lauantai 27. elokuuta 2016

Vaatii kapinaan ja tuhoamisesta olisi vankilassa, eikä duuma

1 päivä sitten (26.8.2016)  129
Periaate tuhoamiseen järjestelmä on sama. On tarpeen tuhota sen ydin, ja loput romahtaa itse. Tällainen keskus tällainen tanko on, aina ja kaikkialla. En paljasta salaisuus jos sanon, että Venäjän järjestelmä monarkkinen ajatusten ihmisiä. Tämä tarkoittaa sitä, että suurin osa ytimen henkilön Venäjällä. Persoonallisuutta hallitsija, pääsihteeri, ylin johtaja - riippumatta siitä, miten sitä kutsutaan. On tärkeää, että henkilö on  "monarkki" on maamme ydin kansakunnan ja valtion. (Ja onnea - jos tämä henkilö on vahva). Siksi ne, jotka haluavat tuhota Venäjän vaikutus haetaan Tällä henkilöllä. Muista tarina. Miten tuhota Venäjän imperiumi? Häntä hakattiin kuningas. Ja ulkovaltojen joka seisoi takana terroristeja, vastustajat maamme nopeasti, että fyysinen poistaminen halutun vaikutuksen hallitsija ei. Siksi yhtiö alkoi horjuttaa valtionpäämies. Ja kun viranomainen kuninkaallisen perheen alas, ja valtakunnan putosi jälkeen. Haluavat tuhota Neuvostoliiton hakattiin Stalinin. Se on taistelua Stalinin ja kaikki yrittää parjata hänelle toisen maailmansodan aikana olivat ydin Saksan propaganda. Mutta yleensä, se ei tuota toivottuja tuloksia, ja meidän sotilaat kuolivat, "isänmaan! Stalin! ". Neuvostoliitto selvisi ja voitti. (Kun USA yrittivät murskata liitto, lakko ei ollut Gorbatshov, ja kommunistipuolueen, jonka puuttuessa vahvan johtajan oli "selkäranka valtion"). Sääntö on aina sama: mitä kukaan eikä lyöty tselyat - Venäjällä. Eikä hyvästä Venäjän kansan on vielä tekeillä, kääntyi kaunein ja "jalo" vaatteet. Toivotaan vain olla rehellinen ja kysyttävä - joka on nyt selkäranka maamme? Kuka on ydin?
Rehellinen vastaus tähän kysymykseen on  vain yksi - meidän kansallinen johtaja VV Putin. Ja tämä vastaus sopia ja ne, jotka kunnioittaa ja arvostaa Putin, ja ne, jotka vihasivat sitä kiivaasti. Tosiasia on, että se on tahtoa ja rohkeutta Putinin Venäjällä ei saa hajota vuonna 90-luvun lopulla ja kääntyi maan kohti palauttamalla sen vallan 2000-luvulla. Ja vuodesta 2008 hän on menestyksellisesti ja tehokkaasti hillitsee yhä aseellisen hyökkäystä lännen ja sen satelliitit monella rintamalla.
Putinin persoonallisuus on tullut ydin uuden Venäjän valtion. Jeltsin oli tällaista henkilöä. Jos joku asettui hänen varkaat kuten Hodorkovski tai brittiläinen aineita kuten Berezovski. Putin asettui maan. Se on, koska hän kunnioittaa hänen päänsä. Togo, joka toimii nyt maan.
Jonka kautta myös lyö niitä, jotka haluavat heikentää Venäjän kuka sukeltaa sen kaaokseen, jälleen poistamalla geopoliittinen laudalle luku? Putinin mukaan he olisivat lyöty. Henkilökohtaisesti sitä.
Jo lyöty. Ja tämä ei ole mitään uutta. Nyt se jotenkin unohtanut osittain, mutta vuoden 2011 lopulla - vuoden 2012 alussa, voimakas propaganda kone yritti vakuuttaa Venäjän kansalaisille että syyttää kaikki ongelmat VV Venäjä Putin . Ralli on Poklonnaya tilanteen kääntämiseksi , Putin voitti vaalit, viimeisimmän yrityksen kärjistyä tilannetta ja verenvuodattaja laski 06 toukokuu 2012 . (Muista joka sitten johti väkijoukon kehottaen ihmisiä yhtäkkiä istumaan asfaltilla? Navalny, Udaltsov, Ilja Ponomarev. Ensimmäinen koskaan saanut ehdollisen rangaistuksen , toinen istunto , kolmas pakeni Yhdysvaltoihin ja Ukrainassa . 
Ja heti sen jälkeen vihkiäisissä Putinin aallon syytöksiä ja hysteria jonnekin laantui. Mennyt. Sitten kesällä 2012 se oli onneton "marssi miljoonia", johon se on muutama tuhat . Sen jälkeen, teema "Putin on syyllinen" useita vuosia on kadonnut esityslistalta jopa kaikkein "tunnollinen" bloggaajia.
Aika kului - alkaa pian uudet presidentinvaalit sykli. Tämä tarkoittaa, että aihe "Putin on syyllinen" soi taas jokaisesta "liberaali rautaa." Tuskin uusi oikaistu muutokset. 
Se, että länsi yrittää estää uudelleenvalintaa Putinin, mutta uusi termi, minä kirjoitin toistuvasti . Skenaario on sama - haittaavat ulkopuolella (pakotteiden) + aiheuttaa ongelmia sisällä (hallitus, rahoitus- ja taloudellinen yksikkö) + yrittää nöyryyttää maahan (olympia, paralympialaisten riistäminen oikeuksien, tulevaisuuden haasteista MM) = tehdyn syyttää VV Putin . 
Nykyinen Duuman Yhtiö on vain valmistautumista presidentin. Tässä mielessä se. Tämä sijoittaminen kappaletta laudalla. Mielestämme varten kipupisteitä lännen ulkopolitiikassa, hän etsii heidät  meidän sisäpolitiikassa . Liberaalit ja nationalistit, jotka jälleen, kuten 2011 - 2012 vuoden yhdistyneet toistensa kanssa, ei pelata tänään voittaa. 
(Käytä, kokeile erittäin isänmaallinen retoriikka, ohjaamalla se sitä vastaan, meidän kansallinen johtaja. Muuten, että tulevaisuudessa Maidan yrittää tehdä, kirjoitin alla isänmaallinen bannerit Lisää kaksi vuotta sitten .
Ongelma vastaisten valtion  voimat tänään - luotaa maaperän hyvää hänelle. Win he eivät voi eivätkä aio. Ja heidän Länsi kuraattorit tarvitsevat mukava asento hyökkäyksestä presidentti, joka alkaa laajamittaisesti 2017 ja alkoi täsmällisesti, käynnistettiin tänään.
Elää Keski televisiokanavia. Muodossa keskustelua.
Tärkein rooli on oletettu, että osapuoli "pro-amerikkalainen" ja jonka osallistuminen edun West, ei ollut epäilystäkään kenellekään. Se Parnassus . 
Tietenkin ilmaista ajatus "Putin on syyllinen" uudessa pseudo-isänmaallinen kansi, haalistunut kuva Kasjanov ei sovellu.
Joten sanoa, että hän tuli Vyacheslav Maltsev.
En toista, mitä hän sanoi osassa keskustelua talous - näet videon ja lukea linkin . 
Talouteen, mutta sanoi muutaman sanan. Kaikki muu aika hän sanoi, että hän oli syyllinen Putin. Alkaen sota "kanssa veljellisen Ukrainan kansaa" ja "vetää Venäjän sota Sunni ja shiia."
Mielenkiintoista on, avauspuheenvuorossaan Maltsev julkisesti sanonut , että kaikki liberaalit ja nationalistit yhdistyneet yhden - valtakunnanoikeudessa Putin. 
No, kuten liberaalien, kaikki kauan on ollut selvää heille. Mutta se, joka kutsuu Ukrainan kansaa "veljellisen" Venäjän kansallismieliset kutsua itseään ei. Se mitä kansallismielinen, mutta ei Venäjän. Ukraina, tataari, amerikkalainen. Mutta se ei ole venäläinen. Miksi? Kyllä, koska jokainen venäläinen tuntee ja kertoo, että ihmiset elävät valtion Ukrainan ja Venäjän valtion - on yksi kansa. Yksi!
Muuten, huomaa, että huolimatta riidellä Parnas, Maltsev on aktiivisesti energeettisesti edistää Navalny .
Muilta sanojen Maltseva, on vaikea sanoa, mitä on olemassa enemmän - todellinen ymmärtämättömyys suorittaneen vallankaappauksen Ukrainassa, miksi se on parempi tappaa terroristeja, vihollisia maansa Syyriassa, eikä myöhemmin taistelemaan niitä vastaan ​​Kaukasuksella ja Volgan alueella, tai pelaamaan useimmat "koulutus käsikirja", "Putin on syypää kaikkeen."
(Tässä ovat täynnä sanoja edustajan Parnassus. Hän puhuu vain Putinin.)
Kun näin tämä levy oli selvää minulle, että sanoin keskustelun aikana on  siellä. Hän sanoi, että puolueen Suuren Isänmaa järjestys menee valtaan, niille, jotka pyrkivät kylvää Venäjän myrsky, kaaos ja kapina, oli vankilassa, eikä duuman!
Mutta luettelo puolustuksen CEC ei rekisteröidä , vaan kaikki liberaalit, myös Parnas rekisteröinti ongelmia on syntynyt . Meidän oikeusjuttu korkeimpaan oikeuteen hylkäsi sellaisissa verukkeilla että voi vain ihmettelemään. (Nyt valmistelemme valitus, tapauksen yksityiskohdista kertoo).
Ja se mitä haluan mainita. Loppujen lopuksi se oli keskustelu. Ei monologeja eivät sooloesityksiin, ja keskusteluja. Ei kuitenkaan edustaja minkään osapuolen selvästi ja selvästi nousi puolustaa presidentti.Vaikka heidän silmänsä ilmassa vaati tuhoaminen maan! Puhelu kapinaan vallankumoukseen.
Hidas, epäröivä ja tuntui hämmentynyt, yritin väittää Maltsev puolueen johdossa "Civic Platform", jonka nimi, olen varma, ei voi soittaa kenellekään.  Se on "suosio" tästä luvusta. Mutta se on ainakin jotain  mumisi.
Useimmat ei tee mitään. "Yhtenäinen Venäjä", joka tyynyt ja kantoja osoittaa äänestäjille, että se on "puolue presidentti" hiljaa sanonut mitään.
Laskettu tällaisessa tilanteessa on tarpeen vain yhteisön jäsenille. Ainoa organisaatio, joka on tehnyt lausunnon asiasta - Antimaydan:
PS Poliittinen Maltseva ohjelma:
image_pdfimage_print

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti