Tämän näkemyksen Erdogan, joilla kiinnitetään myönnytyksiä Putinin huippukokouksessa Pietarissa on tuhlannut aikaa pudottamalla maskin, jälleen pettää hänen venäläinen "ystävä" tunkeutuvat Syyria.
Mielestäni tämä on tuote, yli suuret odotukset monet olivat Turkin - Venäjän lähentymistä.   Kuten olen sanonut monta kertaa, tämä on lähentymisen ole uudelleensuuntausta .   Turkki voi olla vihainen meille vallankaappaus, tosiasia tehdään selväksi Erdoganin päätöstä lähettää vain apulaiskaupunginjohtaja Ankara toivottaa Yhdysvaltain varapresidentti Biden hänen saapuminen äskettäin Ankarassa.   Sitä ei enää ole Yhdysvaltain tai Naton liittolainen.
Ei ole myöskään mitään syytä ajatella venäläiset tuntevat Turkin tunkeutumisen Syyria on "pettänyt" niitä.   Sillä "petos" on tapahtunut Erdogan olisi joutunut harhaan venäläisille kuin hänen aikeet Syyriassa.   Päinvastoin Erdogan on koskaan milloin tahansa sanoi, että hänen politiikkaa tai aikeita Syyriassa ovat muuttuneet.   sen sijaan hän on aina sanonut, ja jatkoi asti aattona huippukokouksessa Pietarissa sanoa, että hänen politiikkansa Syyriassa ovat ennallaan.   hän kuitenkin vaatii, että presidentti Assad on mentävä ja hän vielä sanoo haluavansa vaihtaa hallintoa Syyriassa.   hän on jopa sanonut, että hän ei pidä Jabhat Al-Nusra - Al-Qaidan Syyrian affiliate - olla terroristijärjestönä.   Ks yksityiskohtainen keskustelu kaikista tämän täällä .
Toistaa: mitä tapahtui Pietarissa oli paikata suhteiden Venäjän ja Turkin kokoamalla ne karkeasti takaisin missä he olivat ennen ampumista alentamisen SU24 viime vuoden marraskuussa.   Useat talouden käsittelee sovittiin pääpiirteittäin, mutta ei ollut geostrategisesta vuorossa yksikään luvattiin tai vaatinut tai (venäläisten) odotettua, ja se oli kohtuutonta odottaa niitä .
Koska se tapahtuu turkkilaiset sanovat ilmoitti venäläisille ennakolta aikomuksestaan ​​siirtyä eteenpäin Jarablus, ja että venäläiset näytti vihreää valoa sille. 
Se on täysin uskottava.   Venäläiset ymmärtävät, että Turkin perustamalla itsenäisen YPG ohjattu kurdi autonominen alue pitkin Turkin Syyrian rajaa ei voida hyväksyä, ja että turkkilaiset toimivat päättäväisesti sen estämiseksi.   Lyhyt sotaan Turkin Venäjän voi estää Turkki toimimasta tällä tavoin, eikä sillä ole syytä loukata turkkilaiset yrittää tehdä niin.
Tärkeintä ymmärtää noin Turkin hyökkäys on, ettei osa siitä kuuluu alueiden Syyrian ja alle Syyrian hallituksen tosiasiallinen määräysvalta.   Kaikki tämä alue ohjataan joko YPG tai ISIS. 
Myöskään tällä alueella kriittinen Syyrian hallituksen säilymiseen.   Se riippuu Syyrian hallitus säilyttää otteensa Damaskoksessa ja Aleppo, Keski kaupunkien Hama ja Homs, keskeinen alue Latakia, ja viime kädessä recapturing kaupungin ja maakunnan Idlib.   Jos Syyrian hallitus saavuttaa kaiken tämän, niin se on turvattu sen olemassaolon, mikä on tavoite venäläisten asettaa itse tehdessään puuttunut Syyriassa viime vuonna. 
Sillä välin venäläiset epäilemättä laskea - samoin kuin syyrialaiset - että Koillis Syyria voidaan jättää huolehtia itsestään, ja että mitä turkkilaiset nousta sinne - kaukana keskeinen taistelukentillä Damaskoksessa ja Aleppo maakunnat ja in Idlib maakunnassa - lopulta armeijan ja strategisesti yksinkertaisesti ei ole väliä.   Vaikka se voi kuulostaa armoton, se on sellainen häikäilemätön laskelma, että joskus on tehtävä sodassa.
Tämä ei tarkoita, että venäläiset ovat täysin kiinnosta, mitä Koillis Syyriassa.  Kuitenkin painopiste huolensa eivät ole Turkin hyökkäys.   Pikemminkin se on viime aikoina jakautuminen suhteiden Syyrian hallituksen ja kurdien miliisi YPG . 
Vaikka YPG ei ratkaiseva rooli taisteluissa Länsi Syyriassa, se on ollut hyödyllinen liittolainen Syyrian armeijan taistelut Aleppo ja idempänä taistelussa ISIS.
Jo ennestään pahasti kovin rasitettu Syyrian armeija tuskin tarvitsee enemmän vihollisia Syyriassa, ja venäläiset haluavat estää nykyisen jännitteitä Syyrian armeijan ja YPG laajeneminen täysimittaiseksi taistelevat hinnalla millä hyvänsä.
Että tämä on venäläisille avainkysymys koillisosassa Syyrian tällä hetkellä on juurivahvistanut viimeistään Venäjän ulkoministeriön ulkopoliittisen Maria Zakharova Venäjän vaikuttava ulkoministeriön tiedottaja
"Sikäli kuin tilanne Syyrian Hasakeh osalta olemme erittäin huolestuneita yli terävien aseellinen laajenemisesta kyseisessä kaupungissa Luoteis-Syyrian hallitusten joukkojen ja kurdien miliisit.   Venäjä on toteuttanut ennakoivia toimia yhdessä eri kanavia, joiden tarkoituksena on estää veljessodan yhteenottoja. Olemme kehottaneet osapuolia näyttämään maltillisuutta.   Kehotamme osapuolia näyttämään malttia, viisautta ja poliittinen omatunto ja vastuu sekä kehittää tietoisuutta kaikki patriootteja on vain yksi yhteinen vihollinen - terroristeja.   On selvää, että terrorismi on yhteinen uhka kaikille syyrialaisia, jotka jakavat yksi tavoite, joka säästää Syyria, jossa kaikille kansalaisilleen riippumatta heidän etnisestä taustasta tai uskonnosta pitäisi tuntea mukava. "
Venäläiset ovat noudattaneet nämä perusteet mukaan (kuten Zakharova sanoo) ottaen positiivisia toimia paikan päällä pyrkimällä välittäjä aselepojen toisinaan välillä Syyrian hallituksen ja YPG sekä Al-Hasakeh ja Aleppo, toistaiseksi se on sanottava vain vaihtelevin tuloksin .
Venäläiset eivät hallussaan vaikutusvaltaa molemmille osapuolille.   Syyrian hallitus on nyt täysin riippuvainen Venäjän selviytymisen, kun taas Venäjä on ainoa jäljellä oleva voima, joka näyttää edelleen joitakin myötätuntoa itsehallintovaatimukset tekemät YPG.   Vielä huhtikuussa - aikana, jolloin Venäjän suhteita ja Turkki olivat vielä hyvin huono - venäläisille vaativat, että kurdit erikseen edustettuna Geneven rauhanneuvotteluissa.   venäläiset eivät ole vetäytynyt tästä asennosta.   ne epäilemättä muistuttaa YPG että jos he haluavat rooli neuvotteluissa - ja siten rooli päätettäessä tulevaisuudessa Syyrian - niin vihamielisessä alueella he tarvitsevat jatkuvaa Venäjän tukea.
Tällaisessa kireä tilanne ei ole yli syystä, että venäläiset saattavat hiljaa tyytyväinen Turkin hyökkäys, joka (koska ne saattavat nähdä sen) keskittämään mielensä osa YPG - näyttäen YPG jotka heidän todellisia ystäviä ja niiden todellinen viholliset ovat ja miksi USA ei voida vedota pitkän aikavälin liittolainen.
Kollegani Alex Christoforou on viime aikoina muistuttanut, miten tällä alueella onvenäläisiä, jotka ovat yhä rauhantekijät, vaikka USA jatkuvasti toimii levittää sotaansiellä. 
Venäjän sovittelua Syyrian hallituksen ja YPG - riippumatta siitä, onko lopulta se onnistuu - tulossa heti USA yllyttäminen YPG tarttumaan aseisiin vastaan ​​Syyrian hallitus, on vain yksi esimerkki tästä.

Lue selaimessa »
Jaa Twitterissä Kuten Venäjä ja Turkki: lopettaminen lähentymistä?  Facebookissa

Vladimir Putin pamahtaa Paralympic kielto;Onnittelee Venäjän urheilijat

Alexander Mercouris on 26 elokuu 2016 14:00
venäjä paralympialaisiin
Venäjän presidentti Putin on juuri purevan arviointi kollektiivisen kiellon Venäjän Paralympic Team. 
Näin hän on tehnyt selväksi, että hän - kuten useimmat venäläiset - näkee kiellon puhtaasti poliittisia ja täysin hyväksy perusteluja takana ...
"Päätös hylätä meidän paralympialaisten urheilijat ylittää lain, moraalin ja ihmiskuntaa. Se on yksinkertaisesti kyynistä ottaa oman kostaa ja turhautumista ihmisiä, joille urheilu on tullut heidän elämänsä tarkoituksen ja jonka esimerkki antaa toivoa ja itseluottamusta miljoonille vammaisille. Olen jopa sääliä niitä, jotka ottavat tällaisia ​​päätöksiä, koska he eivät ymmärrä, kuinka alentavaa tämä on heille. "
(Bold kursivointi lisätty)
Sanat "kosto ja turhautumista" aivan selvästi ilmi, että Putin näkee kampanjan kieltää Venäjän paralympialaisten tiimin teko huolimatta ja kostaa ole onnistuttu saavuttamaan kollektiivisen kielto Venäjän olympiajoukkueen.
Venäläiset ovat tehneet selväksi, että ne eivät ole samaa mieltä oikeudellisten perustelujen CAS päätöksen vaalimaan kielto, ja että he jatkavat kiistänyt sitä siviilituomioistuimissa ja Euroopan ihmisoikeustuomioistuimessa. 
Kuten olen sanonut aiemmin, ei ole epäilystäkään venäläiset ryhtyä oikeustoimiin sen päätelmän tässä asiassa .   Kansainvälisen paralympiakomitean tarkastellaan tänään epäonnistuminen paralympialaisiin Rio ja ilmeisesti rahapulassa, se ei voi olla hyvässä kunnossa kiistää riippumatta oikeustapaukset venäläiset tuovat tai maksamaan tuomioistuimen palkinnot venäläiset voisi voittaa.
Lisäksi hänen kommentteja paralympialaisten kielto, Putin teki myös joitakin erittäin mielenkiintoisia kommentteja Venäjän urheilijat, jotka kilpailivat Rion olympialaisiin
"Tiedämme, mitä vaikeaa aikaa meidän urheilijat ollut Rio. Joukkue leikattiin lähes kolmanneksella juuri ennen kilpailua oli alkamassa ja menetti mahdollisuuden näyttää kykynsä urheilu jossa Venäjä on perinteisesti ollut yksi tunnustettu suosikkeja. Mutta te mitattuna jopa kaikkia näistä haasteista, osoitti suurta yhtenäisyyttä ja osoitti, että voitto voi voittaa ei vain numeroita, vaikka luvut olivat tärkeitä myös, mutta ehkä vielä tärkeämpää, voitto on myös voittanut kautta taitoa. Sinä näkyy todellinen taisteluhenkeä, ei sulanut alas tai taivuta paineessa, mutta taisteli ja voitti. "
(Bold kursivointi lisätty)
Sanat "osoitti suurta yhtenäisyyttä" varmasti viittaavat siihen pisteeseen olen tehnyt aikaisemmin : ettei yksikään venäläinen urheilija on sortunut painetta kääntymään Tiedonantajan vastineeksi palkkio on taattu paikka Rion olympialaisissa ja tuottoisa urheilu-ura lännessä.
Tämä tarkoittaa sitä, että kokonaisuus on todisteita siitä, että on tai on ollut valtion tukemaa järjestelmä doping Venäjällä, jotka sisältyvät McLarenin raportissa, joka CAS jo sanonut on "epätäydellinen" eikä sitä voida käyttää todisteena päätettäessä kohtalo yksittäisten urheilijoiden.   Se asettaa IAAF, WADA, IPC ja mahdollisesti McLaren itsensä, erittäin hauras asema valossa vireillä olevien tapausten.

Lue selaimessa »
Jaa Twitterissä Kuten Vladimir Putin slams Paralympic kielto;  Onnittelee Venäjän urheilijat Facebookissa

Tässä syy Petro Poroshenko uhat tulisi ottaa vakavasti

Adam Garrie on 26 elokuu 2016 13:52
Poroshenko uhat
Yksi oudon rauhoittavaa merkkejä siitä nykymaailmassa on, että kun Petro Poroshenko puhuu, harvat ihmiset kuuntelevat. Jopa paljon kannattajia 2014 vallankaappauksen Kiovassa ymmärtää, että Poroshenko on enemmän Trigger Happy sarjakuvahahmo kuin hän on kieroutunut fasistinen reinkarnaatio Che Guevara, että hän joskus muodista olevansa. Silti vaikka hän on ollut huonoon ja häpäisi kuin "johtaja", hänen uhkia ei voida täysin jättää huomiotta.
Hänen viimeisin purkaus tuli, kun hän sanoi, että jonain päivänä Ukrainan lippu lentää Venäjän tasavallan Krimin. Samassa puheessaan hän väitti, että hänen lippu myös lentää Donbass, ilmoitus, josta ei selvästikään ole henkeä Minskin sopimuksen ... ei ole, että se haittaa, koska Kiev rikkonut sopimusta pian sen jälkeen se ratifioitiin.
Mutta vielä tärkeämpää, kuvitella jos Saksan liittokansleri kertoi prikaati Saksan armeijan, että jonain päivänä Saksan lipun lentää yli Gdansk tai jos Britannian pääministeri sanoi, että jonain päivänä unionin lippu lentää yli Lagos?   Ei olisi kansainvälinen skandaali.
Jostain syystä Länsi median taipumus olla huomaamatta tai ilmoittaa outoa ja hyökkäävä kohtelee jotka säännöllisesti lähtöisin Kiev. Ehkä tämä on, koska he tietävät, että useimmat ihmiset maailmassa eivät välitä Kiovan mahtipontinen harhoja?   Tai ehkä on syvempi asialista? Se on todennäköisesti molempia.
Se sanoi, Poroshenko lausunto yhdistettynä äskettäin paljastunut terroristihyökkäyksen Krimillä tarkoittaa, että Krimin viranomaisten olisi korkean varoittaa kuten myös pitäisi kuin Donbass.
Poroshenko n paasaus voi vain olla suunniteltu tekemään häipyminen johto näyttävät kovaa, mutta todellisuudessa huomautukset voitaisiin mieltää ole niin hienovaraista sodanjulistus.
Venäjän kansaa ja niille Donbass tasavalloissa yksinkertaisesti halua olla rauhassa.Donbass johto eivät sanovat haluavansa heiluttavat lippuja yli Mariupol tai Odessa vaikka monet tällaisissa paikoissa haluaisi irrottaa itsensä Kiovan säännöstä.
Samoin Putin on johdonmukaisesti kehottanut tulitaukojen vuonna Donbass kun Venäjän tankit voisi olla Lviv muutamassa päivässä.   Katsoo Poroshenko uhat noin Krimillä ovat tyhjiä bluffi, Venäjän armeija on täysin kykenevä tekemään mitään uhkia Venäjä voisi tehdä Ukrainaa vastaan ​​tehokkaasti.
Vastuutonta huomautukset Kiovan hallinnon karhun valvonnan.   Kun annat pelle aseen ja poistaa jälkiä omatunto, nauru loppuu. Tämä on tapahtunut järjestelmän kanssa Kiovassa.

Lue selaimessa »
Jaa Twitterissä Kuten Tässä syy Petro Poroshenko uhat tulisi ottaa vakavasti Facebookissa

Turkki, kurdit ja Yhdysvaltojen debacle Koillis Syyria

Alexander Mercouris on 26 elokuu 2016 13:49
kalkkuna ja kurdit
Sota Syyriassa on kuvattu peliä Kolmiulotteinen shakki pelataan yhdeksällä eri pelaajia.
En usko, että tämä on todella totta.   Suurin osa sota on suora kilpailu välillä Syyrian hallitus ja sen jihadi vastustajia, jotka yrittävät kaataa sen.   Koska meidän avustajaAfra'a Dagher on kirjoittanut , nämä jihadistien usein eri nimet; kuitenkin suhteen keitä he ovat ja mitä he edustavat, jotka ovat heidän ulkoisia sponsoreita, ne ovat aina samat.
Tilanne Koillis Syyria on kuitenkin monimutkaisempi kuin muualla Syyriassa, joten yritän selittää sitä yksityiskohtaisemmin.   Vaikka se on erittäin vaarallista, koska minä näytän vaara tässä ei ole peräisin mitä Erdogan ja Turkin tekevät, mutta USA, joka on kokenut tällä alalla suuri romahdus.
Turkki ja kurdit
On paljon epäselvyyttä Turkin hyökkäyksestä, joka johti pyydystäminen aiemmin ISIS ohjattu rajakaupungissa Jarablus. 
Tärkeintä ymmärtää tästä hyökkäys on, että aiottuun kohde ei ole Syyrian hallituksen mutta kurdien miliisi tunnetaan YPG ( "Ihmisten Protection Units").
Mikä on järkyttää tilanne Koillis-Syyriassa, provosoi väliset taistelut Syyrian armeijan ja YPG ja Turkin hyökkäys, joka on johtanut pyydystämiseen Jarablus, on dynaaminen laajennus alueen koillisosassa Syyrian joka ohjaa YPG.
Tämä kartta antaa  käsityksen siitä, miten ala YPG valvonnan laajeni vuonna 2015
Yhdysvaltain tukea YPG - salaamista itseään "Syyrian demokraattisten voimien" - ovat viime aikoina kaapattu ISIS kaupungin Manbij, joka sijaitsee länteen Eufrat-joen. 
Tämä oli keskeinen tapahtuma, joka provosoi Turkin hyökkäys.
Useimmat kurdit elävät Turkissa, jossa he voivat selittää mitään välillä 10%: sta 20% väestöstä (mielipiteet poikkeavat).   Turkki on ollut pitkään käynnissä ongelmarinnastamalla sen kurdivähemmistön ja ​​on ollut pitkä historia konfliktin joidenkin kurdien aikana tiettyinä aikoina viimeaikaisten Turkin historiaa taistelevat kapinointi sotia Turkin hallituksen ja etsivät suoranainen irtautumiseen Turkista ja muodostumista itsenäisen kurdivaltio. 
Tässä valossa Turkin katsoo kurdiongelmaan eksistentiaalinen ongelma Turkin, joka asettaa vaaraan olemassaoloa Turkin valtion, ainakin sen nykyisessä muodossa.
Aikana viimeaikainen säännön Turkin oikeus- ja Development (AKP) presidentti Erdoganin suhteiden Turkin viranomaisten ja kurdit ovat tienneet aikoja parantamiseen.   Kuitenkin ne ovat viime aikoina voimakkaasti heikentynyt, ja nyt on olemassa jatkuva kapinan tilanne Itä-Turkissa vastakkain Turkin armeijan ja kurdien kapinallisten johtama PKK (Kurdistanin työväenpuolue).
Turkin hallitus syyttää YPG olemisen liiga PKK.   Siksi voimakkaasti vastustaa perustamaan mitään kurdi YPG ohjattu vyöhyke Syyrian rajalla Turkin.     
Turkkilaiset ovat aiemmin tehneet selväksi, että ne pitävät Eufrat "punaisen linjan", jonka jälkeen he eivät siedä laajentumista YPG.   YPG kaappaa Manbij tarkoitti, että YPG oli ylittänyt tämän "punainen viiva".
Manbij sijaitsee heti etelään Jarablus.   Oli kurdien eteni pohjoiseen Manbij ja jää Jarabulus ja sen lähialueilla, he olisivat kytketty kaksi kurdi pidettävät YPG hallitsemilla alueilla Pohjois-Syyriassa, luoden juuri sellainen autonomisen YPG kontrolloitua kurdien vyöhykkeestä Turkin rajalla Syyrian että Turkki määritetään millä hyvänsä estämiseksi.
Turkin kohti Jarablus on tarkoitus ennakoida YPG: n pyydystäminen kaupungin ja tätä tapahtumasta.
YPG ja Syyrian hallituksen
YPG ja Syyrian hallituksen on ollut levoton liittolaisia ​​Syyrian sotaan. 
Ideologia YPG on maallinen, kurdi nationalistinen ja vasemmistolaisen - halkaisijan vastakohta wahhabistisen jihadisti ideologia Syyrian hallituksen vastustajia.   Se määritelmän tekee kurdien ja Syyrian hallituksen jihadi vihollisia, vihollisia keskenään.   On periaate, jonka mukaan " viholliseni vihollinen on ystäväni ", joka on pakottanut YPG osaksi levoton liitto Syyrian hallituksen.
YPG painopiste ei kuitenkaan ole selviytymisen Syyrian hallitus vaan turvaamaan sen valvonnasta kurdien asutuilla alueilla Pohjois Syyrian.   Sen liitto Syyrian hallitusta sen vuoksi pelkästään funktio että molemmat ovat saman jihadi vihollisia yhteinen.
Pidemmällä aikavälillä se siksi suhteita Syyrian hallituksen ja YPG saattavat joutua konfliktiin.   Lopulta YPG tavoittelee kurdien kansallismielisen esityslistalle Syyrian, joka on hyvin kaukana, että Syyrian hallitus, joka haluaa perustaa uudelleen Syyrian valtion auktoriteetin koko Syyrian.
Haurauden liitto Syyrian hallituksen ja YPG oli juuri altistuneilla kun YPG, rohkaistui jonka pyydystäminen Manbij, toimi lujittaa valvonnan Koillis Syyrian pyrkimällä syrjäyttämään Syyrian armeijan ja Syyrian hallituksen etäisyydellä Al -Hasakah itäpään hihnan alueen YPG valvontaa. 
Tämä johti aseelliset yhteenotot Al-Hasakah välillä YPG miliisin ja Syyrian armeijan, joka levisi taisteluja Aleppo välillä Syyrian joukot siellä ja YPG miliisi, joka osallistuu piirityksen itäisen Aleppo.   Oli jopa kertoo, että jonkin lyhyen ajan YPG lyhyesti kuoritut Syyrian armeijan kantoja Castello tiellä.
Näitä liikkeitä on tulkittu niin Damaskoksessa ja Ankarassa kuin YPG valmistautuu ottamaan täyden kontrollin kurdien asutuilla alueilla Koillis Syyriassa.   Sekä Damaskoksessa ja Ankarassa vastustavat voimakkaasti tätä, Damascus koska se uhkaa yhtenäisyyttä Syyrian, Ankara koska se katsoo, että YPG olla jatke PKK, ja ei halua YPG ohjattu itsenäinen kurdialueella sen rajalla, joka voisi toimia turvasatama PKK.
Turkin operaatio "Eufratin Shield"
Turkin hyökkäys ja pyydystäminen Jarablus oli tarkoitus ennakoida YPG: n tarkoitus kaapata Jarablus. 
Erdogan ja hänen hallituksensa ovat tehneet tämän selväksi.   Nimi Turkin operaatio on "Eufrat Shield", joka viittaa selvästi Turkin "punainen viiva" kurdeja pitkin Eufrat-joen.   Lisäksi näyttää siltä, ​​että YPG ei yritä edetä Jarablus maanantaina 22 elokuu 2016, ja kuorittiin ennen kuin he sinne Turkin armeijan.
Kurdit ja YPG puolestaan ​​ovat tehneet selväksi, että he ymmärtävät, että Turkin hyökkäys lopulta suunnattu heille.   Redur Xelil, tiedottaja YPG, on tuominnut Turkin hyökkäys tekona "räikeä aggressiota."   Salih Muslim , johtaja kurdien demokraattisen unionin Party (PYD), on kirjoittanut Twitterissä, että Turkki on nyt "Syyrian suohon" ja lyödään kuten ISIS.
Turkki ja yhtenäisyyttä Syyrian
Mikä on ehkä herättävin seikka tästä uusin episodi on, että Erdogan on nyt julkisesti mestariksi Syyrian yhtenäisyyden.   Hänen kerrotaan sanoneen keskiviikkona 24 elokuu 2016, että
"Turkki on määritetty Syyrian säilyttää alueellista koskemattomuutta ja ottaa asiat omiin käsiinsä tarvittaessa suojata, että alueellinen yhtenäisyys."
Tämä on itse asiassa täysin looginen.   Koska kurdien separatismia on Turkin eksistentiaalinen kysymys, Turkki - joko johdolla Erdogan tai hänen vastustajansa - on aina mieluummin koillispuolella Syyrian ohjaa mikä järjestelmä on vallassa Damaskoksessa - vaikka järjestelmä johtaa Bashar Al-Assadin - kuin ovat sen hallinnassa YPG.
Tämä tarkoittaa sitä, että ensimmäistä kertaa alusta Syyrian sota on yhteisiä edun välillä Turkin ja Syyrian hallitukset.   Tämä ei tarkoita, että on olemassa lähentymisen käynnissä niiden välillä, tai että Turkin hallitus on muuttanut politiikka haluavat kaataa Syyrian hallitus.   se ei kuitenkaan tarkoita, että Syyrian hallitus ei ole niin vihamielinen Turkin siirtymistä Jarablus kuin se muuten olisi ollut, mikä selittää sen suhteellisen lieviä reaktio Turkin liikkua.
Ymmärrän, että on olemassa joitakin ihmisiä, jotka ajattelevat Erdogan valehtelee haluavat säilyttää yhtenäisyys Syyrian ja että hänen tavoitteensa ulottuvat huomattavasti pidemmälle ja että mitä hän todella, jolla pyritään on valloitusta suuri hihnojen Pohjois Syyrian enintään kaupunkiin Aleppo.
Minun on sanottava, että epäilen tämä on totta.   Valloittaminen nämä alueet ja sisäistämistä ne Turkki näyttää rehellisesti pidemmälle Turkin voima.   Se antagonisoida arabit etelään ja venäläiset ja iranilaiset pohjoiseen ja itään.   Se ei etujen USA; ja mahdollisesti lisäämällä suuri arabi- ja kurdiväestön Turkin, se vain pahentaa Turkin jo monimutkaisia ​​sisäisiä ongelmia. 
Tietenkin Turkki voisi karkottaa nämä ihmiset mailtaan, mutta näin olisi yksinkertaisesti luoda toinen joukko ongelmia ja varmasti vain pahentaa ennestäänkin vaikeaa tilannetta Turkin on oma Turkin kurdit itse. 
Suoraan sanottuna tämä projekti näyttää resepti loputon sota, jonka Turkki nykymuodossaan ei yksinkertaisesti ole varaa.
Erdogan on monia asioita, mutta hän ei ole tyhmä, ja olen varma, että hän ymmärtää tämän.   Hänen tavoite Syyriassa ei ole valloitus sen pohjoisten alueiden Turkin tai Syyrian osio.   Se on muuntaminen Syyriasta turkkilaisen satelliittivaltio jonka perustaminen hallituksen ystävällinen Turkkiin Damaskoksessa.
Turkin hyökkäys ja taistelu Aleppo
Erdogan on edelleen sitoutunut presidentti Assadin kaatamisen ja julkisesti tukee Jabhat Al-Nusra, vahvin jihadi ryhmä taistelevat Syyrian hallituksen taistelussa Aleppo. 
Mitään Erdogan on sanonut tai tehnyt vuodesta epäonnistuneen vallankaappausyrityksen viittaa siihen, että hän on muuttanut tätä strategiaa millään tavalla.   Hän jatkaa, jotta jihadi hävittäjiä ja tarvikkeita ylittää Turkin rajan Idlib maakunnan matkalla taisteluista Aleppo.   Kaikki ehdotukset, jotka Erdogan valmistautuu oja kapinallisia Syyriassa ja sovittaa yhteen presidentti Assad on yksinkertaisesti toiveajattelua.
On laajalti pelkoa siitä, että Erdoganin suunnitelma on luoda jonkinlainen kapinallisten "turvallinen alue" koillisosassa Syyriassa että kapinalliset voivat käyttää laukaisualusta tukemaan niiden jatkuvaa hyökkäyksen   Aleppo ja sitähän etukäteen Jarablus on kyse.
Taas on sanottava, että epäilen tämä on totta.   Koillisjuuri Syyria on katkerasti riidanalainen alue, jolla hallitseva voima ei ole kapinallisia vaan YPG.   Se ei näytä uskottavaa "turvallinen alue" kapinallisia tai uskottava käynnistää alueen, josta käynnistää hyökkäyksiä Aleppo.   päinvastoin yritys luoda kapinallisten "turvallinen alue" tällä alueella suututtaisi YPG, ja palauttaisi liitto Syyrian hallituksen ja YPG on täydessä toimintakunnossa, mikä johtaa jatkuva taistelut alueella ns "turvallinen alue" väliin Syyrian kapinallisten ja YPG. Se olisi varmasti voittaa koko tarkoitus "turvallinen alue", jolloin se vaarallinen ja tehokkaasti arvoton "turvallista vyöhyke".  
Tietenkin Turkin armeijan voitaisiin yrittää varuskuntaan alueelle puolustaa mitä tahansa "turvallinen alue" se loi sen sisällä. Tämä olisi kuitenkin edellyttäisi tunkeutumisen Syyria että meni paljon syvemmälle kuin yksi Jarablus, ja mikä voisi vaarantaa Turkin armeijan kompastuminen pitkä sissisodan Syyrian alueella kanssa YPG. Epäilen Erdoganin Turkin armeijan tai USA haluaisi, että.
Sanoisin USA varoitus, että se ampua alas lentokone, jotka uhkaavat Yhdysvaltain joukot alueella myös ei näytä minusta kuin tuen perustamista Erdoganin kapinallinen "turvallinen alue" tällä alueella. 
Ensinnäkin USA varoitus on yksinkertaisesti normaali Yhdysvaltain käytäntö, jossa Yhdysvallat on maajoukkojen, koska se tiedetään olevan tällä alueella.
Toiseksi Yhdysvaltain joukot kyseessä olivat siirtyneet YPG - sama ryhmä Operation "Eufrat Shield" on suunnattu vastaan ​​- joka, kuten olen sanonut olisi katkerasti vastustaa perustetaan kapinallinen "turvallinen alue" tällä alueella. 
Varoitus, jonka vaikutus oli suojella YPG ilmasta hyökkäyksen Syyrian ilmavoimat ei kääntää varoitus tarkoitettu tukemaan perustamista Turkin armeija kapinallinen "turvallinen alue" alueella vastaan ​​voimakkaan vastustuksen YPG .
Sitä paitsi se ei ole selvää, että kapinalliset todella tarvitsevat "turvallinen alue" tällä alalla.   Niillä on jo käytävän lähettää miehiä ja tarvikkeita Aleppo kautta Idlib maakunnassa, jossa he hallitsevat jo.   Miksi lisätä ongelmia perustaa " turvallinen alue "paljon kauempana koillisosassa Syyrian kun kapinalliset jo ohjata alueiden niin paljon lähempänä Aleppo?
Kaiken näet tämän Turkin hyökkäys jotenkin tarkoitus vaikuttaa lopputulokseen taistelun Aleppo näyttää väärään.   On riittävästi syitä perustuu huoli vaara Turkki - todellinen tai kuviteltu - tuomiin YPG.   Ei pidä etsiä enemmän syitä liikkua kun ne ilmene syyt ovat täysin riitä selittämään sitä.
USA, Turkki ja kurdit
USA on tärkein tukija YPG.   Oli USA pommitukset, jotka tekivät YPG: n pyydystäminen Manbij mahdollista.   Se oli Yhdysvaltain että luultavasti kannusti YPG kääntää vasten Syyrian hallitus Al-Hasakah, ja joka on saattanut rohkaista YPG työntää ja yrittää luoda itsenäinen rooli Syyrian.
Kuten olen sanonut aiemmin , tämä on hyvin sopusoinnussa Jenkkiarmeijan "kolmas voima" strategioita, joita Yhdysvaltojen monissa sodissa, joista tämä on vain viimeisin esimerkki.
Mikä on kiehtovaa tämä koko asia on, kuinka nopeasti USA on toiminut upottaa YPG. 
Koska valita Turkin ja YPG, USA on epäröimättä tukenut Turkki.   Ei vain Yhdysvaltain lentotukialus tukemalla Turkin sotilaallinen operaatio "Eufrat Shield" mutta varapuheenjohtaja Biden, aidan-korjaukset matka Turkkiin, on julkisesti sanoi, että YPG on peruutettava itäpuolelle Eufratin tai vaarassa menettää Yhdysvaltain tukea.   Tämä oli kaikki oli selittää Yhdysvaltain virallinen puhuu Wall Street Journal
"Olemme uhranneet kansi kurdeja liikkuvat pohjoiseen, tai ainakin tehdä niin, jos he halua tukea meiltä, ​​mikä on mielestäni varsin merkittävä pala vipuvaikutus.   Joten tällä hetkellä mielestäni olemme laittaa kansi päälle suurin huolenaihe, että turkkilaiset ovat, ja antaa mielestäni meille tilaa hengittää varmista, että tämä operaatio Jarabulus [sic] tehdään oikealla tavalla ja että me ja turkkilaiset tehdä se yhdessä. "
Merkittävämpää on edelleen, että Biden on myös raportoitu ovat tukeneet Erdoganin vaatimus säilyttämiseen Syyrian yhtenäisyyden. RT raportoi hänen sanoneen at yhteisen lehdistötilaisuuden Turkin pääministerin Binaldi Yildirim 
"Ei (kurdi) käytävällä. Ajan. Ei erillinen kokonaisuus Turkin rajalla.Yhtenäinen Syyriassa. "
Tämä muuten kaikki vaan todistaa, että huolimatta jännitteitä Turkin ja Yhdysvalloissa vuodesta vallankaappausyrityksen, maat jäävät liittolaisia.   Kuten olen sanonut aiemmin (katso tästä ja tästä ) odotukset Turkki kytkentä liittoutumien, lopettaa NATO ja ajo Yhdysvaltain ulos Incirlik ovat väärässä.
Yhteenveto
Tämä kriisi koillissaaristossa Syyria on tapaustutkimus väkivallan ja kaaoksen, joka virtaa ristiriidat Yhdysvaltojen politiikka Syyriassa.
Yhdysvaltain virallisesti merkit Jabhat Al-Nusra terroristijärjestö mutta kiistää, että YPG on yksi.   Turkki - USA ensisijainen liittolainen tällä alueella - kieltää Jabhat Al-Nusra on terroristijärjestö mutta vaatii YPG on yksi.
USA on valmis puolustamaan YPG jos se hyökkää Syyrian armeija.   Kuitenkaan ei puolustaa YPG jos se hyökkää Turkin armeijan.   Päinvastoin se toimii helpottamaan Turkin armeijan hyökkäys - kuin se on tosiasia tekee.
Yhdysvaltain tukema YPG kun se hyökkäsi Manbij, joka sijaitsee länteen Eufrat.  Kuitenkin nyt vaatii, että YPG on vetäydyttävä takaisin itäpuolelle Eufrat - eli se on evakuoida Manbij - tai menettää Yhdysvaltain tukea.
USA näyttää vuoksi ryhtynyt YPG hyökätä Syyrian armeijan Al-Hasakah jotta se voisi vakiinnuttaa valvonnan alueisiin, joilla se toimii ja muodostaa itsenäisen vyöhyke siellä.   Vastalauseiden jälkeen Turkista se nyt sanoo YPG ei voi olla itsenäinen alue on sen valvonnassa.
On mahdotonta nähdä mitään yhtenäistä strategiaa täällä.   Pikemminkin näyttää siltä, ​​CIA ja sotilasvirkamiehet kentällä Syyriassa on menossa omalla tavallaan kannustaa YPG laajentua niin nopeasti kuin se voi, välittämättä suurempi seurauksista. 
Poliittisen johdon Washington, kun se lopulta heräsi siihen, mitä oli tapahtumassa, sitten piti ottaa suhteettoman toimiin, jotta tilanne takaisin hallinnassa. 
Prosessissa kaksi USA "liittolaisia" - Turkin armeijan ja YPG - ovat käytännössä tulleet iskuja keskenään, ja Turkki on yllättäen havainnut yhteisiä mielenkiinnon Assadin hallituksen Damaskoksessa estää perustamista itsenäisen YPG kontrolloiduissa kurdialueella koillisosassa Syyriassa, luultavasti lähettämällävarajohtaja sen sotilastiedustelupalvelua Damaskokseen koordinoida politiikkaa siellä.
Juuri tämä epäjohdonmukaisuus Yhdysvaltain politiikka on kuitenkin mikä on niin vaarallista koko tästä tilanteesta. 
Yhdysvallat on harjoittanut politiikkaa Koillis-Syyriassa, jotka ovat johtaneet antaavaroituksen sotatoimia muutama päivä sitten.   On kuitenkin selvää, että tämä politiikka ei koskaan kunnolla harkittu. 
Sanoa, että tämä on vastuuton ja holtiton tapa edetä asioita konflikti tilanteessa, jossa venäläiset ovat mukana on valtava vähättelyä.   Silti ei ole julkista keskustelua tai keskustelua siitä joko Washington tai Länsi pääkaupungeissa.
Jos Yhdysvaltojen politiikkaa tehdään elävänä Syyrian niin huolimaton ja vastuuton tapa sitten vaara, että jokin menee katastrofaalisesti pieleen on erittäin suurennettu.  On kuitenkin selvää, että se on nimenomaan tilanne etsimme, ja on se totesi, että tämä on ennen inflaatiovastainen Hillary Clinton on tullut Yhdysvaltain presidentti.  on mahdotonta tarkastella tilannetta olematta vakavasti huolissaan.
  

Lue selaimessa »
Jaa Twitterissä Kuten Turkki, kurdit ja Yhdysvaltojen debacle Koillis Syyria Facebookissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti