maanantai 29. elokuuta 2016

Keskustelut - kello ei voi poistaa käytöstä

1 päivä sitten (28.8.2016)  15
Lähde: Dmitry Belyaev
Kaikki uudet - hyvin unohdettu vanha. Kuitenkin ilman halu keksiä (tai palaa aiemmin), jotain omaa, 25 vuotta sitten ryhdyimme, mielestäni on aivan meille vieras kappaleen "länsimaiseen" demokratia. Tänään, toinen ongelma - hevoset keskivaiheessa ei voi muuttaa. Se ei ole ottaa yksi päivä, mutta muuttaa asioita.Joten jotta ei naparyvatsya vanhoja rake. Niin usein monet vivahteet "länsimaisen demokratian" yhdessä oman erityispiirteet tarjoavat salaatinkastike, katsokaa, että on rehellinen, sekä surullinen ja hauska.Ensimmäinen matka "esivaaleissa" piirretty jäljittämällä ympäri maata. Nyt täällä oli mitä odotti monta vuotta kaikille kovaa "taistelijoita vastaan ​​järjestelmä" - keskusteluihin. Ehdokkaat oppositiopuolueiden, jopa ne avoimesti frostbitten merkkejä kuten Vyacheslav Maltsev (Parnas), sanoi kaiken, sallitaan niiden standardit kunniallisuuden, suoraan liittovaltion TV-kanava "Venäjä-1".
vlcsnap-2016-08-26-00h22m07s011
Venäjän talouden - teema oli alun perin. Mutta seurauksena kansankiihotus aiheen näön kauas sovitun kehyksen.
Joten, ensimmäinen video itse:
6 osapuolet olivat edustettuina, tulossa vaaleissa duuman - "Fair Venäjä" (Alexander Burkov), "Patriots Venäjä" (Gennadi Semigin), "Civic Platform" (Rifat Shaikhutdinov), "Party of Growth" (Oksana Dmitrieva), "Parnassus "(Vyacheslav Maltsev)," Yabloko "(Grigori Javlinski).
Puolet edustettuina, mielestäni sinun ovat jo pitkään olleet tuttuja - Grigori Javlinski ikuisena johtaja "Yabloko" , Oksana Dmitrieva molemmat korvasi 4 ottelua 2 vuodessa, Vyacheslav Maltsev täydellisenä eksentrinen, joka jopa Parnassus alussa ei halua menetä vaalien  omalla.
Samalla on syytä huomata, että nämä luokitukset ihmiset, sanoa heti, jo kurja.
Todettakoon, että on olemassa valheita, suuria valheita ja siellä on tilastotietoja, mutta kun jopa navalnovsky FBK tuottaa nämä kartat - tässä se vain oikeus ottaa hiukset (tuskallisen ne vastaavat mielipidemittauksia kyseisten navalnyata itse syytetään lime tilastot):
Täällä tietenkin myös epäillään FBC varten FSB ja muut virastot - kuten pit vastustavansa vieläkään ei ole repiminen.
No, okei, jos Javlinski tietää johtuu siitä, että hän on poliittinen dinosaurus, sitten 1% tunnetuista Oksana Dmitrieva ja alle 1% tunnustamista Vyacheslav Maltsev - sanoa, että he ovat yksinkertaisesti poliittisia ulkopuolisille.
Rifat Shaikhutdinov jonnekin äskettäin liukastui uutiset ... Kyllä, juuri, entinen sijainen liberaalidemokraattinen puolue kaksi kokoukset, ja nyt johtaja "Civic Platform" on osoittanut pienituloisimpien joukossa kaikki johtajat osallistuvat vaaleihin puolueiden:
Kuinka monta ansainnut vuonna 2015, puoluejohtajat
  • Dmitri Medvedev, "Yhdistyneiden Venäjä" - 8,7 miljoonaa ruplaa
  • Gennadi Zjuganov, kommunistipuolueen - 6,5 miljoonaa ruplaa
  • Vladimir Zhirinovsky, The sekä liberaalidemokraattien - 5,3 miljoonaa ruplaa
  • Sergei Mironov, "Fair Venäjä" - 4,7 miljoonaa
  • Boris Titov, puolueen kasvu - 208700000 ruplaa
  • Alexey Zhuravlev, "Homeland" - 4,9 miljoonaa ruplaa.
  • Grigori Javlinski, "Apple" - 2360000 ruplaa
  • Gennady Semigin "Patriots Venäjä" - 1,2 miljoonaa ruplaa
  • Cyril Bykanin, "Civil Force" - 1,2 miljoonaa ruplaa
  • Mihail Kasjanov, "Parnassus" -1,5 milj ruplaa
  • Maxim Suraykin "kommunistit Venäjän" - 671000 ruplaa
  • Anatoli Panfilov, puolue "vihreät" - 213600 ruplaa.
  • Rifat Shaikhutdinov, "Civic Platform" - 5300 ruplaa.
Hänen korruption ilmoituksissa määritellyt Audi A8 kiinteistön vuonna 2010, ja tulot lähes 2 miljoonaa ruplaa vuodessa. Mitä tapahtui? Yksi bensiiniä sekä yleiskustannukset ylläpidosta Audi A8 (vaikkakin 5-6-7-8 vuosi) on paljon suurempi kuin 5300 ruplaa vuodessa.
Tämä on alle jäävät toimeentulon! Älä makaamaan elävien nykyiset ja entiset varajäsenet. Ei valhe.
Keskustelu, kyllä.
Eserovets Alexander Burkov kokee kansalaisten elävät köyhyysrajan alapuolella (seisomalla Shaikhutdinova yhden tai mitä?). Joka asuu No Venäjällä, SR? Virkamiehet, tycoons ja taloudelliset keinottelijat. "Fair Venäjä" lupaa korjata tilanteen! Jos vain hänen äänestää.
Oikeutetusti, mielestäni herää kysymys - mitä teet kaiken tämän ajan duumassa? Valkoinen nauhat St. George muuttui yhdessä sen johtaja Sergei Mironov?
Se on jo pitkään halunnut sanoa, kaikki SRS Peter draped niiden venyttää markkaa. "Palaamme laatu vapaa lääke" - vakuuttavat meille niiden kirkkaat kasvot vanha mies Mironov. "Mitä? Mikä? "- Joka kerta kun kysyä tätä kysymystä tyly näin toisen taulun. Kuinka monta vuotta istut duumassa? Ja kaikki palaa, palaa.
Samalla se sai lähes 1 miljardi ruplaa federaation budjetista vuosittain (eli mukaan lukien, meidän verot).
Muuten, erinomainen artikkeli aiheesta: "Kuinka paljon demokratiaa Venäjällä" .
Johtaja "Patriots of Russia" Gennadi Semigin kertoo eräästä suunnitelma, jonka pitäisi pelastaa maan talouskriisistä. Hän ei ensin hän ei kestänyt.
Jo aiemmin mainittiin Rifat Shaikhutdinov suree ylivoima liberaalin myyttejä. Mitä? Se kertoo miehestä, joka palveli 2 termejä duumassa osana liberaalipuolueen -Demokraticheskoy puolueen Venäjä (sekä liberaalidemokraattien). Hän sanoo, että meillä on talous seurauksena vapaiden projektin.
Joten, anteeksi, että teki hänen entinen liberaalipuolue duumassa, kun hän kahdeksan vuotta se täyttyy?
Se on kuin downshifter Gref , joka valittaa tilanne maassamme, kun hän itse oli vastuussa kehittämisestä taloudellisen kehityksen ollessa sijoitus ministeri.
Yleisesti näyttää siltä, ​​että kauan ennen keskustelua, hän vain "potyrili" ohjelma jossakin isänmaallinen puolue, jota ei ole otettu vaalien.
Oksana Dmitrieva tarjoaa talouskasvu perustuu tulojen kasvu. Se kuulostaa hyvältä, tietenkin. Mutta jos tämä liikevaihdon kasvu sitoutuu, kun asiat ovat huonoja taloudessa? Uskon, että Oksana Genrichovna täysin tietoinen siitä, mitä tapahtuu - jopa talon Kreikassa ~ 250.000 € hän ja hänen miehensä (myös duumassa sijainen) osti kaksi, joten jos jotain tapahtuu ... Tietoja Russia ajatella! Golden ihmisiä, kultainen sanoja.
Vyacheslav Maltsev vain jättää vaikutelman rappeutua. Hänen sanoen kaikki liberaalit ja nationalistit yksimielinen Parnassus päällä ainoana tarkoitus - syyttää virkavirheestä nykyinen presidentti Vladimir Putin.
Ensinnäkin nippu ideologinen liberaalien ja kansallismielisiä (itse asiassa - natsit) on yhtä kuin fasismia.Tässä ja ennustaja ei tarvitse mennä, näet kuvia tatuointeja , jotka liittyivät Parnasin Demushkin.
Liberaalit ja nationalistit yhteen - kaikki, jotka olemme nähneet ja edelleen nähdä Ukrainassa, jossa pro-Länsi liberaalit tehokäyttöön karja paino-natsien omakseen miliisit.
Tämä tietenkin hämmästyttävä. Tällainen symbioosi. Todellisuudessa Burr professori Zubov valtaan radikaalin nationalistit ensin ripustettava lähellä postitse.
Election julisteita Parnassus (samoin kuin monet muut osapuolet) lyövät typeryys - mutta ne eivät voi kieltää omaperäisyys.
Palauttamaan vallan parlamentille? Mitä, Executive tai oikeuslaitoksen? Loppujen lopuksi se on niin jolla on lainsäädännöllinen täysin.
Paluu kiinteistökohtaisesti? Ikään kuin elämme sosialistinen tilassa. Zubov pois 25 vuotta.
Paluu Venäjä Euroopassa? Hmm ... Ehdotan toistaa kampanjan Aleksanteri I Pariisissa? Venäjä astui Euroopassa vain vapauttaja - Napoleon, Hitler. Mutta Venäjä ei ole koskaan ollut, että täysi sanan, osa Eurooppaa.
Mitä he haluavat, ne hemmetin liberaali natseja?
"Joka äänestää Parnassus - äänestää vastaan ​​Putin!" - Huudahtaa Maltsev, tietämätön siitä, että niin Parnassus ja alle 1% kannatusta Venäjän kansalaiset.
Gregory Javlinski alkaa hänen "puhe" rakkaan. Jotkut tavallista latteuksia - "ei kasva hintoihin", "kasvattaa tuloja." Gregory, hyvin, olet Kauppatieteiden tohtori, miten te tiedä, että deflaatio (kun hinnat eivät kasva) kapitalistisessa taloudessa puhuu lasku taloudessa, kysynnän lasku, vähentää tuotantoa? Kun Venäjä oli deflaatio? Kyllä, on pelkkä maininta Stalinin, jokaisessa vapaassa välittömästi tuplata vihaa häntä kohtaan.Kyllä, kova valtion sääntelyn sosialistisessa taloudessa voi olla deflaation, joka on ollut siunaus taloudelle itselleen, eikä pahaa. Mutta en tiedä tällaisia ​​triviaaleja asioita ...
Ja sitten hän otti iskulause Navalny - "Älä valehtele ja älä varasta."
Ehkä tämä lause aina:
Nikita Belyh, myös ei valehtele ja älä varasta .
Mitä irtotavarana, että omaelämäkerrallinen kirja "The Storm roistoja ja varkaat" , hän puhui selvästi siitä "Apple" ja Javlinski:
Olemme kilpailevat muiden alueiden puolueen sisällä, koska se pelkäsi näyttää huonompi tulos kuin he.Mutta kun vaalit, kävi selväksi, että muiden alueiden kilpailu ei osallistu, vaan varasti rahat Yleensä Venäjällä ja aseta kaikki vaalikampanjoissa Tehtävänä henkilöstöään - vain varastaa kaikki rahat Vaalit pidetään, kukaan ei kysy; sinun pomo tarkalleen varastaa, vain isompi .      
...
Koska se alkoi tämä inhottavaa valheen että "Apple" ei kulje, koska petoksen Sen jälkeen todella tapahtui , koska se ei ole saanut 5%. Ja se on valhe, koska toistuva kaikissa vaaleissa "Me oli voitto! Me sijoitettiin 20 ja lähdimme 2%. Me sijoitettiin 10 ja lähdimme 1%. Me teki vähintään 12 ja jätti meidät 0,5%! " Ja itse asiassa, kaikki on - se on niin paljon ja olet kirjoittanut        . 
"Älä valehtele ja älä varasta." Ymmärrät.
Kaikki muu - kehittäminen alkuperäisen opinnäytetöitä. Boring, mielenkiinnoton. Kun harvinainen poikkeus.
Muistan vain suorituskykyä Oksana Dmitrieva ja Maltsev.
Oksana Dmitrieva ilmeisesti tunsi poliittinen elefantti, sanoi kerran se sanoi Shaikhutdinov ei hauku häntä "kuin mopsi." Ei ole yllättävää, koska se on duuman vuonna 1993. MP kaikki convocations . Mitä se meille kerrotaan vapaiden herrat liikevaihdon valtaa? On aika hyvin ansaittua lepoa. Talouden elvyttämiseen, halpa lainat, sanot? Joten et näe, Oksana Genrichovna Yhdysvaltain suurlähetystöihin meni salaa äänestäjien helmikuuta 2012? Todennäköisesti, sovimme, että sekä me CBR korko 0% tehdä.
Ensinnäkin, sivuston Oksana Henrihovna, olisin myynyt hänen villa Kreikassa ja olisi ostanut talon Venäjällä - edistää taloutta. Ja sitten olisin sanonut transatlanttisen vakausrahaston.
"Vasta Ammattilaistemme, ja poliittista tahtoa - voi Suunnitelmaa" - toteaa puheensa Oksana Genrichovna.Ammattilaistiimi, "puolueen Growth"? Se Khakamada, joka toisinaan suositumpi kuin te, ja joka ilmoitti äskettäin, että kaikki opposition elää avustuksia ? Vai onko se Alex Samsonov, joka tulee "puolueen kasvu", mutta palasi "House-2" ? Tämä on todellinen ammattilainen, joka varmasti näyttää luokalle kaikki äänestäjät.
Poliittinen tahto - se ei ole salaisuus, että "puolueen Growth" - on poliittinen Frankenstein luotu aivan sama teho mennä liberaalit (ja vanhojen ja nuorten, ja vain erittäin vanha) sijoittaa ja luoda näkyvä vastapaino uppoamassa oma kaikkivaltius "Yhtenäinen Venäjä".
Ei mitään itselleen Oksana Genrichovna hallinnollisten resurssien käytössä täysillä . He eivät halua rekisteröityä luetteloon "Party of Growth" St. Petersburg? Soita kuvernööri kaupungin ja johtaja Keski vaalilautakunnan kiireellinen suosituslistana rekisteriin. Kuka sanoi, että se on sääntöjen vastaista? Jos liberaalit heidän ystävilleen - kaikki on mahdollista.
Maltsev rakastui Putinin. Hän tarjosi laittaa "kuningas" ensin hullujenhuoneessa, ja sitten - vankilassa, mutta lopulta - Impaled. Tästä juuri tällä hetkellä, kun hän sanoi tämän ilmassa liittovaltion (!!!) kanava, kaikki opposition puristi hänen nyrkkiin ennakoiden, että 5 minuutin jälkeen "järjestelmän romahtaa." Mutta ... mitään tapahtunut. Mielestäni Maltsev näytti Frank idiootti. Reach liittovaltion kanavien useammin - at presidentin suosio kasvaa edelleen nopeammin.
Koe taloudessa on Maltsev hienosti - tasolla toisen luokkalaiset käsittelyssä selvästi vastustavaa blogeja."Kaikki Venäjän talous - on Putinin tahtoa, hänen mieliala," - sanoo Maltsev. Se on aivan kuin Ukrainassa, missä Putinin luku oli vain jumalallinen. Mitä tahansa tapahtuukin - heti syyttää Putinia. Kissa heittää pennut? Ja tämäkin.
Maltsev tasolla kampanjointi voi arvioida itse:
Mutta ennen kaikkea, ehkä joku tarvitaan tehdä rauha hänen päänsä.
Siinä kaikki.
Älä valehtele ja älä varasta.
Kirjoita mitä mieltä se kommentteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti