maanantai 29. elokuuta 2016

Vaalit duumalle: propagandaa ja vilppiä

07:00 sitten (29.8.2016)  48
Hieman alle kolme viikkoa jäljellä ennen yhden päivän äänestyksissä. On aika ottaa ja analysoida tekniikoita, jotka ovat päättäneet käyttää suuria poliittisia toimijoita vaaleissa duuman.
Jos voisi kuvata koko ulottuu kampanja neljä suurta puolueet, sopivin sana se olisi ... "ovela." Vaikka kampanjan, jokainen niistä vaihtelevasti alkaa kärsiä joitakin poliittisia tauti. Yrittää voittaa äänestäjien myötätuntoa, jotkut niistä täysin tietämätön siitä, että hän on jo duumassa, ja vastaa myös työstä, ja joka unohtaa ... ja nimi hänen puoluejohtaja.
Fair Venäjällä mainokset televisiossa yrittää vakuuttaa meille, että hän palaisi lyhennetty sairaaloihin ja tuki asemien takamailla. Toisessa video, se suoraan hyödyntää kuva ihmiset kunnioittaa Anatoli Wasserman, kuka "julkisilla paikoilla" sijasta edustajainhuoneen näkee paljon "ihmissusia". Tämä 30 sekunnin trilleri pyrkii kokonaan estää äänestäjien muisti, että johtaja CP Sergei Mironov itse onnistuneesti muuttanut poliittisia "piilottaa" muutaman kerran. Aluksi tukea Putin, ja Putin sitten toimitetaan vuosina 2011-2012 laittaa valkoinen nauha , voiton jälkeen V. Putin presidentinvaaleissa alkoi jälleen yllään St. George nauha . Hänellä ei ollut poliittista painolastia ole mitään, voidaan esittää äänestäjän (paitsi äänivaltaiset jäsenet ryhmittymä duumassa SR vastaan ​​yhdistymisen Krimin, ja Venäjä), Mironov teeskennellä, että ne ovat duumassa ei koko ajan. Ja nyt, juuri alle vaaleissa SR 78 avautuu suojella kansalaisten oikeuksien keskuksia. Kysymys miksi nämä erät avattiin vuonna 2016, pikemmin kuin 2012th, ei vastata. 
Keynote propaganda CP - täsmälleen sama kuin vuonna 2011. Tämä kritiikki "Yhtenäinen Venäjä", toimitetaan niin jos ainoa EP on varajäsenet duumassa ja kantaa täyden vastuun työstään. Mutta me kaikki muistamme kuinka tärkeimmistä äänestää duuman ryhmittymä spravedlivorossov samoin putoaa ja sabotoivat keskuspankki laskee valtion etuoikeusasema sekä Yhtenäinen Venäjä ryhmittymä.
Mainonta kommunistipuolue on hyvin vähän mielessä selittää erot valtapuolueen, rajoitettu sanoja, että "voimme" ja "me olemme oikeassa." On syytä huomata, että kommunistipuolueen "oikea", oikeammin, "vasen" yli kahden vuosikymmenen ajan. Joten se kaikki sanat "saattaa" ja "saattaa" vaaleista toiseen, todellisuudessa ei häiritse liberaalien edelleen kohtalokas kurssi taloustieteen.
Mitä liberaali puolue, joka on missä me tarkkailla vaaleja "klassikoita". Vladimir Zhirinovsky ei muuta mitään - vanha kunnon "propaganda juna" iso sininen julisteita Venäjä, jossa keltainen kirjaimet sekä liberaalidemokraattien mainostetaan valmistajat lenkkarit tai hiilihappoa sisältävät juomat. On sanoin markkinoinnin tukeminen brandimainonnan. Vain poliittinen eikä merkin vaatteita tai jalkineita.
Mitä vaalikampanjaa "Yhtenäinen Venäjä", tässä näemme pahin yksi kaikista. Kumpikaan CP eikä kommunistipuolue, liberaali puolue eikä enemmän, älä epäröi niiden johtajille. Ja vaikka "kirkas kasvot" Mr. Mironov on taattu tuoda "Fair Venäjä" miinus kuin prosenttia, puolue johtaja ei epäröi. Mutta "Yhtenäinen Venäjä" ujo. Ja hyvin paljon. Alkaen jo siitä, että lähes kukaan myynninedistämisponnisteluista EP materiaaliei ole sen johtaja DA Medvedev . Hän ei saateta bannerin, se ei väännä teloihin. Sen sijaan Medvedev mainoksissa ... mestari  World Chess Anatoli Karpov. 
Tietenkin, politiikka - alalla itsessään on erittäin ovela, mutta pitäisi olla joitakin rajoituksia. Jos osapuoli ujo johtajan, jos se katsoo, että se tuo hänen menetys ääntä, johtava osapuolet, itse asiassa , valittiin uudelleen. Varsinkin, että herra Medvedev on edelleen hyvin vakava taakka kuin hallituksen päämies ja hän varmasti jää vaille työtä. 
Sen sijaan "Yhtenäinen Venäjä" täysin "unohtaa", että se on pää Medvedev eikä Vladimir Putin ja kamppailee "vetää" korkein luokitus meidän kansallinen johtaja. Kurssi on väite, että "Yhtenäinen Venäjä - puolueen puheenjohtajan", vaikka presidentti ei ole eikä ole koskaan ollut jäsenenä "Yhtenäinen Venäjä". Vaali julisteita Edra näy ... Putinin lainausmerkkejä. Joka taas on presidentti kaikkien venäläisten ja ei tänään EP tarkalleen mitään. Mutta iskulause DA Medvedev, jonka hän äskettäin "muotit graniitti" paljon, olemme julisteita "Yhtenäinen Venäjä" ei näe. Häpeää Yhtenäinen Venäjä luku, niin paljon, että tavallaan se on jopa sääliä. 
Millä muulla pelejä löydät sanomalehden sivuilla 8 sen johtaja esiintyi ainoastaan ​​esimerkkinä, että ristikon
Ovela vaaleissa "Yhtenäinen Venäjä" ei ole vain, että hän yrittää voittaa ihmisten myötätunto Putinille ja kieltämässä (unohtaa) päässä antipatia ihmisiä Medvedev. Jatkuvasti ja huolellisesti vaikutelma, että läpi liberaalipuolueen "Yhtenäinen Venäjä", joka vastaa vapaiden uudistuksia lääketieteen, koulutusta ja taloutta, joiden väitetään ihmeellisesti uudestisyntynyt isänmaallinen hyve. Heti hänen äänestää, miten käyttää sitä Tuhkimo, siellä on ihmeitä, ja ne duumassa, toistuvasti äänesti "laki läpsiminen" ja vastaan ​​kansallistaminen keskuspankin , yhtäkkiä tukisi "kaikki hyvät vastaan ​​pahat asiat."
Näiden "uneksijat" ja lyhytnäköistä "sekoittimia" on syytä muistuttaa, että kunkin oikeushenkilön, joka on se osapuoli, joka on hallintoelimissä. Juuri he, eikä jokin salaperäinen voima, määrittää äänestys- ja puoluepoliittinen. Ja ehdokasluettelon tulevina vaaleissa duuman "Yhtenäinen Venäjä", myös muuten, määrittelee puolueen johtajuus. Siksi, jotta voidaan määrittää tulevaa ja tunnelman valtatasapainoon tärkeimmistä ryhmittymä duumassa jo tänään, analysoida sen mahdollisia koostumus. 
Mitä voimia EP voimme viitata isänmaallinen ja pro-Putin? 
Ensimmäinen jäsenet tilaaman, joka aloitettiin Putinin henkilökohtaisesti. Vuonna 2016,  "Yhdistyneiden Venäjä" kuin yksipaikkainen piirit ja luettelo esittää 29 ehdokasta tilaaman , jo kesäkuussa, sanoi virallisilla verkkosivuilla Kansan Front . 
Vuodesta GCD Duuma saa yhden Fedorov, joka vuonna 2016 tuli yksi aktiivisimmista mainostajat "Yhtenäinen Venäjä", unohtaen kaikki hänen antiedrosovskoy "miehitystä" retoriikkaa, jossa hän oli, vuodesta 2012 . (Fedorov ottaa ensimmäinen paikka alueelliseen luetteloon EP Kaliningradin alueen, mikä tarkoittaataattu kulkua duuman ).
Niistä isänmaallinen järjestöjen viimeistelty vaikea hetki tukemaan presidentti viittaa "Antimaydan". Niistä osallistuvien organisaatioiden duumassa luettelossa "Yhtenäinen Venäjä" on muutamia ihmisiä, mukaan lukien puheenjohtajat liikkeen D. ja A. Sablin Balyberdin.
Ja nyt yrittää arvioida, kuinka monta varajäsentä saavat "Yhtenäinen Venäjä" uudessa duumassa. Tietenkin, lähentää. Nykypäivän luokitus EP - 44-45%. Jos oletamme, että niin paljon tämä osapuoli ja saada puolueiden listoilla on noin 100 paikkaa. Näihin on lisättävä ne, jotka ottavat duuman Yksimandaattiset vaalipiireistä. 225 yhdenmiehen piirit EP ehdolla 218 ehdokasta.
(Huomaa, että vaikka suurin puolue maan päätti "sulkea" kaikki piirit, kuten EP ei löytänyt 7 enemmän arvoisia ihmisiä edessämme klassinen salaliitto osapuolet yhteen -. Edinorosy vain "vapautunut" ajanvarauksella seitsemän piirit seitsemän "oikeat ihmiset "muilta osapuolilta. katso kuka puhuu näille" puuttuva "piirit, ja heti nähdä, joille se on tehty.)
Vuonna yksittäinen jäsen vaalipiireissä ehdokkaita välittää jopa mahdollisuus EP, joten voimme olettaa, että 70% yhden toimeksiannon "Yhtenäinen Venäjä" tulee päästä parlamenttiin. Se on noin 158 henkilöä. 
Edellisessä duumassa, "Yhdistyneiden Venäjä" oli 238 paikkaa. On selvää, että uudessa duumassa "Yhtenäinen Venäjä" saa vieläkin enemmän muuttamalla järjestystä äänestyksen - noin 260 varamiehet.Tämä on varovainen arvio. 
Herää kysymys: kuka valvoo EP jae duumassa, liberaalit tai patriootteja, yhdessä palvelevat samassa puolueen nimellä "Yhtenäinen Venäjä"?
Ymmärtää tämän ongelman, me yksinkertainen aritmeettinen. Parhaassa tapauksessa ehdokkaita ONF ja Antimaydana tulee olemaan noin 11-13% palkkasummasta ryhmittymä "Yhtenäinen Venäjä". Tällöin korkeampi johtava elin niiden määrä yleensä nolla. 
On selvää, että kaikki puhe "kaikkein isänmaallinen", joka on eräänlainen ihme tunkeutua puolelta EP ja radikaalisti muuttaa tilannetta, ei ole mitään, mutta petollinen sanat tarkoituksena on edistää isänmaallinen äänestäjä äänestää "Yhtenäinen Venäjä".
Voit nähdä tämän toisella tavalla. Riittää verrata paikkoja, että "Yhtenäinen Venäjä" on varattu 100% pro-Putin ONF luettelonsa duumalle. Tänään - se on 29 paikkaa, ja  vuonna 2011 se oli 54 paikkaa! 
(Ollakseen oikeudenmukainen, sanotaan, että vuonna 2016 noin 40 edustajaa ONF on luettelot muiden osapuolten , joka ei ollut vuonna 2011, mutta niitä ei ole vielä voittaa, mikä on paljon vaikeampaa kuin voitto EP sen hallinnolliset resurssit).
Edessämme on tilanne, jossa varjolla puhua "Putinin Yhtenäinen Venäjä", EP itsessään on paljon vapaampi kuin vuonna 2011. Mikä johtaa väistämättä vapaammat duuman kokonaisuutena. Jopa kuin se, joka on 2011- 2012 kaksivuotiskaudeksi. Osa "haihtunut", osana valkeat nauhat.
Yksikin seikka vähentää kiintiöitä pro-Putin Yhdistynyt Venäjä ajattelevien "veteraanit" on hyvin ilmeinen. 
Ja ahdistunut. 
Jos tähän lisätään kuvan poistamista CEC puolueen luettelon duuman Suuri Isänmaa , ensisijainen vika korkeimman oikeuden tässä oikeusjutussa, että keskusvaalilautakunnan , poliittisten voimatasapainoa uudessa duumassa, jonka kanssa Venäjä tulee presidentinvaalikampanjan on 2017- 2018 saakka vuotta.Piirretty kaukaisesta " isänmaallinen renessanssin. "
Paradoksaalinen tilanne - ollessaan isänmaallinen mieliala väestöstä, yli viisi vuotta sitten, löydämme vähemmän isänmaallista duuman kuin vuonna 2011, saa meidät ajattelemaan miten nykypäivän vaalijärjestelmän ( kirjallinen, muuten "Yhdistyneiden Venäjä" ), heijastaa riittävästi poliittista sympatiat väestön Venäjällä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti