torstai 25. elokuuta 2016

Useimmat rikollisen Neuvostoliiton Moskovassa
Moskova on nyt ensimmäinen paikka rikollisuus Venäjällä.Neuvostoliiton Moskovassa se ei myöskään ollut kaikki on hyvin rikolliset. Jotkut alueita kaupungin pidettiin erityisen vaarallista.

Khitrovka

Tila "epäsuotuisa" paikkoja Khitrovka sai keskellä XIX vuosisadalla.Tuolloin vallankumouksen se asui edustajat Moscow sosiaalinen pohja: kerjäläisiä, varkaat, palkkasi työntekijöiden määrä jopa 10000 ihmistä. Niitä kutsuttiin hitrovantsami. On usein pidätti rikollisia paenneista Siperian pakkotyö.
Se oli ainutlaatuinen ilmiö.
Valtion, joka asui oman lakeja. Hänen kielen ja perinteiden. Arkisin Khitrovka tutki Stanislavski Nemirovich-Danchenko ja taiteilija Sims.
Vallankumouksen jälkeen rikollinen tilanne Khitrovka entisestään pahentanut. Niin paljon, että 20-luvulla Moskovan kaupunginvaltuusto on päättänyt purkaa Khitrov markkinoille maaliskuun 27. päivänä 1928 Khitrovka senkin Square ja vanha vuokratalo muunnetaan zhiltovarischestva.

pähkinä

Seudun Orekhovo-Borisovo kasvoivat 1970. Kuten kaikilla nuoret siellä on valtava valikoima ihmisiä. Vuoteen 1980-luvun puolivälissä kävi selväksi, että valinta on saanut kaikki tunnusmerkit negatiivinen - uudet sankarit Orekhovo-Borisovo tulla "Orekhov".
Kuten kaikki OPG 90 "Orekhov" alkoi thimblerigger suoja maila, kiristys, ryöstö, ryöstelyä ja huume-, kulkee salakuljetuksen, sieppaukset ja murhat.
Kärjessä "Orekhov" oli Sergei Timofeyev, sai lempinimen "Sylvester."
Mukaan tutkijat, Moore ja syyttäjien oli voimakkain järjestäytyneet rikollisryhmät Moskovassa, ja ehkä Neuvostoliitossa.
"Orekhov" harjoittavat kiristyksen, oli niiden osuus jalokivien kauppaa, jopa sijoittanut sotilastarvikkeet. Vuonna 1990-luvun puolivälissä, useimmat heistä kuolevat. Alex Sherstobitov sniper Orekhovskaya OPG palvelee parhaillaan 23 vuoden ajan ja on jo kirjoittanut kolmas kirja jalanjälkiä hänen "Battle nuoruuden."

Arbat

Arbat katu ennen vallankumousta, oli jalo. Alussa XX vuosisadan alkoi ilmestyä täällä kauppoja ja korkeita rakennuksia. Street alkoi muuttua.Tässä tulevat "kerma yhteiskunnan", niin sanottu, terminologiassa Gilyarovskogo yleisöä. Lokakuun vallankumouksen jälkeen ehdollinen muuttunut, mutta pysyi Arbat Arbat: on vielä paljon rahaa.
Vuonna 70 vuotta alkoi Arbat Moskova Montmartren, jossa katu laulajat alkoivat laulaa, ja taiteilijat näytteille.
Talot umpeen merkkejä matkamuistomyymälöitä. Vuonna 1986, Arbat tuli täysin jalankulkija.
Arbat rikos oli erilainen kuin muilla alueilla rikollisuuden. Se "toimi" enemmän loistavasti. Kuuluisa Neuvostoliiton Shchipachev Andrew Kurdyaev (kuuluisa varkauksien rintakoruja Galina Brezhnev) kuluttua saapumisestaan ​​Moskovassa, hän harjoitteli taitoja myös sen Arbat. 
Arbat kuin 1980-luvun alussa oli yksi tärkeimmistä paikoista keskittyminen ulkomaisten matkailijoiden. Jos intristy siellä ja musta-marketeers ja Shchipachev.
Arbat ei ole täysin eroon heidän "tottumukset". Vuonna 2011 yhtiö Penny Lane Realty on tehnyt analyysin epäsuotuisten piirit Moskovan Arbat ja oli siellä 7. paikka, jälkeen "Kuzminki".
Raportissa todettiin, "Vanha Arbat paljon katukauppiaiden, kerjäläisiä, ennustajien edistää useita rikoksia, joista monet ovat peräisin ulkomaalaisten ...".

Taganka

Ensimmäinen asia, muistaa sana "Taganka" - teatteri Yuri Lyubimov, mutta hän oli "Taganka" vasta puolivälissä 60s, ennen kutsuttiin teatteri Draama ja Comedy.
Vaikka sana "Taganka" on kansa liittyy Taganka vankilassa. Kappale "Taganka, joka yö täynnä tulta" tunnettiin Neuvostoliitossa Kaliningradista Vladivostok.
"Taganka" oli yksi kolmesta vankiloissa Moskovassa. Alussa XX vuosisadan oli Savva Morozov, Leonid Andreyev, Pavel Florensky, Lunacharsky, Bauman ... kemisti vallankumouksellinen Leonid Radin kirjoitti eristyssellissä Taganka laulu "Rohkeasti, toverit jalkaan." 
Break vanha Taganka kuin Vysotski lauloi, vuonna 1960 vuosi. 
Muotoiltu yli vuosisadan ja puoli, "vankila romantiikkaa" ei haihtua yön yli. Huolimatta "keskeisyys" Taganka jäi yksi criminogenic alueilla Moskovassa.
Vuonna 1989 Zhdanov Alueella Moskova (hän ​​ei ollut Tagansky) ilmestyi OPG. Se sisältää yli 100 ihmistä. Joukossa, kuten on jo kokeiltu, ja "neophytes": urheilijat ja alaikäiset.
Alkupääoma "Tagansky" kertynyt varkauksien ajoneuvoja, myydä niitä, sekä huumekaupan.
Merkittävä rooli muodostumista OPG pelataan Orekhovskaya ristiriidassa johtajan järjestäytyneiden rikollisryhmien, "Sylvester", joka oli "torjuivat" yksi paikallinen asuntojen - cafe "Raduga".
Jo ennen Neuvostoliiton hajoamisen "Tagansky" onnistui laajentamaan vaikutusvaltaansa keskiosiin Moskovassa. 
Taganskaya OPG - perhe. Sen jäsenet jatkavat pidättämään kaikkialla maailmassa, mutta Taganka ei ole rikos alue, kuten ennen vanhaan.

Chertanovo

Chertanovo tuli osa Moskovassa vain vuonna 1960. Vuonna 1969 asukkaat alkoivat asettumassa uusiin koteihin. Se oli "rakennus vuosikymmenen". District North Chertanovo, kasvaa juuret vuonna 1980, nimeltään Tyypillisiä lupaava asuinalueella.
Muusikko Sergey Lisov muistutti haastattelussa "Bill" noin esimerkillinen lupaava aika: "Meidän tapauksissa koko ajan muodostivat jengi. Jäsenet otvyaznoy useimmat niistä, seitsemännen House, kun kiipesi ullakolle hissikuilussa ja kaasun saksilla leikata ohjaamossa - ja rahti- ja matkustaja. Ohjaamo pysähtyi, ja toinen lensi 24. kerroksessa pohjaan: puhalletaan polpodezda yleensä. "
Neuvostoaikana, vuonna Chertanovo halua ottaa taksinkuljettajat.Koska muistin tuon ajan pysynyt iloinen folk laulu: "Minä vie pois tundralla otettu pois Ivanovo / Uvezu kaikkialla - ei Chertanovo."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti